Kam&s kom zvečer?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Ponavadi greva z enim skupnim prijateljem vn, na kšno pijačko, včasih žurat... Žurat pa hodimo z mojimi frendi, ker so njegovi bolj resni in zaprti (dobro, da ni on tak :wink: )... Se pa imamo v vsake primeru zakon, ker se res vsi dobro poznamo med sabo in imamo med sabo neke skupne fore...
saska1
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a saska1 »

...
Zadnjič spremenil saska1, dne 18. Nov. 2010 16:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Don't Let My Cute Face Fool Ya!
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Re: Kam&s kom zvečer?

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

Punchee napisal/-a:Zanima me kam gresta ponavad zvečer s fantom& s kom gresta (frendi- njegovi/njeni, sama,..?

Midva če greva, greva večinoma z njegovimi kolegi kjer pa vmes ni nobene punce. Na začetku me to sploh ni motlo, sam zdej mi je to vedno manj ušeč.

No zdej pa še vi.

kaj ima pa to veze z ljubeznijo, seksom ali zadovolj(e)nostjo v postelji :?:
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Miss September »

Midva zaenkrat skupaj hodiva sama ven in sva ponavadi nekje zunaj v parku ali kje. Drugače pa ima on svojo družbo, s katero hodi ven in js svojo. Tako nama ustreza...
Worship me or walk away.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Zadnje čase zelo veliko s svojo sosedo, ki je moja najboljša prijateljica. Imava zanimive "večerne obhode".
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a trepalnica »

ce ze greva, greva sama na vecerjo in potem sediva ob vinu dokler ne moreva vec zdrzat in se vrneva v posteljo... :)
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Ni pravil.

Js s svojimi, on s svojimi, oba z njegovimi, ne pa tut z mojimi (kr nimam ene klape, ampak posamezne prjatle pa kolege iz useh vetrou).

Js se med njegovimi čist fajn počutm, dostkrat sm sam u moški družbi, česar sm navajena in mi tut bl ustreza (preveč žensk še nikol ni prnesl nč dobrga :D ).

Varjante vedno usak po svoje al pa vedno skup pr men ne bi pršle skoz. Moram vedet, da mam "naju", ampak obenem še vedno "sebe". Srednja pot, torej.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Odgovori