da mu pride v usta

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
suzyQ
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a suzyQ »

jaz pri mojem bivšem nikakor nisem mogla videti sperme blizu ust, kaj šele da bi jo pogoltnila... nikoli ni kadil, mogoče je kdaj kakšen pir spil, pa mu je sperma že na deleč smrdela. potem sem pa mela tipa tako za preganjanje dolgčasa in mi je vedno želel spustit v usta in sem rekla ok bom probala, pa je bla sperma kot čokolada :flamingdev: vedno komaj čakam da se dobiva...
Find them, follow them, fuck them, use them like toys - they are just boys!!! :twisted:
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Ok, sperma kot čokolada - pretiravaš na kvadrat. To pišem samo zato, da si kakšna mlada punca, ki s tem še nima izkušenj, ob branju takšnih komentarjev, delala utvar, da je zadeva res tako njami kot milka in bo prvem 'pogoltu' skrajno razočarana. Sperma je skrajno specifičnega okusa in vonja, ampak se da oboje sprejeti, če si to želiš in nimaš nekih predsodkov :wink: Ne pa pričakovati čokolade.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

MsN napisal/-a:Ok, sperma kot čokolada - pretiravaš na kvadrat. To pišem samo zato, da si kakšna mlada punca, ki s tem še nima izkušenj, ob branju takšnih komentarjev, delala utvar, da je zadeva res tako njami kot milka in bo prvem 'pogoltu' skrajno razočarana. Sperma je skrajno specifičnega okusa in vonja, ampak se da oboje sprejeti, če si to želiš in nimaš nekih predsodkov :wink: Ne pa pričakovati čokolade.

Pričakuj vaniljo. :lach: Hec.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
***str@wberry***
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ***str@wberry*** »

Se strinjam z MsN, sperma je res specifičnega okusa in vonja.. in ne pričakovat da je n vem kaj oh in sploh fajn, po moje je lahk fajn do te mere kr veš da s tem zadovoljiš svojga partnerja, več pa ne...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

na.
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 20:26, skupaj popravljeno 1 krat.
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

se strinjam z msn in nio..
res je čudnega okusa, pa odvisno kaj tip je..
ravno fanj ni, ampak se splača če bo partner zadovoljen :wink:
Trubadurka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Trubadurka »

od mojga je skor brez okusa in vonja :schlaumeier:
***str@wberry***
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ***str@wberry*** »

odvisno je od tega kaj tip je in če kadi. tudi če 'zdravo živi' ni ravno sladka, če pa še kadi in pije pivo je pa res ogabna.

sm hotla povedat da pač nima nekega fajn okusa, ne glede na karkoli. So pa stvari ki okus poslabšajo al pa mal izboljšajo...
Uporabniški avatar
suzyQ
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a suzyQ »

drage moje nisem ne vem koliko stara sem pa že kar dost aktivna na tem področju. ne vem s kakšnimi tipi mate izkušnje, tut jz sem mela že take kt je bla sperma nagravžnega okusa, ampak ta tipček sedaj... z veseljem mu ga spušim in z veseljem pogoltnem...
Find them, follow them, fuck them, use them like toys - they are just boys!!! :twisted:
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

suzyQ napisal/-a:drage moje nisem ne vem koliko stara sem pa že kar dost aktivna na tem področju. ne vem s kakšnimi tipi mate izkušnje, tut jz sem mela že take kt je bla sperma nagravžnega okusa, ampak ta tipček sedaj... z veseljem mu ga spušim in z veseljem pogoltnem...

Ja, ti povsem verjamem, ampak to, da vse to počneš z veseljem, še ne pomeni, da ima sperma okus po čokoladi, ker ga nima :wink:
Uporabniški avatar
black
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a black »

Pri biologiji se učitelj pogovarja z učenci o količini glukoze v spermi. Učenka dvigne roko in vpraša: "Če vas prav razumem, govorite, da je v spermi toliko glukoze kot jo je v sladkorju?"

"Točno tako", odgovori profesor, in brska za statističnimi podatki.

Po ponovnem dvigu roke, učenka vpraša, "Zakaj pol sperma ni sladka?"

Po nekaj tišine pade celotna učilnica v smeh, učenka zafarba, ko je dojela kaj je vprašala (oziroma, na kaj se je nanašalo). Prijela je svojo torbo in odkorakala iz razreda.

Predno je odšla iz razreda, ji profesor odgovori vprašanje z popolnoma resnim pristopom. "Sperma nima sladkega okusa, ker so brbončice za sladek okus na konici jezika in ne v grlu."
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

moj pa kadi, zto ni lih najbujš :/
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Men se pa ne zdi neki ful razlike al tip kadi al ne
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

jemina napisal/-a:Men se pa ne zdi neki ful razlike al tip kadi al ne

Jst jo pa vidm oz. okusim. Ker moj kukr ne kadi..sam zadne čase ga je neki pičl :evil: in se to pozna tud na okusu.
kaycha
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kaycha »

ne vem a js se nism tapravga nasla, da bi hotla spermo pgoltnt, al pa je ne morm zarad slabe prve izkusnje :oops: ni bil problem okus ampak se mi je dobesedno dvignlo, k sm mela kr naenkrat polna usta necesa toplega, to mi je blo najhuj. toplo pa gosto... od takrat je nocem blizu svojih ust
Odgovori