g00fy_qa napisal/-a:^^ Jap. Spet negativno.![]()
Zdaj pa čakajmo ...
Kaj si mela kej stesno življenje zadnje čase ? Ker lahko, da je to razlog, da ti zamuja.
g00fy_qa napisal/-a:^^ Jap. Spet negativno.![]()
Zdaj pa čakajmo ...
g00fy_qa napisal/-a:Je možno, da zato, ker sem shujšala za 2kg, sicer nenamerno (zdaj jih imam 47)? Ali bi lahko bilo kaj drugega?
p!ka napisal/-a:Kaj si mela kej stesno življenje zadnje čase ? Ker lahko, da je to razlog, da ti zamuja.
Ursa7 napisal/-a:Meni se to zdi povsem možen razlog. Ko sem bila sama na teh kg, sem menstruacijo izgubila za več mesecev. Seveda pa je treba upoštevat višino ob teh kilah...
g00fy_qa napisal/-a:p!ka napisal/-a:Kaj si mela kej stesno življenje zadnje čase ? Ker lahko, da je to razlog, da ti zamuja.
V bistvu zdaj sploh ni nobenega stresa. Počitnice so, živim počasi, uživam, matura je narejena, sprejeta sem. Stres sem že črtala.Ursa7 napisal/-a:Meni se to zdi povsem možen razlog. Ko sem bila sama na teh kg, sem menstruacijo izgubila za več mesecev. Seveda pa je treba upoštevat višino ob teh kilah...
To je še vedno verjetni razlog. Visoka sem 170cm.
Moram se posvetovati s teto, ki dela na ginekologiji.
g00fy_qa napisal/-a:
Je možno da nimam menstruacije, četudi jem dovolj in povsem normano hrano? Pač zato, ker je teža nekoliko nižja, čeprav to ni posledica stradanja?
jullia_ napisal/-a:Foxy-lady napisal/-a:
O bad!!![]()
![]()
MsN, o tem odzivu sem govorila
Včasih si res želim, da bi tasmajli ukinili, ker nekateri izpadejo neverjetno labilno, ko ga takole zlorabljajo