Ali se dela norca iz mene
- prinzessin
- Kofetarica
- Kraj: tu pa tam
Zdaj, ko bi te končno lahko imel, mu nisi vež zanimiva. Ja, po mojem je tako, kot so ti že napisali. Moji prijateljici se je enkrat zgodilo nekaj čisto istega. Nek tip jo je osvajal 2 tedna kar skup, potem mu pa en večer reče, da ok, zakaj pa ne, če si že tko prizadeva, tip pa naenkrat ful nezainterisiran in tko. Pa nam je blo tut vsem blazno čudn njegovo obnašanje, ampak tko pač je.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Tudi jaz tega ne štekam. Stalno se vrti okrog, nagovarja, da bi kdaj skupaj kam šli (cela klapa), ampak vse ostalo presliši. Sicer mu nisem nikoli direktno rekla, da mi je všeč. Ampak mislim, da sem mu dala toliko vedeti, da bi to lahko vedel. Mislim, da ve, a da noče vedeti. Interes mu je kar naenkrat padel. Zakaj se potem sploh hoče družit z mano, če mu ni do veze.
Nekaterih moških se ne da razumet kaj bi sploh radi. V tem primeru meni ni nič jasno. Glede na to, da drugih punc ne osvaja, jebač najbrž ni. Mogoče je celo preveč zadržan tip. Jaz ti svetujem, da obdržiš vse na prijateljskem nivoju. Skušaj pa se čim več družiti z njim, se pogovarjati, ampak brez dokazovanj, da ti je všeč. Mogoče mu kdaj utrne iskrica, da si bo želel tudi kaj več od tebe.
A opazi kdo, da v teme kjer je normalen in resen problem nihče ne odgovarja. Kjer pa se nekdo izmišljuje nekaj neumnega pa vsi komentirajo. [/b]Se oproščam za tole vmesno vprašanje.
Jaz bi na tvojem mestu ostala z njim v istem kontaktu kot si bila pred tem, ko ti ni bil še všeč. Saj mislim, da ste se družili že prej, če sem prav razbrala. Ko bo dal predlog, da greste kam drugam pojdi. Strinjaj se z njim. Mogoče je fant samo zadržan, ima kakšno grenko izkušnjo, ipd. in se boji veze, kljub temu, da si mu lahko všeč. Kar pa si očitno mu, če ne se ne bi družil s tabo.
Jaz bi na tvojem mestu ostala z njim v istem kontaktu kot si bila pred tem, ko ti ni bil še všeč. Saj mislim, da ste se družili že prej, če sem prav razbrala. Ko bo dal predlog, da greste kam drugam pojdi. Strinjaj se z njim. Mogoče je fant samo zadržan, ima kakšno grenko izkušnjo, ipd. in se boji veze, kljub temu, da si mu lahko všeč. Kar pa si očitno mu, če ne se ne bi družil s tabo.
cvetkaaa napisal/-a:A opazi kdo, da v teme kjer je normalen in resen problem nihče ne odgovarja. Kjer pa se nekdo izmišljuje nekaj neumnega pa vsi komentirajo.
Tem, kjer so "normalni in resni problemi", je na forumu ogromno, kar pomeni, da se odgovori začnejo vrtet na isti princip. Teme, "kjer si nekdo izmišljuje" so pa vedno nekaj novega in zanimivega (in butastega, se strinjam)... In tukaj se vprašam - zakaj si ljudje izmišljujejo probleme? Jap. "Trg" je že prenasičen z resnostjo enoinistih problemov

Sanjaanja: zaj ko sem brala te tvoje težave, se spomnim, da sem imela jaz tut tak problem... z enim fantom sva se zelo zabavala, osvajal me je, na koncu sva se že sestajala, ampak ko sem ga hotela prvič poljubit, se mi je odmaknil in rekel, da noče tega
...kmet ej, popizdila sem in ga poslala v pm...
...Hja, ta tvoj primer pa ni takšen... ostani z njim prijateljica, vendar ravnaj z njim diplomatsko (počasi ga obračaj v pravo smer). Če ne boš videla z njegove strani interesa, je žal nepravi zate. Pa prosim, ostani takšna kot si, ne spreminjaj svojih značilnosti, karakterja, samo da bi se mu dopadla. Mora te videti takšno kot v resnici si.

...Hja, ta tvoj primer pa ni takšen... ostani z njim prijateljica, vendar ravnaj z njim diplomatsko (počasi ga obračaj v pravo smer). Če ne boš videla z njegove strani interesa, je žal nepravi zate. Pa prosim, ostani takšna kot si, ne spreminjaj svojih značilnosti, karakterja, samo da bi se mu dopadla. Mora te videti takšno kot v resnici si.
- Miss September
- Debatorica
Mislim, da je bolje, da ne pričakuješ preveč od njega in da vsaj uživaš v skupnih trenutkih. Verjamem, da ti ne bi bilo preveč všeč, da naenkrat prekineš vse stike z njim. Raje bodita prijatelja... in kdo ve? Mogoče se bo kaj spremenilo. Js bi verjetno vse poskusila- od čakanja do spraševanja- samo da bi izvedela, kaj se dogaja in da bi naredila en korak naprej. Pa tudi, če bi izvedela, da mu res ni nič do mene in bi bilo konec vsega. No, toda to sem samo js 

Worship me or walk away.
Težko je reči kaj se tipu plete po glavi. Lahko je neresen. Lahko uživa v tem. Lahko te ima res za norca. Lahko se boji biti v vezi.
Še najbolj verjetno pa se mi zdi, da je to en razvajen mamin sinček, ki je rad v družbi lepih deklet, a brez vseh obveznosti.
Svetujem ti, da ostaneš z njim v prijateljskem stiku. Čas bo pokazal svoje. Vsiljiva ne bodi, da ne bo pobegnil.
Še najbolj verjetno pa se mi zdi, da je to en razvajen mamin sinček, ki je rad v družbi lepih deklet, a brez vseh obveznosti.
Svetujem ti, da ostaneš z njim v prijateljskem stiku. Čas bo pokazal svoje. Vsiljiva ne bodi, da ne bo pobegnil.