:box:
sončk napisal/-a:Jao Razlagalka, a pa ni lih zadnič govoru o prekinitvi vseh stikov?? Dej zberi moči pa mu napiši nek grd sms, da naj ti neha pisat ker ti gre prebolevanje čisto super, dokler ti ne začne on morit. Da nej te pusti pri miru!!!! Prokleti deci, ko ti gre ok se bodo valda spomnili nate, ker jim zbiješ ego:box:

Razlagalka napisal/-a:
Res, saj je sam napisal oz. rekel naj ga pustim na miru. Pol pa je on mi spet poslal sms. Jao!!! Kot da bi čutil, da sem se malo malo oddaljila, da mi je malo lažje, pol pa spet prieti sms ali pa klic, pol pa sem spet čisto ADIJO!!!
Anja, bova mi2 skupaj držali pa bo. 

Ampak če boš ti čakala na ta trenutek te bo samo ubijalo, še posebi s tem.. Premisli, a hočš doma redno jokat, medtem ko si bo on ego pumpu na tvojih solzah in si prej al slej najdu drugo?

sončk napisal/-a:pofukan vikend.. sovražm jih+ moj ogledani
mi še ni odpisu in sm čist na trnih. Jao zakaj ne odpiše =)
in sm bla čist šokirana ker res nisem pričakovala. In hoče da greva na kavo. da mi mora kao neki povedat
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sončk napisal/-a:Dan se je šele dobro začel... Dej pejt na en doooolg sprehod, pa skuhaj si kaj dobrega, pa potegni si dol eno romantično komedijo (čudeže delajo).
Če zdaj gledam nazaj si mislim, pa kak sem se mu lahko celotna predala, se mu zaupala, mu vse povedala, mu dala dušo. Pol pa je prišlo do tega. Ampak jaz sem res mislila, da boma skupaj celo življenje.