Ali je moj izgled napačen?
^^jst grem za nuno
... enako kot pri tebi - še nism imela tipa, samo avanturce ... ampak zdej mi je to brezveze .. vsakič ko pridem s kakšne žurke me kolegice sprašujejo če sm bla s kakim tipom in ko povem da ne mi težijo zakaj ne ... ja zato pač, ker nočem
trenutno mi je bolj do tega da bi našla nekoga s komer bi lahko bla zares skupaj, samo bluzenje mi je brezveze ...
ej kok si pa stara messfox?

ej kok si pa stara messfox?

Let's swim to the moon .....
No grem s tabo
. Jst bi takoj imela avanturo..sam da se mi ponudi priložnost. Sem pa tudi glede avantur dost izbrična..s kr enim spet nebi. V moji družbi sem samo jaz nagnjena k avanturam. Ti maš pa dobre kolegice, da ti težijo če si bla s kakim tipom. Moje tega sploh nočejo probat.
Stara sem pa 17. Ti?

Stara sem pa 17. Ti?

oooo saj ta klub..pa kar hitro raste..pravkar ste dobili še eno članico zraven
Jaz bom tko rekla...raje sama kot v slabi družbi
sliši se mal egoistično pa kaj...vse moje dobre prijateljice majo že fante..in to resne fante...in kot jih gledam, se samo za glavo primem in raje grem proč. Jaz nevem, če sem jaz čudna ali pa je kdo drug, sam meni ni smisel življenja, da se "poročim" pri 18
..ker za mene je to naravnost bolno, govorim iz lastih izušenj, punce majo fante in so z njim 24 ur (skoraj), ko pa so narazen pa cel čas visijo na telefonu...in ne hvala meni tega ni treba.
Je lepo, da imaš nekoga ob sebi, da se lahko z njim pogovoriš..da imaš nekoga rad...in veš da ima ta nekdo rad tudi tebe..samo, da pa si vedno z njim in vedno moraš nekomu polagati račune kje si, s kom si, kdaj prideš,kdaj si odšel...
ah...ne hvala
Nekoč sem se obremenjevala precej z tem..in mi ni bilo vseeno, ko so se vse prijateljice stiskale ob svojih dragih..jaz pa sem bila tam "sama" in sem se sama sebi počutila odveč...zdaj pa mi je čisto vseeno...bo že prišel tisti pravi...če ne pa si bom kupila psa...ti so baje zelo zvesti

Jaz bom tko rekla...raje sama kot v slabi družbi

Je lepo, da imaš nekoga ob sebi, da se lahko z njim pogovoriš..da imaš nekoga rad...in veš da ima ta nekdo rad tudi tebe..samo, da pa si vedno z njim in vedno moraš nekomu polagati račune kje si, s kom si, kdaj prideš,kdaj si odšel...

Nekoč sem se obremenjevala precej z tem..in mi ni bilo vseeno, ko so se vse prijateljice stiskale ob svojih dragih..jaz pa sem bila tam "sama" in sem se sama sebi počutila odveč...zdaj pa mi je čisto vseeno...bo že prišel tisti pravi...če ne pa si bom kupila psa...ti so baje zelo zvesti

[She.] napisal/-a:Jst se učlanim tud u klub ZELO izbirčnih![]()
Se pridruzujem

Tako kot nekatere tudi jaz rabim dosti cajta da se zaljubim al pa kaj.. sem bla, oz. sem se v enga hudga, on mi je tudi vracal custva baje.. vsaj vsi so govorl tko.. pa se trudu neke okol mene, jas koza pa vse ignorirala kr sm misla da se zafrkava.

Js sm tud samska ampak mi je to supr
.Mam neki prijatlc v zelo resnih zvezah in gledam njihovo naveličanost in slabo voljo.Da bom pa pr 17 naveličana življenja pa svojga tipa,pa da bom skos z njem,ne hvala.Sm rajš sama in se mam noro.Mam še dve prjatlce,tud samke in uživamo ful.Hodmo vn,se mamo fajn,smo sproščene...Onedve si sicr ful želita zveze,kr mata občutek manjvrednosti,sam men se ne zdi to prov,kr fant nč ne reš.Tud,če ti mal "popravi" samozavest,je to kratkoročno in zlo varljivo.Js sm itak sama seb dost
in rabm nekoga za potrditev.Ko se bom zaljublja,se pač bom,upam da v pravga.
Tk,da uživimo zdj,ku nimamo nobenih večjih skrbi,celo življenje pred sabo in časa na pretek.
Pa ne se sprijaznat z manj,kot si zaslužte.Men je ena rekla,da popolnosti ne bom najdla,pa sm rekla,da je niti ne iščem,iščem sam nekoga,ki bo popoln za mene.

Tk,da uživimo zdj,ku nimamo nobenih večjih skrbi,celo življenje pred sabo in časa na pretek.

Libido. napisal/-a:*Lilli* napisal/-a:če ne pa si bom kupila psa...ti so baje zelo zvesti
dobra!
... jst sm na žalost alergična na živalsko dlako, tko da kužek odpade
bom pa plišastega .. aja tudi tega ne smem met, ker je v plišu dosti pršič .. cjoo
nič kaj, za nuno bom šla
![]()
saj glede..tega "poklica" nune..ja sem tudi že razmišljala..samo kaj če si tam tudi v stiku z moškimi (duhovniki)...plus tega še težko prenašam vročino in res ne vem kako bi poleti pri 30 stopinjah lahko bila v tisti obleki

Libido tebi pa priporočam, da si nabaviš psa brez dlake...tisti nimajo pršic

Ah ne punce...saj bo..tudi na nas čakajo nekje princi na belem konju