Tamala_mrha napisal/-a:Včeraj sem gledala The Covenant oz. Pogodba s hudičem in je zanimiv film, z malce ZF (ki mi drugače sploh ni všeč, ampak tukaj je prišla do izraza), nikakor pa ni grozljivka - vsaj meni se ni zdel grozen film, mogoče na trenutke srhljiv (ko v internatu v kopalnici poči žarnica, pajki, ki povzročijo alergijo in pa tisti fant na začetku filma, ki ga najdejo zaklenjenega v avtu). Film sem gledala že drugič, prvič sem ga gledala že dolgo časa nazaj na TV, pa ga nisem pogledala celega. Sploh igralska zasedba ni slaba (Reid in Pogue ). 9/10
meni je tudi všeč ta film. 8/10 (konec je bil bedn)
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
od petka do ponedeljka sm pogledala kr dost filmov (ni TV delu pa internet tud ne. Nekatere že 100ič pogledala, nekatere prvič, drugič.
Black Christmas - hudi kukiji Billy 7/10 Boogeyman 1 & 2 - Nč posebnga 3/10 Hallow's End - Brezveze, zaspala skor zravn 2/10 Turistas - Zanimiv ampak premal zame 4/10 Cursed - Neki srednjega 5/10 The Fog - Sm prčakvala da bo boljši 4/10 The skeleton key - itak hud pogledala že 100x 10/10 Amytville horror - tud pogledala že 100x 10/10 Dracula 2000 - Bedn 2/10 Queen of the damned - I'd hit Stuart Townsend v temu filmu takoooooj sam prid pa ugrizn! 10/10 Bram Stoker's Dracula - The best ever 10/10 The Forsaken - Nč pretreslivga 5/10 Interview with the Vampire - Lovely 9/10 Die hard 4 - me likey 8/10 The Devil's Rejects - lol smešn ampak sick movie 7/10 Butterfly effect 2 - kulj ampak ne tolk zlo 6/10 Guess Who - umrla 10/10 Dog Soldiers - Lovely ... wolf family 7/10 Layer cake - omg hud 10/10 Whole nine yards & whole ten yards - like it a lot 10/10
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Sem bila zadnje čase v kinu malo več kot običajno...
Hancock: 7/10
Dober film za razvedrilo. Začetek je obetaven, ker govori o superjunakih, ki ne pomagajo ljudem, kar je precej odd. Kasneje se zgodba razvije v šokantni preobrat, ki pa tudi takoj postane v smislu 'ste morali??', saj se zazdi, kot da ustvarjalci filma ne bi imeli dovolj idej za začetno zgodbo, oz. kot da se nikoli ne bi zmenili, o čem sploh bo film. Konec precej razočara.
Dogodek: 7/10
Zgodba in sama ideja sta fenomenalni. Izdelava in izpeljava te ideje malo manj. Film je sicer znanstvena fantastika, a je v bistvu grozljivka. Brez določenih segmentov razsekavanja človeških teles in pretirane krvi, namesto česar bi energijo usmerili na večji poudarek zgodbe, bi bil užitek ob gledanju večji. Sem pač zamudila nekaj minut zaradi zatiskanja oči. Konec je odprt in ful dober.
Dosjeji X: 2/10
Eden najslabših filmov, kar sem jih kdaj gledala. Ne samo v kinu, ampak povsod. Ustvarjalci prekognicijo, ki ji sicer dajejo procent pozornosti, očitno enačijo z vesoljci. Ostalo mesarjenje in težave s pacienti so za spati. Edini dober in res za nasmejati del filma, zaradi česar filmu tudi dajem 2 in ne 1, je, ko ob uokvirjeni fotografiji Busha spustijo značilno glasbo dosjejev. Direkt insajderski joke.
As the shadow follows the body, As we think, so we become.
Danes sem gledala Street Kings. Zadnje case eden boljsih akcijskih filmov.. Vsec mi je predvsem da skoraj do konca ne izveš kdo je krivec.. moja ocena: 8
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away.
Glih kar pogledala Made of Honour (kr nm prihaja šele konc augusta...) - sicer nč posebnega, pač še ena romantična komedija, ampak je vredn ogleda že zarad McDreamy-ja...matr je hot Sicer ocena glede na žanr: 8/10
Pogledala še I now pronounce you Chuck& Larry - ene par dobrih za crknit smešnih scen in besedne komedije...sicer pa komedija z oceno 5/10
Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay (2008) - končno težko pričakovani drugi del Mah zakon je - totalno! Pravi faci sta...edino konec mi je malo tečen, ali kaj naj...
P.S. I love you: Meni zelo všečen film.Kjub svoji dolžini ostane zanimiv do konca.Te nasmeji in pripravi do solz.Ocena:10/10
Forgetting Sarah Marshall:Lušna komedija, ampak nič posebnega.Ocena:6/10
You Don't Mess with the Zohan (Zohan je zakon)...kaj naj rečem,bila sem polna pričakovanja, ker so mi načeloma filmi od Adam Sandler-ja res ful smešni...ampak tale film je pa dobesedno kr neki...sej ne rečem, da ni smešen, sam večinoma majo take bolane fore not, da je vse skup
Hancock ... meni res super film, pri katerem sem se res nasmejala...skratka priporočam tistim, ki ga še niste videli
Prom Night (Maturantski ples)...že sam začetek mi je biu sumljiv...skratka že 100X videno...tko, da konca sploh nisem pogledala
What Happens in Vegas (Dokler naju jackpot ne loči)...super film, pri parih prizorih me je resnično nasmejal
Forgetting Sarah Marshall (Pozabi Saro)...pričakovala sem več...enostavno mi ni potegnil
Somebody save me I don't care how you do it Just save, save me Come on I've been waiting for you
Super film, navdušil me je totalno.
Kamera je fenomenalna, ful spominja na LOTRa, prav tako nekateri prizori. Da ne pozabimo na znane slovenske lepote, ki imajo v filmu pomembnejšo vlogo, kot sem pričakovala. Obstajajo sicer določene napake v filmu, a recimo da niso tako ključne.
Glavna mlada kralja sta cukr za očke. Zgodba je napeta, ima vsega dovolj; preobratov, dramatičnosti, tudi nekaj romantike, nedolžnosti. Vsekakor vredno ogleda. Pred tem skoraj obvezen ogled prvega dela.
As the shadow follows the body, As we think, so we become.
zadnč sm šla gledat SEX AND THE CITY - The Movie in morm reč da sploh ni ne vem kaj...v primerjavi z nadaljevanko. sj te gane k živina zapusti carrie sred poroke in to...drgač pa karakterji so čis drgačni ...npr..samantha se čis pomehkuž - men osebno najbl bedna stvar u filmu...čeprou hočjo na kont to nekok ublažit. bol k film je to zame modna revija in čis nerealno - npr omara za pu bajte (halo)
ocena: 6/10