Prijatelj ali kaj več?
- veneficus pupa
- Komunikatorka
no po drugi strani pa:
My če ne morš več vztrajat, kt pravš. da se ti ne da, da boš nardil konc...
pol je pa že bolj da vsaj probaš.
ker če se itak nameravaš odmaknt od njega, lahko vsaj probaš. pa če te "zavrne", se pač odmaknš takrt. mene osebno bi potem, če nebi probala, vedno mal grickal, kaj bi blo, če bi bla js mal bolj pogumna. ker očitno ti ta tipčk ne da miru če ti meša glavo že dolg časa.
My če ne morš več vztrajat, kt pravš. da se ti ne da, da boš nardil konc...
pol je pa že bolj da vsaj probaš.
ker če se itak nameravaš odmaknt od njega, lahko vsaj probaš. pa če te "zavrne", se pač odmaknš takrt. mene osebno bi potem, če nebi probala, vedno mal grickal, kaj bi blo, če bi bla js mal bolj pogumna. ker očitno ti ta tipčk ne da miru če ti meša glavo že dolg časa.
mam isto izjušnjo. sicer, ko sem se jaz z njim spoznala, sem bla v resni zvezi. opazla sem, da več krat mislim na njega pa to, samo sem si zatiskala oči, vsi so vidli, da on do mene nekaj .čuti. hodla sma na pijače, se dobivala, pogovarjala,... skratka, bil je resno fajna družba, pa še všeč mi je bil. par mesecev za tem, sem pa klončala z fantom, kr sem ugotovila, da to ni blo več to.
mantrala so me ista vprašanje, ko tebe, pa sem se odločla, da mu povem, da mi je všeč. in se mu.. kaj je stega prišlo ?? všeč sem mu, že odkar sma se spoznala,s amo zdaj sma kolega ratala pa to, pa noče tega uničit. pa sn si mislila, ok.. ja, bolelo me je, samo tega nisem kazala.. minlo je nekaj časa, pa naenkrat se nima več nič kaj menla, jaz sn bla na svojem on na sojem (pa še na isto šolo hodima
).. potem, pa sem, spet dobivala pozornost od njega, pa za valentinovo se je spomno na mene. jaz pa sn bla čist nora na njega, normalno, da mi je se srce paralo.. pa sn mu povedala, da sn se zalubla njega, da še vedno čutim do njega, pa kaj naj vsa ta njegova pozornost pomeni. pa sma na istem ostala. in, ko sem mu to izpovedala, je blo, kot da so čustva samo odletela. resno. zdaj ni mus, da bo pri tebi tak. samo, kaj ti hočem povedat je, da ne zavlačuj, če hočeš vedet, moreš tvegat. več časa, ko boš zapravla, majn možnosti je, da bo se izteklo tak, da bo z atebe ok. lahko, da ti nič ne reče, ker neve, kak ti čutiš. možnost bi bla.
saj, če pa tui nebo šlo vse vredu, malo bo bolelo. ko se bota srečala, počakaj, da te on pozdravi, ne kaži mu, da ti je hudo. jaz tudi nisem. nisem htela, da vidi, da me ma okoli roke zavito (kr to je že izkoriščeval. me zanalašč za roko primo, pa neem, kaj vse. samo nikolp a med nama ni blo kaj
). potem, pa sem spoznala mojega lubija, pa sn totalno pozabla na onega butla. veliko krat se pogovarjam z fantom prek telefona, pa ko je butl kje okoli, stalno se nekaj okoli mota, pa me stakimi pogledi strelja, ko se lepo vidi, kak je ljubosumn. samo, jok bratec.
to so samo ljudje, ki nevejo, kaj hočejo. zato pa se ti odloči. jaz sem rekla: on neve, kaj hoče, pa jz pa vem, kaj nočem. in to je on.
ponos sem pozabla, samo da sem srce poslušala, ne pa pameti.. trpela sem, potem pa sem vidla, da ni blo treba. srce ne razmišla.. veliko ljudi je ravno to, da so poslušali srce, pognalo v bedo, pa v smrt, pa to.
zaj, kak pa je oz bo pri tebi, pa nevem.
upam, da bo vse ok ! good luck, girl !
mantrala so me ista vprašanje, ko tebe, pa sem se odločla, da mu povem, da mi je všeč. in se mu.. kaj je stega prišlo ?? všeč sem mu, že odkar sma se spoznala,s amo zdaj sma kolega ratala pa to, pa noče tega uničit. pa sn si mislila, ok.. ja, bolelo me je, samo tega nisem kazala.. minlo je nekaj časa, pa naenkrat se nima več nič kaj menla, jaz sn bla na svojem on na sojem (pa še na isto šolo hodima

saj, če pa tui nebo šlo vse vredu, malo bo bolelo. ko se bota srečala, počakaj, da te on pozdravi, ne kaži mu, da ti je hudo. jaz tudi nisem. nisem htela, da vidi, da me ma okoli roke zavito (kr to je že izkoriščeval. me zanalašč za roko primo, pa neem, kaj vse. samo nikolp a med nama ni blo kaj

to so samo ljudje, ki nevejo, kaj hočejo. zato pa se ti odloči. jaz sem rekla: on neve, kaj hoče, pa jz pa vem, kaj nočem. in to je on.
ponos sem pozabla, samo da sem srce poslušala, ne pa pameti.. trpela sem, potem pa sem vidla, da ni blo treba. srce ne razmišla.. veliko ljudi je ravno to, da so poslušali srce, pognalo v bedo, pa v smrt, pa to.
zaj, kak pa je oz bo pri tebi, pa nevem.
upam, da bo vse ok ! good luck, girl !

- manculina*
- Komunikatorka
- rdeče vrtnice
- Kofetarica
ja ne..zanimiva zgodba..zdaj ko sem prebrala,najdem par znakov..kr neko prijemanje za roko,poljubi na lička,ki si jih živi bog ne zna intepretirat potem objemi..in seveda moje izmikanje ker se mi vse zdi lažno,sem ugotovila da več nevem al glumi ali to resno misli ali samo izkorišča..mogoče se mu malo sanja;)!tako da..joj,joj..itak niam kaj zgubit če povem kaj čutim..saj res..sploh nevem zakaj čakam..na kaj čakam!Enkrat bom res povedla in bo kak bo..hehee...pogum!
-
- Komunikatorka
No pol pa neki je na tem ne... Poskusi se prepustit, če te prime za roko mu pokaži da ti je ušeč to, če ti da lupčka na ličke ga dej še ti njemu...
Fanti so tud taki da se bojijo zavrnitve in si posledično ne upajo preveč, sploh pa če se ti še izmikaš pa tko mu, mu je verjetno še tolk težje vse skupi. Skratka probej mu mal nakazat oz. vračat pozornost pa boš vidla ane
Fanti so tud taki da se bojijo zavrnitve in si posledično ne upajo preveč, sploh pa če se ti še izmikaš pa tko mu, mu je verjetno še tolk težje vse skupi. Skratka probej mu mal nakazat oz. vračat pozornost pa boš vidla ane

čist neki podobnga se tudi z mano dogaja..prijatelja sva že lepa tri leta..že na začetku sva se takoj ujela,takoj so bli dolgi pogovori polni smeha...zadnji let je pa čist na glavo obrnjen, ne vem kako naj si razlagam njegove besede, katere ti dajo misliti, ti ne dajo miru, zakaj ti take strela, je kaj na tem...potem njegovi dotiki,ko gremo včasih skupaj žurat,se skušam zadržati da nebi nekaj čist skupaj plesala,toda ko se to zgodi,prou čutim tisto privlačnost,nazadnje sta se najina pogleda ujela med hudim plesom,bil je un trenutek,ampk sm se kaj hitro probala odmaknit, "prijatelj" me tudi večkrat pokliče,če se neki že doug nismo slišal me že kliče, ......ja vse to že neki namiguje da mogoč pa je neki...sam ne...mava tak odnos tudi da si use poveva glede mojih tipov(če sm kšnga spoznal itd, on tudi o svojih puncah)..sam zadne cajte kr ne morm tko mirno poslušat (upam da tega ne bo opazil,ker on dosti stvari opazi...),ko mi razlaga,in to kot da mi zanalž..ko pa jaz njemu začnem o kšnmu,mi pa kr naprej meče.kr eno zgodbo si sam zamisli in mi pove aha zdj boš pa zih njega poklicala pa tko...večkrat mislim nanj...joj evo kr izpovedala sm se, nekomu se morm,in evo tale forum,ta tema je kot nalašč tudi zame =) ... pred slabe pou urce,sva bla na pijači, bilo je super, zgovarjala sva se fuul, ni bilo dotikov,ampk joj res mi zadne cajte meša glavo, še posebi k mi take strela, da ne vem kaj naj si mislim....sej oba se z besedami žgeva al kako naj rečm...jz njemu tud učasih tako užgem da si loh dvoje misl...pol mi pa pride cajt, ko si rečm..ejj ti nej bi bla z njemu samo prijateljica pa si take strelata...kaj vama je...pa pol to poskušam biti al kaj ko me zavede....jz tko pravim, nč ne bom poskušala ker mi bi blo zelo žal zgubiti tako dobrega prijatelja,kateremu se lahko zaupam in ki mi je pripravljen pomagati...če se kaj zgodi se zgodi...ampk jz bom probala najti na tej moji poti srečo pri drugem...me pa čist tko firbec matra kako se bo obnašal...k bom v kakšni zvezi,katere že lep cajt nism mela...ampk takrt ne bom na to misnla...upam =) se bom posvetila rajši najdeni sreči....bomo videli kam nas pot pelje....ampk kaj ko moja glava vse več in več misli nanj...pa ko se ne vidiva ga pogrešammm....ohhh ja ... bom probala biti močna...
tko da ne vem MY kaj naj ti svetujem....ko pa imam podobno siutacijo, mogoč samo to, da se to ne dogaja samo tebi....
tko da ne vem MY kaj naj ti svetujem....ko pa imam podobno siutacijo, mogoč samo to, da se to ne dogaja samo tebi....
3 leta praviš miss she?mogoče je nekomu težko razumet ko ni v tej situaciji da ne morš kr z neko idejo na dan prit...jaz pa sem hm..kak ti naj povem..preprosto ne moreš izustit..sam po eni strani..da se pol le cel čas sparašuješ hm..jojo,ti grozni vprašaji..
To je to..ko nonstop o nekomu razmišljaš,že toliko da si sam pri sebi misliš..hallo?Ma daj naj sam kaj tud ukrene,točno tako kaj hoče povedat z objemi,poljubi na lica....s tem..al je je to zgolj zajebancija,...ja jaz tud razmišljam v tej smeri..všeč mi je kaj te naj..pač je tako naneslo..zelo všeč..pač greš naprej..mogoče bo prišo drugi ki bo spodnesel tla pod nogami..sam če me usoda(al kako naj temu rečem univerzum..hm...bi se dalo razmišljat),v glavnem spet..k njemu..nazaj obrne tako kot vedno..potem pa res nvm več---!
Joj,ko je pa tako težko..ko smo vsi v istem šmornu..pa si ne znamo svetovat da te narediš nekaj..aučč;)

Joj,ko je pa tako težko..ko smo vsi v istem šmornu..pa si ne znamo svetovat da te narediš nekaj..aučč;)

ja tolko cajta se poznava...a zadn let je med nama čist preveč vroč z besedami...da se že oba preveč sladko smejeva in naju lička bolijo...sam pol pride tisti moj trenutek ko si rečem ejjj halooo kaj delaš...kaj le pretvarjava se da sva le to ... jaz ne bom nič ukrenla v tej smeri, on pa tudi ne ker ve da bi bila velika škoda da izgubiva prijateljstvo...ampak pustimo kaj nam prinese usoda...
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
Bittersweet napisal/-a:aaaaaaaaaa pozab na love... ne se zapletat s prjatli... na koncu prevč boli, ko jih zgubiš zarad trenutka neprištevnosti, ker se predaš in te vodijo sam čustva...ne ponavljat moje napake(in verjetno še od kere druge cosmo kure)... pozab, da bi lahko blo med vama kej več... če bi bla močna obojestranska privlačnost bi bla že zdavnej skupi... tk pa praviš, da je že skor dve leti... pr nama je blo tut tk, da prvič ko sma zasrala je blo pol vse še dokaj kul... pa sma lahko vozla prjatlstvo... ko sma pa načela temo veza... je blo pa vsega konc... sma bla kvazi skupi... zdej pa... se je končalo med nama vse. zgubla sem najbolšga prjatla, partnerja za športat, eno super družbo (ki je bla najprej njegova, pol pa najina)...
js sm z mojim 3 letnim kolegom že leto in pol skupi.. vidla sva se sicer bolj po malo, sva bol kontaktirala prek msnja, smsov, ko sva bla na pjački skos neko spogledovanje in tako.. no pa sm ga nek večer ko sva šla z pjače zagrabila.. od takrat pa sva skupaj

tud če s tega nič ne bo, ga boš vsaj lažje prebolela, ko ne bosta v stikih..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Samo eno vprašanje bi postavu.
Zakaj ženske mislite, da se bo tip ustrašu ko mu boš rekla da si zaljubljena vanjga. Sj nebi reku da se nebi flirtala kakor ti pac temu rečes, nvem tudi če mu rečeš koj jutri se mi zdi, da bo on tega vesel. zdi se mi da čaka na prvi korak in katerega boš pač morala opraviti. Sam nism tak tip moškega da bi čakal na prvi korak ženske. Zdi pa se mi, d aje zaljubljen vate in te noče izgubiti ker neve kako bi odreagirala zato bi rad stabo ostal prijatelj.
MOI NASVET NAREDI SAMA PRVI KORAK
Zakaj ženske mislite, da se bo tip ustrašu ko mu boš rekla da si zaljubljena vanjga. Sj nebi reku da se nebi flirtala kakor ti pac temu rečes, nvem tudi če mu rečeš koj jutri se mi zdi, da bo on tega vesel. zdi se mi da čaka na prvi korak in katerega boš pač morala opraviti. Sam nism tak tip moškega da bi čakal na prvi korak ženske. Zdi pa se mi, d aje zaljubljen vate in te noče izgubiti ker neve kako bi odreagirala zato bi rad stabo ostal prijatelj.
MOI NASVET NAREDI SAMA PRVI KORAK
Pri meni je pa tko, da sem spet po nekem času prišla s kupi s svojim bivšim( na prijateljski nivo), ampak medtem ko se nisva vidla sem se nesrečno zaljubila v druzga, pred tem pa je bil on moja ljubav.
Zadnič sva šla na pijačo z njegovim frendom, pa se je ta moj bivši sam pogovarju lepo z mano, ko je šou pa frend mal stran pa on takoj me začeu ščipat za lićka pa žgečkt pa objemat , pa torbice mi ni hotu vrnt. pač osvajanje i think. Sej js sm že sexala s tem fantom parkrat. In takrt sm se ful zalubla vanga. Zdej pa čutm sam spolno privlačnost med nama.
Enkrat ko sm bla pijana sem mu poslala sms, da mi je ful všeč in da bi rada z njim mela več kot prijateljstvo, pa ni nikol pokomentirov tega sms-a. nasrečo
Noo, enkrat mi je reku da je vidu moj sms, pa sm sam zafarbala pa nč rekla
Frendica mi je rekla ( bejba pove vse po pravici) , da bova enkrat še skup. Kdaj enkrat ? Če sploh bova ?
Any comm?
Zadnič sva šla na pijačo z njegovim frendom, pa se je ta moj bivši sam pogovarju lepo z mano, ko je šou pa frend mal stran pa on takoj me začeu ščipat za lićka pa žgečkt pa objemat , pa torbice mi ni hotu vrnt. pač osvajanje i think. Sej js sm že sexala s tem fantom parkrat. In takrt sm se ful zalubla vanga. Zdej pa čutm sam spolno privlačnost med nama.
Enkrat ko sm bla pijana sem mu poslala sms, da mi je ful všeč in da bi rada z njim mela več kot prijateljstvo, pa ni nikol pokomentirov tega sms-a. nasrečo

Frendica mi je rekla ( bejba pove vse po pravici) , da bova enkrat še skup. Kdaj enkrat ? Če sploh bova ?
Any comm?