Kam&s kom zvečer?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Punchee
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Love RD

Kam&s kom zvečer?

Neprebrana objava Napisal/-a Punchee »

Zanima me kam gresta ponavad zvečer s fantom& s kom gresta (frendi- njegovi/njeni, sama,..?

Midva če greva, greva večinoma z njegovimi kolegi kjer pa vmes ni nobene punce. Na začetku me to sploh ni motlo, sam zdej mi je to vedno manj ušeč.

No zdej pa še vi.
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Re: Kam&s kom zvečer?

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

Punchee napisal/-a:Midva če greva, greva večinoma z njegovimi kolegi kjer pa vmes ni nobene punce. Na začetku me to sploh ni motlo, sam zdej mi je to vedno manj ušeč..

pr nas je isto. Ne spomnem se kdaj se je nazadnje zgodilo, da bi šla zvečjr pohajat z mojimi prjatlcami. .
ponavadi greva do sesednjega kraja kjr se njegova klapa zbjra in pol odvisno od razpoloženja.. lahko ostanemo tam, lahko gremo do Gorice na pijačko.
Čez vikend pa gremo ponavadi u kašne diskotek al dol na obalo. Seveda, tudi tuki so umes njegovi prjatli.
Morem reč da na začetku me je motlo, kr negreva nikoli sama vn, sam zdej sm se navadla in tud se ful štekamo med sabo, tko da mi ni panike!
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Mi2 pa greva vedno sama ven. Lahko greva na kak izlet, včasih tudi žurat. Zaradi njegove službe imava na razpolago bolj malo dni, ki jih lahko preživiva skupaj. Za to takrat rajši uživava sama in se posvetiva drug drugemu.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
dasha!
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dasha! »

pri nama je pa glih obratno...on je edin tip v družbi :D :D :D sam ga to nč ne mot, ker se itak šteka z usemi.ful se mi prilagaja zmeri :hearts: ponavad je tko, da grem sama s frendicam vn , pa moj kasnej pride pa grema pol mal za sebe, pol pa nazaj h družbi. in mi je prou ql da je tko :flower:
seveda greva pa učas tut sama vn, oz. grem sama z frendicam :wink:
ful si neznam predstavlat da bi mogla js z njegovim frendam hodit vn, ker se mi zdijo otročji :? pa take fore majo, k men niso nč jasne še manj pa smešne :D

je pa res, da zna bit teško posvečat dost pozornosti tko tipu kot frendam/frendicam :)
taššek
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: okolica Ptuja (Spuhlja)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a taššek »

No midva sma hodila vun ponavadi v petek z njegovimi kolegi .. v soboto pa z mojimi.. v nedeljo pa med tednom pa sma bla večino časa sama kje.. Drugač pa smo bili večinoma v mestu in malo raziskovali skrite lokale na štajerskem. :D V glavno prilagajala sma se eden drugemu tko da je blo čim bolj fer.. :wink:
* you are like a dRug to me, like my own personaL brand oF heroin !
Pussy_ka_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pussy_ka_ »

uff jaz niam takih problemov hehe.. mi2 mama dogovorjeno ; jaz s kolegicami on s kolegi kr nama je fuul bedno hodit skupaj ven kr sma oba mnenja da če grema ven se gre žurat ne pa skupaj posedat kr to lahko delama doma pa se stiskama..
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Logatec
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Pink Panterka »

Heh, zakaj je pa bedno skupi vn hodit?Midva odva skupi vn,pa ne posedava in se stiskava...

Mam tud frendico k isto dela s svojim tipom, ne gresta nikol skupi vn :? Men je to ful čudn, da ne maraš z nekom nekam it, pa je ta oseba u bistvu tvoja ljubezen. A ni pol tko, da vse rd z njim delaš? Vsaj pr nama je tko, da greva rada skupi vn, pol pa tm u lokalu jst srečam kšno frendico, sm par minjutk pr njej, greva skupi plesat itd. Lahko vse počneva skupi.
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his song.

Neprebrana objava Napisal/-a Ashlee. »

tud en moj kolega in njegova punca nista nikol hodla skupi vn in nam je blo to vsem tak čudno, pol sta se pa še kje v mestu srečala pa ga ona niti pozdravla ni. :eek:

no midva pa grema včasih vn sama, sam to je bol ob nedeljah al pa med tednom, ob vikendih sma pa večinoma vzuni z družbo..v tej družbi so pa in moji in njegovi kolegi, ker smo se že prej skupi družli in se ful dobr razumemo, pa še neki novih mojih in njegovih kolegov se je ''priklučlo'' tej družbi.
občasno pa grema tud vsak posebej vn, on s svojimi kolegi, js pa s svojimi babncami :D
So give me your forever.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

small_star napisal/-a:Mi2 pa greva vedno sama ven. Lahko greva na kak izlet, včasih tudi žurat. Zaradi njegove službe imava na razpolago bolj malo dni, ki jih lahko preživiva skupaj. Za to takrat rajši uživava sama in se posvetiva drug drugemu.

Pri nama je dokaj podobno. Bolj redko kam greva, zato sva takrat najraje sama. Včasih je pa fino, če gremo kam z bratom in njegovo punco ali pa se dobimo s kakšno sestrično.
Žurat pa ne hodiva več, sva prestara. :D
Uporabniški avatar
BuckWheat
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: kranj

Neprebrana objava Napisal/-a BuckWheat »

no, pr nama je pa tko da če hočem it kam žurat bom mogla it sama ali s svojo družbo pa čeprou bi velik rajš šla z mojmu ampak on prav da je prestar za žuranje, eno leto sva skupej pa niti enkrat še nisva šla tko ven, niti na kavico/sokec.. nič, ker je njemu to stran vržen denar :?

sej greva kdaj pa kdaj na kkšn road trip, recimo se zapeljeva do morja ,kkšne reke al pa kej tko da ni nobenga folka zraven.. me pa moti kr ma konstantno ene svoje kolege zraven, mislm ok, nej bojo ampak ne pa vsak drug dan, ne zdi se mi fer da skos ene svoje frende vlači zraven, men pa reče da ni v njegovem interesu spoznavat moje družbe.. gee, thanks a lot..
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 20:10, skupaj popravljeno 1 krat.
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

zadnje čase sploh ne hodim tako na veliko ven..vglavnem grem sama s kolegicami. če pa grema skupaj, pa greva dostikrat z njegovimi ali mojimi kolegi ali pa sama. če greva sama, itak veva da bova srečala miljon enih znancev in je isto kot da bi šla z družbo :D za žuranje mi je kul, če nas gre čimveč.. drugo so pol kakšne pijačke pa izleti, kamor grem raje sama z lubijem.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

včasih z enimi kolegi, včasih z drugimi, včasih sama :wink:
sej ne rečem da greva vedno skupaj ven... včasih greva tudi vsak sam zase..
kot se zmeniva...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Midva greva ponavad ven, sploh če se gre kam žurat, z njegovo, oziroma s skupno družbo.fantje me ne motijo (razen enga bedaka) vse lepo in prav, sam če bi bla kdaj kakšna ženska zraven tud nebi mela nč proti :D
Moja družba je pa tko.drugače žurersko usmerjena kot jaz, one so bolj za Tramontane in take variante, jst pa ne maram več v take lokale hodt, tko da se zlo težko kje ujamemo.razen v kšni zadnji postaji ala KMŠ ( :tot: ).
je pa tko no, velik rajš sem se vedno družla s tipi, tud najboljši prijatelji niso ble ženske, ampak tipi, s katerimi se imela res dobra prijateljstva in in velik bolj tko sede.se mi zdi, da si imam z fanti več za povedat, kot pa z ženskami.
drugače greva pa tud sama na kakšno pjačko, pa v kino, pa na sprehode, tud žurat sva šla že sama, pa ni blo slabo :)
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Včasih greva sama, včasih s katero od prijateljic/njegovih prijateljev (npr. da sem na pijači pa se potem še on pridruži al pa obratno), včasih nas gre pa tut več al pa greva s kakšnim parom vn. Z *hox* pa njenim ponavad najbolš. :D

Drgač greva pa na kako sladico, v kino, na sprehod, na kako vodko,... :D Odvisno od dneva in priložnosti, u glavnem se kr dost potepava, včasih greva tut v kakšno drugo mesto, kr tko pohajat al pa po nakupih. :P
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Odgovori