Kam&s kom zvečer?
Re: Kam&s kom zvečer?
Punchee napisal/-a:Zanima me kam gresta ponavad zvečer s fantom& s kom gresta (frendi- njegovi/njeni, sama,..?
Midva če greva, greva večinoma z njegovimi kolegi kjer pa vmes ni nobene punce. Na začetku me to sploh ni motlo, sam zdej mi je to vedno manj ušeč.
No zdej pa še vi.
kaj ima pa to veze z ljubeznijo, seksom ali zadovolj(e)nostjo v postelji

- Miss September
- Debatorica
- trepalnica
- Debatorica
Ni pravil.
Js s svojimi, on s svojimi, oba z njegovimi, ne pa tut z mojimi (kr nimam ene klape, ampak posamezne prjatle pa kolege iz useh vetrou).
Js se med njegovimi čist fajn počutm, dostkrat sm sam u moški družbi, česar sm navajena in mi tut bl ustreza (preveč žensk še nikol ni prnesl nč dobrga
).
Varjante vedno usak po svoje al pa vedno skup pr men ne bi pršle skoz. Moram vedet, da mam "naju", ampak obenem še vedno "sebe". Srednja pot, torej.
Js s svojimi, on s svojimi, oba z njegovimi, ne pa tut z mojimi (kr nimam ene klape, ampak posamezne prjatle pa kolege iz useh vetrou).
Js se med njegovimi čist fajn počutm, dostkrat sm sam u moški družbi, česar sm navajena in mi tut bl ustreza (preveč žensk še nikol ni prnesl nč dobrga

Varjante vedno usak po svoje al pa vedno skup pr men ne bi pršle skoz. Moram vedet, da mam "naju", ampak obenem še vedno "sebe". Srednja pot, torej.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...