Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

angeLcek.
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Na nebu.

Neprebrana objava Napisal/-a angeLcek. »

Še najbolše mi gre, ko sama pri sebi ustvarim neko sliko o njem.
Začnem lagat sama sebi, dokler na koncu že skor vrjamem, da mu niti malo ni mar zame - da me izkorišča - se mi posmehuje za hrbtom - se norčuje iz mene - govori okol, da ne morem brez njega - da ga skoz hočem zraven, ipd. ..
Vse to si seveda izmislim, nič od tega ni res. Je večkrat pokazal, da mu ni vseeno. Ampak mi je nekako lažje, če se prepričujem v to in na koncu že verjamem, da me ni vreden.
In ker sm že po naravi ena velika trma, potem nardim karkoli, da bi mu dokazala nasprotno. Torej mu dokazujem to, da ga ne potrebujem!

Recimo en mal freaky primer - usakič, ko mi pogled uide proti njegovmu balkonu, v upanju, da ga bom vidla .. si zamislim, da me je vidu, kako ga opazujem. In se sam pri sebi zadovoljno nasmejal, ker spet mislim nanga ... In potem mu hočem udarit kontra in ga ne gledam več, ne razmišlam o njem, ..vse samo kot dokaz, da js to zmorem.

Če razumete, kaj hočem povedat.
Pomaga :) .. Velik lažje, kot pa če se osredotočaš na lepe stvari, ki sta jih delila. Je velik stvari, na katere bi se lahko 'obesla' in še vedno živela v upanju, da čuti nekaj do mene. Vem, da mi je velikrat s kako svojo potezo dal vedet, da mu je mar zame. Ampak to je preteklost.

Če mu je pa res mar zame, bo že našu pot do mene.
Do takrat pa mene ni več zanga tu.
In če ga na ta način prebolim, jupi zame.
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

Angelček, jaz srčno upam da ti bo uspelo. Tudi jaz si vačasih dopovedujem, da mu je vseeno zamen, da ga ne zanimam več,.....ampak, pol pa prileti sms, pa je vsega konec. Pa sem spet žalostna. :cry: :cry: :cry:
samska
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a samska »

Punce, zamenjajte številko! To sem naredila jaz in mi je tko ful bolš :D
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

angeLcek. napisal/-a:
Če mu je pa res mar zame, bo že našu pot do mene.
Do takrat pa mene ni več zanga tu.
In če ga na ta način prebolim, jupi zame.

To je tut ful slabo mislt =/ Zakaj bi mu dala to veselje, tut če mu BO nekoč mar zate, tebi ne bo več do njega, zakaj bi se mu takrat pustila. Zakaj bi se vračala na stare poti, k veš da nikamor ne peljejo... Najbolje sploh ne mislit na to, ampak tut če se bo KADARKOLI z avionom pripeljal do tebe, je najbolše odjebat.
Verjemi, vem kaj govorim.
Je nekoč pretekel 20km zame, čez celo Ljubljano pa še dlje, ta človk, k se zdej tko kretensko obnaša. ;) Da sm ga nazaj vzela, ker me ma rd, ker sm edina in bla bla. Pa sm ga, sm misla da se je spremenu. Riiiight.
Meni se zdi, da bo tut moj bivši še hudo pomislil name, nekoč. mislm, da se ne da nekoga kar tako po štirinajstih dneh izbrisati iz življenja in se vrniti k bivši ter trditi, da jo resnično ljubiš, ne po tem, ko si 1 mesec nazaj trdil meni isto... Zdej bosta mela honeymoon fazo, zih uživata, se muckata, se mata najrajš. Ampak prej al slej bo ugotovu, da je njegova BIVŠA z razlogom :)
Ampak kr nej misli name nekoč, pa tut če ne, ubistvu me sploh ne zanima... On ni več del mojega življenja - pa naj je najbolj srečen al pa nesrečen, jaz z njim ne spregovorim niti besedice več. Ne po tem, kar mi je naredil in ne po tem grdem obnašanju, k sm ga dobila od njega... :)

No če bi on to bral, bi zih rekel "kaj pametuješ k ne veš pol kurca...yadayada" Jah dragi, vem jst tebe bol kot kdorkoli ;) In fak, upam da res ne bere, nekoč je že bral moje poste prav na tem forumu...a si lahko tok primitiven? :roll:
Uporabniški avatar
manculina*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a manculina* »

angelček, se mi kar malo smili ker je tako blizu njega doma... meni je velik laži, če ga dolg ne vidm oz. najbolš da ga sploh ne več... drugač je vsakič slabše... pa sei ni problema zbrisat msnja cifre kakorkoli sam k mene pol spet enkrt zamika da bi ga poklicala, nazai dodala in to ponavadn nardim, in mi sploh ni več pomembn tist ponos, trma... kako se zadržat??
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

sončk tko se govori ! :gut:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka

sončk, bravo.Take potrebujemo. Si mi dala kar nekaj pozitivne energije in volje, ko sem prebrala tvoj post. Lepo.Si na pravi poti. Upam, da čimprej pridem za teboj. Drži se. :knuddel: :bussi: :gut:
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a linkica »

upam, da prebolite in najdete 100000000000000000* boljse partnerje.. PAC PRAVE. :)
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka

linkica napisal/-a:upam, da prebolite in najdete 100000000000000000* boljse partnerje.. PAC PRAVE. :)

Hvala. Samo da neha boleti. :cry: :cry: :cry:
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

hvala, vem da sem komaj na pol poti, ampak brez vas ne bi prilezla nikamor... :)

za vse prizadete punčke, ki nimate česa počet: Čez pol ure bo na HRT 2 film Sophijina izbira... popoln za nas =) http://us.imdb.com/title/tt0084707/

:bussi:
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica

pri love je tako, da trpimo ker ne najdemo prave osebe. ce bi jo bi bili srecni, ker love ni in ne sme biti trpljenje, kot jo zelijo po TV prikazati...

za to sreco se je pa treba boriti.

in tudi to sem ugotovila, da najboljse funkcionirata skupaj dva, ki sta si podobna. ne pa razlicna...
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica

sončk napisal/-a:hvala, vem da sem komaj na pol poti, ampak brez vas ne bi prilezla nikamor... :)

za vse prizadete punčke, ki nimate česa počet: Čez pol ure bo na HRT 2 film Sophijina izbira... popoln za nas =) http://us.imdb.com/title/tt0084707/

:bussi:

SONCK... kak topel post... kr toplo mi je ratalo pri srcu. res lepo od tebe. :sport:
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a stevens »

nisem ji pisal 1 tedn..dans pa sem se ga spet napil in ji pijan napisal,da ko nardim maturo,da hočem da mi prva čestita pa adijo kolegica :lol: ..mah kaj pa vem,vedno bo v meni,ampak res vedno,spoznal pa sem tud da ne bo ob meni..in ne boli,prišo bo dan ko se boma lahko normalno pogovarjala,takrat bom več kot zadovoljn,ker vedno bolj vidim,da sem zgubil človeka,ne ljubezni..lep pozdrav vsem :wink:
*urškica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *urškica* »

Js vas čist zastopm kk je težk prebolet,sam vseen se mi zdi,da je in še bo posebi hudo Razlagalki.Kr je v zvezi odrasla,se izoblikovala in misla,da je to to.Mogoč je pa fajn,da boš zdj šla naprej,pa bodo še drugi vidl kk si fajn oseba si. :) Nej te en sms ne sprav na nulo,misl si sam,da si predobra za njega in da te zato ne more pozabit.Ne mu dvigovat ega s tem,da se odzoveš,nj gre nekam :evil: :)

Anglecek,čist prov delaš :) ,bo sj vidu,da maš pomembnejše opravke kot pa da bi njega gledla.Pa fajn,da si ga zbrisala iz msn,tk te sej skušnjava ne grabi.

Sončk,tvoj bivši je ena vlka budala :) ,sori,sam tajga tipa lahk iščeš,pa ga ne najdeš.

Mal sm brala vaše poste :) ,pa sm vam hotla vsem povedat,da ste krasne punce in da bo bolš. :) Življenje gre naprejin ko bo tega konc in bote prebolele,bote še močnejše.Sam ne se oklepat žalosti.
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica

uh da so dedci custveni... lepo .. sam zakaj mora biti pijaca vedno vmes?
Zaklenjeno