moja naravna barva je zelo temno rjava, tako da se praktično niti ne vidi narastka, tudi takrat ko je ta že kar nekaj cm
Edino, kar me moti je ful velika packarija,ko se barvam doma

buubbika napisal/-a:Js se barvam že od nekdaj sama doma (tud črno), barvala sm pa dostkrat ful kolegic in so se vse ustrašle, ker mam čudn način barvanja; samo na rokavico nanesem bravo, jo razmažem po obeh in jo dajam na lase, povsod enakomerno. Do zdaj s(m)o čist vse zadovoljne. Kar popacam so le rokavice in glavnik, katerega pa takoj umijem.

malo sem se razpisala, vse v negativnem smislu, ker so to stvari, ki nikjer ne pišejo, seveda pa je res da nekako okrepi las itd.
in ja dolgo jo moraš imeti na laseh, mislim da okoli ene ure, pa da ne bi slučajno v odtok to spirala, ker to je neke vrste blato potem ali kako bi opisala. Če pa to delaš poleti, ko je vroče se pa kr sproti trdi na laseh in je ne moreš razčesat kot kot običajno barvo po laseh.
pol te barve useeno niso tko nedolžne kot jih nekateri prestavljajo (bio pa narauno pa to) sm že vidla pri eni sošolki, k se je pobarvalo z njo,da je nekam pepelnata rjava pršla vn -grdo uglaunem, sam si nism misnla,da se pogosto tko ponesreči in celo zelenkasto pride ven. 

Lil`Bee napisal/-a:Ful ni nekak črno prijelo, je bilo bolj temno mrtvo rjavo, itaq sem šla pol z pravo črno. Finta je, da ko so mi lasje zrasli do ramen, se je čez nekaj časa, ker pač nisem več barvala, in je že črna na vrhu pobledela zelene konice ven pršle.