Kam&s kom zvečer?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

small_star napisal/-a:Mi2 pa greva vedno sama ven. Lahko greva na kak izlet, včasih tudi žurat. Zaradi njegove službe imava na razpolago bolj malo dni, ki jih lahko preživiva skupaj. Za to takrat rajši uživava sama in se posvetiva drug drugemu.

Pri nama je isto.Sicer ne hodiva veliko ven (no,zdaj sem ga malo bolj spodbudila). Ko pa sva skupaj pa najbolj paše, če sva lahko samo midva,ker se itak ne vidima cel teden,včasih še več.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

tudi mi2 večinoma hodiva sama ven, na sprehode, v kino, na pijačo, v knjižnico, po nakupih ...

včasih gremo skupaj v lokal z njegovimi kolegi. včasih gre on sam z njimi, da imava vsak nekaj časa zase.

drugače pa sva večinoma sama skupaj, da čim bolj izkoristiva čas, ki ga imava na razpolago, sploh sedaj, ko gre on kmalu v tujino za pol leta.
Pussy_ka_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pussy_ka_ »

Pink Panterka napisal/-a:Heh, zakaj je pa bedno skupi vn hodit?Midva odva skupi vn,pa ne posedava in se stiskava...

Mam tud frendico k isto dela s svojim tipom, ne gresta nikol skupi vn :? Men je to ful čudn, da ne maraš z nekom nekam it, pa je ta oseba u bistvu tvoja ljubezen. A ni pol tko, da vse rd z njim delaš? Vsaj pr nama je tko, da greva rada skupi vn, pol pa tm u lokalu jst srečam kšno frendico, sm par minjutk pr njej, greva skupi plesat itd. Lahko vse počneva skupi.

heh ja v bistvu sm tut pozabla napisat to da jaz hoim ven s svojima najbolšima kolegicama pa še z enimi 4 vrei kolegicami poanta je pa tudi v tem da ena izmed najbolših kolegic njega nikakor ne prenese.. to je en razlog .. drugi je tudi ta da se njemu ne da plesat kr ne zna jaz pa grem ravno zarad tega ven da se naplešem.. tretji razlog je pa tudi ta je on doma od mene 90km, te pa se mu vsakič tudi ne da prespat pr meni kr gre včasih naslednji dan delat da pa se bi 90km ob 3h zjutraj vozo domov pa je tudi malo smešno :)

am v bistvu je pa to samo ob vikendih mišlejno.. kr tu pri nas če rečeš da greš ven je to mišljeno da greš ob vikendih zvečer ven :) drugače pa med tednom mi2 grema tudi večkrat na pijačo al pa grema kam skupaj jest..
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

vn..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 20:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Punchee
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Love RD

Neprebrana objava Napisal/-a Punchee »

Zato kr še takrat ko greva moreva it skori obvezno z njegovimi kolegi.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

pogovorita se o tem!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

i.. :/
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 20:14, skupaj popravljeno 1 krat.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

~NIA~ napisal/-a:če mu je kej do tebe nj se to spremeni, če mu pa ni pa pač veš kaj sledi.. :/

Dej, kaj sledi, njena stvar :roll:
Js raje vidim, da sva sama nekje, ne rabim se dobivat še z njegovimi kolegi.. sploh npr. na začetku zveze..
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 20:14, skupaj popravljeno 1 krat.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Maudisa napisal/-a: Pri nama je isto.Sicer ne hodiva veliko ven (no,zdaj sem ga malo bolj spodbudila). Ko pa sva skupaj pa najbolj paše, če sva lahko samo midva,ker se itak ne vidima cel teden,včasih še več.

Uf, sm se prou oddahlna, ker sm mislna, da se to sam nama dogaja. :nein:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
Lady_T
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_T »

Midva greva v ponavad z njegovo družbo ven, kar mi ni najbolj ok in si želim, da bi šel tud on z mojo :? Sicer pa se z njegovo družbo razumem, ampak sem ponavad jst edina ženska
Nimam problemov s tem, da bi šel vsak posebej ven.
Sicer pa veliko časa preživiva skupaj sama
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čivava »

No, jest si pa ne predstavljam skor več, da bi šla sama samo s frendicami vn... sicer je tud tko ratalo, da ena dela čez vikende, druga ma tko bedn šiht da niti sama noče več vn hodit, tretja ma tipa... pri vsaki se nekaj najde, tko da sploh nismo več tolk skupej. Vedno hodim s tipom vn, in mogoče kdaj pa kdaj na kakšno kolegico kje naletim, večina pa hodva z njegovimi kolegi in kolegicami, sam itak smo pa skor vsi poparčkani... ne vem, brez tipa res grem malo krat vn. Niti si ne predstavljam da bi biv moj v družbi mojih kolegic, sploh ene, ki jo skoraj da vidit ne more :lol:
Uporabniški avatar
Ursa7
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ursa7 »

Največkrat greva ven z njegovo družbo, v kateri ni punc razen mene in punce enega od njegovih kolegov. Mi ustreza, ker sem jih spoznala že čisto na začetku zveze in smo od takrat vsak vikend skupaj. Z mojo babjo družbo se redkeje dobimo, večinoma bolj ob rojstnih dnevih, čeprav sem bila pred zvezo veliko z njimi. Pač sem sčasoma ugotovila, da mi bolj ustreza biti z njegovimi. Nasploh pa velja, da, neglede s kom sva zmenjena, greva ven vedno skupaj - ne spomnim se, kdaj je šel nazadnje on sam ven s svojo družbo, jaz pa s svojo.
Uporabniški avatar
Lillu
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lillu »

Midva ne hodva ven žurat, mava raj privat žurke pri kakemu njegovemu kolegu. Greva pa kdaj v kino, pa take zadevce..
*pikyca*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *pikyca* »

p!ka napisal/-a:
Maudisa napisal/-a: Pri nama je isto.Sicer ne hodiva veliko ven (no,zdaj sem ga malo bolj spodbudila). Ko pa sva skupaj pa najbolj paše, če sva lahko samo midva,ker se itak ne vidima cel teden,včasih še več.

Uf, sm se prou oddahlna, ker sm mislna, da se to sam nama dogaja. :nein:

se podpisujem

kakšn kofetek čez dan s frendico al pa z njim, zvečer pa rajš da grem žurat sm v njegovem objemčku
Razn dans je izjema :razz: grema oba na rd od frendice, sam da pride on mal kasnej..
In love with live!!!
Odgovori