Ali je moj izgled napačen?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

začni mal flirtat, mal se nasmehni, mogoče se ti tud sreča nasmehne....čene pa ne obupat, ogromno ribic še plava zate, verjemi....
Uporabniški avatar
messfox
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Nebesa

Neprebrana objava Napisal/-a messfox »

Se včlanim v klub :D .
Samska, še nisem imela fanta, samo avanture.
Tudi jaz bi imela fanta..ampak, če ga nimam, bi imela vsaj koga s katerim bi se občasno dobivala. Še take osebe je težko dobiti. Naj omenim še, da s kolegicami ne žuramo ali uživamo v samskem življenju.

Gre kera za nuno? :lol:
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

^^jst grem za nuno :D ... enako kot pri tebi - še nism imela tipa, samo avanturce ... ampak zdej mi je to brezveze .. vsakič ko pridem s kakšne žurke me kolegice sprašujejo če sm bla s kakim tipom in ko povem da ne mi težijo zakaj ne ... ja zato pač, ker nočem :? trenutno mi je bolj do tega da bi našla nekoga s komer bi lahko bla zares skupaj, samo bluzenje mi je brezveze ...
ej kok si pa stara messfox? :D
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
messfox
Sramežljivka
Sramežljivka

No grem s tabo :D . Jst bi takoj imela avanturo..sam da se mi ponudi priložnost. Sem pa tudi glede avantur dost izbrična..s kr enim spet nebi. V moji družbi sem samo jaz nagnjena k avanturam. Ti maš pa dobre kolegice, da ti težijo če si bla s kakim tipom. Moje tega sploh nočejo probat.
Stara sem pa 17. Ti? :D
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ja moje kolegice so pa vse za avanturce :)
jst sm pa 18, sej piše pod mojim avatarjem ;) no, še 3 mesce mi manjka do 19 :)
Uporabniški avatar
messfox
Sramežljivka
Sramežljivka

Lej pa res :oops: . Če bi jaz živela na morju bi mela vsak dan drugega :lol: :P . Upam, da kaj najdem v Portorožu za vikend.
Uporabniški avatar
lafemme
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lafemme »

ah, se pridružujem klubu samskih.. :lol: se tolažim s tem --> i think therefore i'm single.. :D čeprav bi bil spet že čas za kakega fanta, ampak raje nimam nobenega, kot pa da mam nekega muteca.. :)
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^sej enkrat boš tudi ti našla pravega :) kolko si stara, če smem prašat? sej to se je neumno - met tipa, samo za to da se lahko okoli hvališ da ga maš in take ženske, ki hodijo s krenim, samo da bi izpadle kao kul, ker majo tipa mi grejo na živce :?
Uporabniški avatar
*Lilli*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Lilli* »

oooo saj ta klub..pa kar hitro raste..pravkar ste dobili še eno članico zraven :D
Jaz bom tko rekla...raje sama kot v slabi družbi :D sliši se mal egoistično pa kaj...vse moje dobre prijateljice majo že fante..in to resne fante...in kot jih gledam, se samo za glavo primem in raje grem proč. Jaz nevem, če sem jaz čudna ali pa je kdo drug, sam meni ni smisel življenja, da se "poročim" pri 18 :? ..ker za mene je to naravnost bolno, govorim iz lastih izušenj, punce majo fante in so z njim 24 ur (skoraj), ko pa so narazen pa cel čas visijo na telefonu...in ne hvala meni tega ni treba.
Je lepo, da imaš nekoga ob sebi, da se lahko z njim pogovoriš..da imaš nekoga rad...in veš da ima ta nekdo rad tudi tebe..samo, da pa si vedno z njim in vedno moraš nekomu polagati račune kje si, s kom si, kdaj prideš,kdaj si odšel... :? ah...ne hvala

Nekoč sem se obremenjevala precej z tem..in mi ni bilo vseeno, ko so se vse prijateljice stiskale ob svojih dragih..jaz pa sem bila tam "sama" in sem se sama sebi počutila odveč...zdaj pa mi je čisto vseeno...bo že prišel tisti pravi...če ne pa si bom kupila psa...ti so baje zelo zvesti :lol:
estrella'
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a estrella' »

[She.] napisal/-a:Jst se učlanim tud u klub ZELO izbirčnih :D :P

Se pridruzujem :oops:

Tako kot nekatere tudi jaz rabim dosti cajta da se zaljubim al pa kaj.. sem bla, oz. sem se v enga hudga, on mi je tudi vracal custva baje.. vsaj vsi so govorl tko.. pa se trudu neke okol mene, jas koza pa vse ignorirala kr sm misla da se zafrkava. :eek: pa slo vse skup.. se še trudim.. pa trudim.. mogoče zberem pogum pa stopim v stik :(
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

*Lilli* napisal/-a:če ne pa si bom kupila psa...ti so baje zelo zvesti :lol:

:lol: dobra! :D ... jst sm na žalost alergična na živalsko dlako, tko da kužek odpade :( bom pa plišastega .. aja tudi tega ne smem met, ker je v plišu dosti pršič .. cjoo :D nič kaj, za nuno bom šla :P :lol:
*urškica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *urškica* »

Js sm tud samska ampak mi je to supr :D .Mam neki prijatlc v zelo resnih zvezah in gledam njihovo naveličanost in slabo voljo.Da bom pa pr 17 naveličana življenja pa svojga tipa,pa da bom skos z njem,ne hvala.Sm rajš sama in se mam noro.Mam še dve prjatlce,tud samke in uživamo ful.Hodmo vn,se mamo fajn,smo sproščene...Onedve si sicr ful želita zveze,kr mata občutek manjvrednosti,sam men se ne zdi to prov,kr fant nč ne reš.Tud,če ti mal "popravi" samozavest,je to kratkoročno in zlo varljivo.Js sm itak sama seb dost :) in rabm nekoga za potrditev.Ko se bom zaljublja,se pač bom,upam da v pravga.

Tk,da uživimo zdj,ku nimamo nobenih večjih skrbi,celo življenje pred sabo in časa na pretek. :P Pa ne se sprijaznat z manj,kot si zaslužte.Men je ena rekla,da popolnosti ne bom najdla,pa sm rekla,da je niti ne iščem,iščem sam nekoga,ki bo popoln za mene.
Uporabniški avatar
messfox
Sramežljivka
Sramežljivka

Eh so vse neki ekstra resne. Dost je da ga vidm 2x na teden..tko ga bom bolj pogrešala :D ne pa vsak dan :? .
Uporabniški avatar
*Lilli*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Lilli* »

Libido. napisal/-a:
*Lilli* napisal/-a:če ne pa si bom kupila psa...ti so baje zelo zvesti :lol:

:lol: dobra! :D ... jst sm na žalost alergična na živalsko dlako, tko da kužek odpade :( bom pa plišastega .. aja tudi tega ne smem met, ker je v plišu dosti pršič .. cjoo :D nič kaj, za nuno bom šla :P :lol:

saj glede..tega "poklica" nune..ja sem tudi že razmišljala..samo kaj če si tam tudi v stiku z moškimi (duhovniki)...plus tega še težko prenašam vročino in res ne vem kako bi poleti pri 30 stopinjah lahko bila v tisti obleki :D ...tko, da mislim, da bom res kar dala oglas za psa :D
Libido tebi pa priporočam, da si nabaviš psa brez dlake...tisti nimajo pršic :lol:

Ah ne punce...saj bo..tudi na nas čakajo nekje princi na belem konju ;D
Uporabniški avatar
bleona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bleona »

haha :D ...tole se je pa kr razpaslo.
Se pridruzujem klubu samskih,ce lahko tkole poimenujem :cool:
Odgovori