Kaj je za vas debela ženska?

Za dušo in telo.
Odgovori
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Naj samo spomnim, da je naslov teme Kaj za ZA VAS debela ženska?
---> vsak odgovor je subjektiven, ker so nam všeč različne postave, zato se mi odgovori kot so butasta izjava, razni primitivci ipd. ter razni prepiri ne zdijo primerni.
Pa se še skregajte v temi o čevljih, če je tako pomembno, da si vsi imeli enako mnenje, okus, merila. :wink:
Uporabniški avatar
brunett
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a brunett »

Eh tole s temi številkami je tut en bulšit...da če nosiš XS si presuh?
Js sm nosim XS pa S oz. 34 redko kdaj kaj večjega pa nisem niti slučajno presuha (167/54).
Uporabniški avatar
skuštranka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a skuštranka »

Pa saj tole s konfekcijskimi številkami je čist mimo. Ena punca ima lahko dosti več kg pa spravi nase manjšo št. hlač kot tista, ki je bol suha. To pa zato, ker ima tista suha npr. širše boke. Kot vemo pa je hlače čez ta del najtežje spraviti. Tista z malo več kg pa zlo malo ritjo in boki pa jih bo brez težav spravla, čeprav ji bo verjetno trebuh prek lezel :P Enako je pri majčkah. Punca z večjimi prsmi pač rabi večjo št.majčke kljub temu, da je npr. suha. Jaz po konfekcijski ne bi mogla za nobenega reč kakšni je.
Lamb
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lamb »

^^ja, pa tako ali tako imajo velike ženske določene stvari širše kot majhne. Jasno, zakoni narave :lach:
kam bi pa prišli, če bi ženska pri 150 in 35kil imela čez boke 100 in čez pas 70. Ne bi bila proporcionalna. Medtem, ko je pa nekako normalno, da ima ženska pri 176 cm in 58 kilogramih čez boke 95 in čez pas 70. Pa še vedno ne deluje preširoko v bokih. In zato lahko manjše in bolj polne ženske nosijo XS, suhica pa M. Ravno zaradi teh širin kosti.
Ma, sej niti ne vem, kako naj se izrazim :D

Drugače je pa zame debela vsaka ženska, ki se stlači v premajhno oblačilo. Ker ni gršega kot gledanje fukročev čez hlače. Pa naj bo dekle super suhica, ampak če nisi premajhno številko konfekcije, je zame debela.
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lipgloss »

hm meni je debela ženska tista, ki ima resnične težave s težo, se pravi , ko ji teža že zavira zdravje .
radenska
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere

Neprebrana objava Napisal/-a radenska »

kaj je debelo in kaj ne prov gotov ne moreš sodit po kilah oziroma velikosti oblek...to je men čist falen.osebo moraš vsai vidt,ker eni imajo pač težje kosti, ali mišice ali pa čist neki x....tko da vidt na lastne oči potlej se pa pogovarjamo naprej :P
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a trepalnica »

recimo, da je debela zenska debelejsa od povprecja...
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

lipgloss napisal/-a:hm meni je debela ženska tista, ki ima resnične težave s težo, se pravi , ko ji teža že zavira zdravje .

Se strinjam s tabo! :)
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
dasha!
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dasha! »

men kile sploh niso važne..važn je kako ženska zgleda.drugač nimam nekega merila gdaj je zame ženska debela.pač ko jo pogledam si ustvarm nek mnenje. pa ne mislm zdej, da so zame debele ženske manjvredne al pa karkol, nism tko misnla :)

ta in tej podobne teme dokazujejo, da neglede na to da vsi zatrujejo, da ni tok pomembno kakšen je človek na zunaj, pač pa na znotraj, tega v resnici ne prakticirajo :schlaumeier:
Uporabniški avatar
dve olivi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dve olivi »

debela je tista, ki se sama zaveda da je debela (pa da ob tem ni motena ali anoreksicna)
kaj mislim jst al pa ti, ni vazno
eh
Prtička
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Prtička »

Zame je debelo..npr Šerbi,Desa Muck,kej tacga. Bl močne ženske so mi kšne joh in sploh tok simpatične,sploh če majo luškan obrazk. Eno poznam...ja če bi bla descmjo s prve oženm :D
Drgač pa mislm d sploh ni fora kaki si....če maš neki kil preveč,se znaš primern lepo oblečt...pa če izžarevaš neki posebnga,si nasmejan in ljubeč...je to to.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Zame je predebela ženska taka ki je očitno debela, da ji špeh leze vsepreko. Pa da jo recimo njena teža ovira pri vsakdanjem življenju, gibanje itd.

Za mojga npr. je pa debela vsaka k ma več kil kot jst, pa sm suha. Men se včasih kr mal bedno zdi k reče za kero da je debela pa je čist povprečne postave/teže :roll: Zgleda ma fetiš na suhice haha.
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

ŽuŽa napisal/-a:Zame je predebela ženska taka ki je očitno debela, da ji špeh leze vsepreko. Pa da jo recimo njena teža ovira pri vsakdanjem življenju, gibanje itd.

Za mojga npr. je pa debela vsaka k ma več kil kot jst, pa sm suha. Men se včasih kr mal bedno zdi k reče za kero da je debela pa je čist povprečne postave/teže :roll: Zgleda ma fetiš na suhice haha.

lol isto moj
Uporabniški avatar
RosaNegra25
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a RosaNegra25 »

dve olivi napisal/-a:debela je tista, ki se sama zaveda da je debela (pa da ob tem ni motena ali anoreksicna)

Najlepsa hvala za ta komentar!! :respekt: Koncno nekdo, ki razmilsja kot jaz.
Uporabniški avatar
dve olivi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dve olivi »

RosaNegra25 napisal/-a:
dve olivi napisal/-a:debela je tista, ki se sama zaveda da je debela (pa da ob tem ni motena ali anoreksicna)

Najlepsa hvala za ta komentar!! :respekt: Koncno nekdo, ki razmilsja kot jaz.

koncno nekdo k razmislja sploh :zustimm:
eh
Odgovori