Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

Danes je spet tak dan, da bi bolje bilo če ga ne bi bilo. Spet ga nenormalno pogrešam. Mi je poslal sms, kako sem. In pa da je on včasih ok, včasih pa ga še muči. Joj, kako mi je hudo. :cry: :cry: :cry:
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Jao Razlagalka, a pa ni lih zadnič govoru o prekinitvi vseh stikov?? Dej zberi moči pa mu napiši nek grd sms, da naj ti neha pisat ker ti gre prebolevanje čisto super, dokler ti ne začne on morit. Da nej te pusti pri miru!!!! Prokleti deci, ko ti gre ok se bodo valda spomnili nate, ker jim zbiješ ego :evil: :box:
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka

sončk napisal/-a:Jao Razlagalka, a pa ni lih zadnič govoru o prekinitvi vseh stikov?? Dej zberi moči pa mu napiši nek grd sms, da naj ti neha pisat ker ti gre prebolevanje čisto super, dokler ti ne začne on morit. Da nej te pusti pri miru!!!! Prokleti deci, ko ti gre ok se bodo valda spomnili nate, ker jim zbiješ ego :evil: :box:

Res, saj je sam napisal oz. rekel naj ga pustim na miru. Pol pa je on mi spet poslal sms. Jao!!! Kot da bi čutil, da sem se malo malo oddaljila, da mi je malo lažje, pol pa spet prieti sms ali pa klic, pol pa sem spet čisto ADIJO!!! :cry:
Uporabniški avatar
PuNcHKaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a PuNcHKaa »

Razlagalka napisal/-a:
Res, saj je sam napisal oz. rekel naj ga pustim na miru. Pol pa je on mi spet poslal sms. Jao!!! Kot da bi čutil, da sem se malo malo oddaljila, da mi je malo lažje, pol pa spet prieti sms ali pa klic, pol pa sem spet čisto ADIJO!!! :cry:

Hudo je to in je tudi meni to znano. :cry: Anja, bova mi2 skupaj držali pa bo. ;)
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka

PuNcHKaa, :knuddel: :bussi: . K vragu z bivšimi!!!
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Razlagalka drži se, če ne pa kliči na operaterja pa reci za ti zablokirajo številko =) :bussi:
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka

sončk napisal/-a:Razlagalka drži se, če ne pa kliči na operaterja pa reci za ti zablokirajo številko =) :bussi:

A se to da naredit? čeprav dela z menoj kakor pač, nimam srca to naredit. Saj vest, upanje umre zadnje in moje verjetno ne bo umrlo nikoli. Tak pač je. Pogrešam ga zeloo in še bolj. :cry:
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Umrlo bo, vprašanje je samo kdaj... Če ne prej, pa ko bo on mel drugo - takrat je pr men umrlo =/ Zdej niti ne pomislim več, da bi bla z njim. Ja, mi je še težko, včasih se počutim tko samo, pa pomislim da on zdaj nekje uživa s svojo kurbico, ampak v bistvu mi je ful lažje kot prej, ko sm (napačno) mislila, da me mogoče clo s kšnim procentom njegovga ledenga srca pogreša ;) Ampak če boš ti čakala na ta trenutek te bo samo ubijalo, še posebi s tem.. Premisli, a hočš doma redno jokat, medtem ko si bo on ego pumpu na tvojih solzah in si prej al slej najdu drugo?

Sicer pa - da se nardit. Najprej mu pošlejo par smsov, da nej ti neha težit drugače ga bodo zablokirali. Mogoče bi pa že to blo dost=)
veronika_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a veronika_ »

ob slabih dnevih (npr. danes) ga sovražim, ob dobrih sanjam kako bova vse rešila oz bo si premislil in prišel nazaj...kaj bo z mano :roll:
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

pofukan vikend.. sovražm jih :D + moj ogledani :oops: mi še ni odpisu in sm čist na trnih. Jao zakaj ne odpiše =)
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

sončk napisal/-a:pofukan vikend.. sovražm jih :D + moj ogledani :oops: mi še ni odpisu in sm čist na trnih. Jao zakaj ne odpiše =)

sm vidla da je odpisu :wink:

mene je pa moj dans klicu glih k sm bla na šihtu na pavzi :eek: in sm bla čist šokirana ker res nisem pričakovala. In hoče da greva na kavo. da mi mora kao neki povedat :(
sej to oni res zanalašč delajo!! Ko se končno poberem, zdej je blo dva tedna od kar je nazadnje poklicu, sm končno mal pozabla, se čist zaposlila da ne mislm nanj, in pol pokliče :( aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :evil: :cry:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
_zvezdica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _zvezdica »

Tudi meni se to dogaja...
Že sem se tisočkrat odločila, da bom prekinila vse stike z njim, a vedno ko pokliče, piše sms-e ... ne morm :(

A skupaj ne moreva bit... kakorkoli je že.
Glij včeraj sem ga vidla z drugo, pa zdaj spet ne vem, če sem naj nazaj dobra 'prijateljica' in se obnašam 'normalno' ali pa res enkrat za vselej prekinem vse stike in se je s tem tudi najino 'prijateljstvo' končalo.
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka

Spet še en dan, ki ga bom preživela jokaje v svoji sobi. Vem, da ga ne bo nazaj in ne vem,če ga še sploh hočem nazj. Hočem le, da neha boleti, da neham milsliti nanj,.....včeraj mi je povedal, da mu je boljše brez mene :(.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Dan se je šele dobro začel... Dej pejt na en doooolg sprehod, pa skuhaj si kaj dobrega, pa potegni si dol eno romantično komedijo (čudeže delajo ;) ). :)
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka

sončk napisal/-a:Dan se je šele dobro začel... Dej pejt na en doooolg sprehod, pa skuhaj si kaj dobrega, pa potegni si dol eno romantično komedijo (čudeže delajo ;) ). :)

Bom probala, če ne bom prej v solzah zaspala. :cry: :cry: Če zdaj gledam nazaj si mislim, pa kak sem se mu lahko celotna predala, se mu zaupala, mu vse povedala, mu dala dušo. Pol pa je prišlo do tega. Ampak jaz sem res mislila, da boma skupaj celo življenje. :cry:
Zaklenjeno