Kana ni ravno pozitivna v vseh pogledih.. Sama sem imela čisto kratko ostrižene laske, pa sem si zamislila, da bi mela črne, pa ok, gremo s kano. Ful ni nekak črno prijelo, je bilo bolj temno mrtvo rjavo, itaq sem šla pol z pravo črno. Finta je, da ko so mi lasje zrasli do ramen, se je čez nekaj časa, ker pač nisem več barvala, in je že črna na vrhu pobledela zelene konice ven pršle. Si misliš??? Pa mi je frizerka rekla, da je to od teh naravnih barv.
Sploh pa sem slišala, da če imaš že barvane lase, da to ni pametno, sploh če maš posvetljene, ker kana ful izsuši las in je potem kriza, na nekem forumu sem celo zasledila, da so se eni zblanžirani prameni kr odtrgal dol.
Aja, ko se enkrat pobarvaš s kano ne prime nobena barva več gor, mogoče na začetku ampak vseeno ni isti efekt, kot pri barvanju na naravne ali barvane lase.
Kano uporabi le, če si ziher, da boš pri njej ostala (recimo da si se vrgla na bio, čeprav že te vsebujejo neke primesi) , nikakor pa ne, ker se ti zdi bolj soft varijanta barvanja, ker te potem tudi frizer več ne reši.

malo sem se razpisala, vse v negativnem smislu, ker so to stvari, ki nikjer ne pišejo, seveda pa je res da nekako okrepi las itd.

in ja dolgo jo moraš imeti na laseh, mislim da okoli ene ure, pa da ne bi slučajno v odtok to spirala, ker to je neke vrste blato potem ali kako bi opisala. Če pa to delaš poleti, ko je vroče se pa kr sproti trdi na laseh in je ne moreš razčesat kot kot običajno barvo po laseh.