Poletne avanture
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
Meni so pa avanture čisto mim.
Ko sem bla šmrkla sem sicer bla z enim, ma to bl, da sma se držala za roke pa taki bullshit.
Ma drugače pa ne hvala, nikol ne veš, kaj ti prleti pod nos. Če smo šli kam, sem raje vzela kakiga svojega kolega poleg, sem vsaj vedla, kaj mam
.
Drugače pa tujcu tak sploh ne maram, pri meni do zdaj tujci še niso prišli na svoj mlin, mam rada Slovence z rodovnikom
. Pa ne me napadat, da sem rastist al ne vem kaj, ker jaz tut ne vem, zakaj mam alergijo na tujce, pač mam jo.
Za pogledat so, za kolege jih tut mam, delam z njimi, da bi pa bla s kerim pa... do zdj še nisem bla, za naprej pa ne vem.
Ko sem bla šmrkla sem sicer bla z enim, ma to bl, da sma se držala za roke pa taki bullshit.
Ma drugače pa ne hvala, nikol ne veš, kaj ti prleti pod nos. Če smo šli kam, sem raje vzela kakiga svojega kolega poleg, sem vsaj vedla, kaj mam

Drugače pa tujcu tak sploh ne maram, pri meni do zdaj tujci še niso prišli na svoj mlin, mam rada Slovence z rodovnikom

Za pogledat so, za kolege jih tut mam, delam z njimi, da bi pa bla s kerim pa... do zdj še nisem bla, za naprej pa ne vem.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
-
- Komunikatorka
- manculina*
- Komunikatorka
-
- Cosmopsiho
Pri meni pa se vsako poletje na morju znova potrdi spoznanje, da so večinoma najlepši (za moj okus) še vedno Nemci.
Pa njihovo šprehanje rada poslušam, ker razumem jezik in ga tudi sama govorim. Drugače pa mi tudi angleščina ni tuja, večinoma na morju govorim angleško. Saj se tudi tisti s polomljenim znanjem tujega jezika nekako sporazumejo, če je le interes.