Prijatelj ali kaj več?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
My
Sramežljivka
Sramežljivka

Prijatelj ali kaj več?

Neprebrana objava Napisal/-a My »

Nevem,kje sploh naj začnem..torej na začetku;)imam prijatelja v bistvu saj nevem kaj sma..začelo se je pred letom ali bo že celo dve ko sva se spoznala,potem pijačke it.d.. in vse potem se je vse končalo!V tem času sva ostala skozi v stiku in sva še zdaj..potem sva spet nekak skup prišla!Zdaj tu pa tam pijačka pa nič se ne zgodi,ostaja pri striktnem prijateljstvu..v tem letu sem že 100x vse vrgla vodo kar je povezano z nama,sem spoznale drugega ampak ni šlo..vedno se nekak znajdem pri njemu kakorkoli se zgodba konča.Vedno ko se slišiva,vidiva..vedno lepe besede,vedno tisto flirtanje ampak..kot sem že rekla..nič se ne zgodi a v stiku sva vedno,vedno mi je na voljo ko ga potrebujem..ampak..ne gre več tako vsaj jaz ne morem...,naj se zgodi ali pa naj bo konec.Nevem več kaj si naj misim,razum mi pravi..pozabi,če bi me res hotel,bi nardil nekaj namreč ni sramežljiv fant,nevem ali ma polno takih prijateljic....medtem ko srce govori..vem,vse je narobe a ne obupaj!

Ima kdo kakšne predlog,kakšne podobne situacije :o kr preprosto ne morem več ,ampak nvm..

Lp;) :razz:
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Melani »

mal povej recimo, a ti kaj omeni da mu je všeč kaka punca? a je že mel med tem časom kako.. kk je odreagiral ko si ti mela fanta..?
sj če sta prjatla pol že mal veš kak je na ljubezenskem področju al kk? :)
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jagoda-malina »

Hm poznam takšen primer. Imam kolega, ki se stalno vrti okrog mene, isto pijačke pa to, ampak to je pa tudi vse. Samo zanj mislim, da je sramežljiv, ali pa se ne upa spustiti v resno vezo. Tudi sama ne znam razvozlati te uganke. Mislim, da je takšnih tipov več. Čemu je tako ne vem, ker kar jih takšnih poznam, so vsi vredu tipi. Ne znam ti svetovat, ker še sebi ne.
My
Sramežljivka
Sramežljivka

Saj v tem je finta,nič ne vem o njegovem ljubezenskem življenju nič se ne pogovarjava o tem..ta tema kot da ne obstaja,kot da je ni..on o tem ne ve nič pri meni kakor ne jaz pri njemu!Na vprašanje kaj je novega odgovoriva soglasno ...NIČ!
Sam mislim..če sem jaz nekoga spoznala potem je on tud že ktero spoznal..nevem..mislim če si nekomu všeč naredi nekaj.Ma itak imam polno glavo..analiziranja razmišljanja o tem,napačnih razlag...kaj vem mogoče pa ni namenjeno..bom pač pozabla kot sem še vedno..al ne..čeprav bi si želela drugače..sam saj ne morem nič nardit tukaj...

Treba bo naprej v upanju da se naslednjič ne zaletimo ampak samo pademo v objem, a ne?:)
Ja nevem,zakaj dan danes fantje niso bolj direktni a se nas bojijo,kr to mučkanje nikamor ne vodi,večni lovcii;) :lol: ps. hvala
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Melani »

glej, nekatere vztrajajo še takrat ko jim tip direkt pove da ni šans, tk da nevem zakaj bi obupala ti, ko je še vse možno??
js ti predlagam da začneš mal bol o ljubezni z njim govort, ker če se do zdj nista nič o tem menla, ne morš zdj kr uletet da si "zaljubljena" v njega.
mislim, po moje bi bil to prevelik korak naprej in bi se mogoč ustrašu..
začni se res bol take teme menit, pa lak pol lažje tut kaj namigneš.
pa še spoznala boš kako on razmišlja glede punc in to..
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Lahk ga vprašaš če mu je katera všeč pa tko... Direkt ga ne spraševat ker se boš neprijetno počutla če te bo sam debelo gledal.
Uporabniški avatar
Bittersweet
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bittersweet »

aaaaaaaaaa pozab na love... ne se zapletat s prjatli... na koncu prevč boli, ko jih zgubiš zarad trenutka neprištevnosti, ker se predaš in te vodijo sam čustva...ne ponavljat moje napake(in verjetno še od kere druge cosmo kure)... pozab, da bi lahko blo med vama kej več... če bi bla močna obojestranska privlačnost bi bla že zdavnej skupi... tk pa praviš, da je že skor dve leti... pr nama je blo tut tk, da prvič ko sma zasrala je blo pol vse še dokaj kul... pa sma lahko vozla prjatlstvo... ko sma pa načela temo veza... je blo pa vsega konc... sma bla kvazi skupi... zdej pa... se je končalo med nama vse. zgubla sem najbolšga prjatla, partnerja za športat, eno super družbo (ki je bla najprej njegova, pol pa najina)...
LOVE hurts
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čivava »

Pomoje od kolega, v katerem je le prijateljstvo ki se je vleklo celo leto al več, bojše pustit to kar je... Ljubezen pa pride na enkrat sama od sebe...

Če ti je pa ta prijatelj všeč do te mere da se ti zdi da maš ob njem kakšne metuljčke, pa mu malo namigni...
:)
My
Sramežljivka
Sramežljivka

Včasih sem res želela ga malo povprašat o ljubezenskem življenju pa nekako niso prave besede šle iz mene,sem se prav zalotla..čuj punca kake pa kvasiš;)včasih si mislim naj reče pojdi..pa bom šla...kr prosla pa nebom,dam sebe na prvo mesto..nič druga sam vedla bi rada,sam ne morem pa vprašat tak kot je blo napisano na forumu "Uletet" z idejo o kteri mogoče on pojma nima..ne morem,ne morem!Res mi je všeč..sam...

Je pa res,če mu po tolikem času ne potegne..potem se splača?
Je vredno,da mi frla možgančke s tem?Ženske bi rekli a ne...je!
Nevem nekak mi v tem trenutku ...se zdi najboljše prekinit stike..pa bomo vidli kaj se bo zgodilo,tak se mi ne da več..zdi se mi brezeveze pa naj bo sam al pa s te njegovimi tisočimi "prijateljicami"....če že hoče tak te.. :eek: ..
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čivava »

Jaz sem mela en konflikt s fantom ki je prej imel mojo sosedo. Ko sta šla s sosedo narazn, je hotu, da bi jaz bila z njim da bi sosedo mal zaj.... tega jaz nisem vedela dokler mi ni moj povedav tega. Sicer sva se že dolgo poznala, še zdaj sva kolega ampak po pravici povedano, kolega katerga poznam že dal časa ne bi mela. K sreči se je pojavil moj zdajšni, ki pa je prjatu s tistim tipom ki bi mene kao imev... in zdaj sm srečna s svojim, in ko mi je to povedov, sem samo debel pogledala,nism mogla vrjet, ampak res nisem, ker mi ni enostavn blo do tega d bi bla z njim, zaradi sebe in zaradi sosede ki sva kolegici... res, ne, kolege res nočem met za partnera, raje nekoga ki ga nisem poznala, in je prišel neki lepi dan in mi pokazal kaj se pravi nekoga ljubiti in na drugačen način imeti rad. :D
My
Sramežljivka
Sramežljivka

Ja..nekak sem se že odločla da je konc te zgodbe,ne morem vztrajat..mogoče ma katero kaj vem...nič potrebno je verjet...čas nosi svoje;)

lp
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

provej ti narest prvi korak, mogoče pa bi tudi on meu kej z tabo sam si neupa ? . . .
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Wild_Child
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Wild_Child »

heh jst sm na podobnem položaju...SAMO frenda :cry:
ded
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ded »

Ocitno je tale "prijatelj" zelo neizkusen, sramezljiv in morda zivi se v pravljici. Zelo ocitno je, da si ne upa narediti konkretnega koraka, saj se boji tvojega odziva. Boji se resnice, ki pa ne ve kaksna je. Zato raje ne naredi nic in "uziva" v tem kar ima. Tako te vsaj ne more izgubit - kaksna zmotna misel.

Brcni ga v rit, da se malo zmiga in neha ziveti v oblakih - sanjat!! :wink:
Zdravo hujsanje in oblikovanje postave: http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=7048
My
Sramežljivka
Sramežljivka

Ja po mojem bi mu mogla opeka na glavo pasti da bi vsaj malo skapiral,te očino že ni pripavljen al kaj sma glede na to da je starejši od mene par let..kdaj pa te bo?Prav smešna sem si že o tem bluzenju o njemu,kr sploh več ne vem kaj naj...vsak dan je lažje bo
že šlo to mimo mene,sam je pa dejstvo da vse se vrne in vsak dobi svojo porcijo..pa magari čakaš in čakaš enkrat dobiš..in finta je da sam ne raiš čist nič nardit za to..tak je življenje naravnano;)

Wild Child..tak ko si napisala...sam frenda..kakšna pa je točno situacija pri tebi?
Odgovori