da mu pride v usta

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Haha..zdajle sem šele ornk pogledala naslov te teme - "Da MU pride v usta". Zakaj ne "Da MI pride v usta".. :lol: Kot da tipu pride sperma v usta..no, pri pedrih bi blo to za pričakvat (bruh). :?

Najbolš bi pa bil naslov "Da mu pride v moja usta"...no sej, whatever..sej smo vsi zastopli o čem se gre :D
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objava Napisal/-a °PeeKaBoo° »

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 20. Jan. 2010 12:06, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Beth
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Beth »

men je blo pa to zmer najbol da mu je pršlo u moja usta :D sam se je malkrat zgodil da sm pogoltnla, še zmerej rajši vn plunem, ker tok zelo dobra pa sperma spet ni no.....
Pegii
Sramežljivka
Sramežljivka

ni tko hudo

Neprebrana objava Napisal/-a Pegii »

Js k sm prvič,sm mu sama rekla da hočm pa nj ne skrbi...k nikol noče da bi mogla karkoli.sam js rada z njega karkoli k on se tud zame ful trud pa nardi vse da mi je fajn.In sm sama hotla...pa mi je čist cool...Zj včasih je bolši okus včasih slabši,kokr kdaj.Sam mi ni težko k vem da mu je fajn pa men s tem tud... :D
Je pa mal težko če se ti to gabi...al pa že da te je sram ga oralno zadovoljit,nvm poskus...mogoče je laži če ti ta tip ni kr en ampak mu res zaupaš in tko....vsj pr men je tko... mejte se :D
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

gregalina napisal/-a:Haha..zdajle sem šele ornk pogledala naslov te teme - "Da MU pride v usta". Zakaj ne "Da MI pride v usta".. :lol: Kot da tipu pride sperma v usta..no, pri pedrih bi blo to za pričakvat (bruh). :?
Najbolš bi pa bil naslov "Da mu pride v moja usta"...no sej, whatever..sej smo vsi zastopli o čem se gre :D

Ne ne, naslov teme je kr ta pravi - je mislm da mišljen "da NJEMU (MU) pride v usta....sej je očitno da "mu pride" u njena usta :D Men bi se pa bl smešno slišal "Da MI pride u usta"... :rofl:
Nu$k@
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Nu$k@ »

pri bivšem sem dostkrat dobila v usta, le redkokdaj pogoltnila. pri zdajšnem pa sem v usta dobila le enkrat, pa upam da nikoli več. okus sperme mi ni všeč in še dolgo se zadrži v ustih.
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

Eno stvar mam za dodat..da mu pride v usta je ql (pogoutnem), da mu pride po celi moji fac in počasi teče v usta in mim, mi pa ni ravno všeč (po pravici povedano mi je ratalo slabo :D )
Uporabniški avatar
Googi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Googi »

Black Kitty napisal/-a:Eno stvar mam za dodat..da mu pride v usta je ql (pogoutnem), da mu pride po celi moji fac in počasi teče v usta in mim, mi pa ni ravno všeč (po pravici povedano mi je ratalo slabo :D )

Zdaj sem se pa ful narežala, ker sem se spomnila mojga prvič in zadnjič, ko sem dovolila, da mu pride po obrazu (v bistvu sem si sama želela v navalu strasti... sem mu potem povedala, da naj me ne posluša več takrat, ker govorim same bedarije :lol: ).Ja v glavnem se kar strinjam s tabo. Pogoltnem pa, ker mi nima tako slabega okusa (ne bi ravno jedla spermo, ker bi bila lačna, slabo mi pa tudi ni), razen včasih če je grenka.. pa tudi to se mi je mogoče samo 3x do sedaj naredilo...
Uporabniški avatar
black
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a black »

Jebemu, če bom mel kdaj kakšne erektilne težave, sam tole temo preberem, pa bom mel takoj šotor postavljen! Lep taborniški pozdrav!
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

jaz se zanj potrudim :oops:
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a SSarchy »

black napisal/-a:Jebemu, če bom mel kdaj kakšne erektilne težave, sam tole temo preberem, pa bom mel takoj šotor postavljen! Lep taborniški pozdrav!
:lol: :lol:
Jaz bi pogoltnila (sem že), ampak nikol noče končat v usta, raje kar vame..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Trubadurka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Trubadurka »

bivši je mel ful nagravžno spermo - po gnilih jajcih. res ajdčao. pa sm se vseen potrudla, al kako nej temu rečem, pač zobe stisnila :D je pa velik kadil, tako cigarete, kot kak joint kdaj, tko da to je sigurno vplivalo.

zdejšn (kaj se to čudn sliš, upam da je zadnji) ma pa skor brez okusa, res popolnoma druga zgodba. ampak zdravo je in ne kadi. sploh ni problem, ravno obratno. taku mu ga v 95% pri orgazmu lepo temeljito poližem ;) mmmmmmljask :lach: :lach: :lach:
Zadnjič spremenil Trubadurka, dne 22. Jul. 2008 8:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
black
Sramežljivka
Sramežljivka

A nobena kle ne prsil tipa, da bi jedu ananas npr? :)

Ananas s cimetom je zakon! Če je pa zarad tega še sperma boljš, pol pa sploh ne vidim neke težave, razen osebnih preferenc pri orali / spermi :)
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

black napisal/-a:A nobena kle ne prsil tipa, da bi jedu ananas npr? :)

Moj ananasa ne mara, tako da..nič ne bo :wink:
Uporabniški avatar
black
Sramežljivka
Sramežljivka

Nikoli si nisem mislil, da bom dal v google "fruit that changes the taste of sperm" ... probi sama, na koncu ne rab glih ananas.

P.s. jest sm tud mislu, da ga ne maram, ampak svež mi je kul, če je pa zraven še cimet za posut čez, je pa blazno dobro.
Odgovori