small_star napisal/-a:Mi2 pa greva vedno sama ven. Lahko greva na kak izlet, včasih tudi žurat. Zaradi njegove službe imava na razpolago bolj malo dni, ki jih lahko preživiva skupaj. Za to takrat rajši uživava sama in se posvetiva drug drugemu.
Pri nama je isto.Sicer ne hodiva veliko ven (no,zdaj sem ga malo bolj spodbudila). Ko pa sva skupaj pa najbolj paše, če sva lahko samo midva,ker se itak ne vidima cel teden,včasih še več.
Pink Panterka napisal/-a:Heh, zakaj je pa bedno skupi vn hodit?Midva odva skupi vn,pa ne posedava in se stiskava...
Mam tud frendico k isto dela s svojim tipom, ne gresta nikol skupi vn Men je to ful čudn, da ne maraš z nekom nekam it, pa je ta oseba u bistvu tvoja ljubezen. A ni pol tko, da vse rd z njim delaš? Vsaj pr nama je tko, da greva rada skupi vn, pol pa tm u lokalu jst srečam kšno frendico, sm par minjutk pr njej, greva skupi plesat itd. Lahko vse počneva skupi.
heh ja v bistvu sm tut pozabla napisat to da jaz hoim ven s svojima najbolšima kolegicama pa še z enimi 4 vrei kolegicami poanta je pa tudi v tem da ena izmed najbolših kolegic njega nikakor ne prenese.. to je en razlog .. drugi je tudi ta da se njemu ne da plesat kr ne zna jaz pa grem ravno zarad tega ven da se naplešem.. tretji razlog je pa tudi ta je on doma od mene 90km, te pa se mu vsakič tudi ne da prespat pr meni kr gre včasih naslednji dan delat da pa se bi 90km ob 3h zjutraj vozo domov pa je tudi malo smešno
am v bistvu je pa to samo ob vikendih mišlejno.. kr tu pri nas če rečeš da greš ven je to mišljeno da greš ob vikendih zvečer ven drugače pa med tednom mi2 grema tudi večkrat na pijačo al pa grema kam skupaj jest..
Maudisa napisal/-a: Pri nama je isto.Sicer ne hodiva veliko ven (no,zdaj sem ga malo bolj spodbudila). Ko pa sva skupaj pa najbolj paše, če sva lahko samo midva,ker se itak ne vidima cel teden,včasih še več.
Uf, sm se prou oddahlna, ker sm mislna, da se to sam nama dogaja.
...Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema voli me pored svega voli me kad ni jedan bas razlog za to nemas...
Midva greva v ponavad z njegovo družbo ven, kar mi ni najbolj ok in si želim, da bi šel tud on z mojo Sicer pa se z njegovo družbo razumem, ampak sem ponavad jst edina ženska
Nimam problemov s tem, da bi šel vsak posebej ven.
Sicer pa veliko časa preživiva skupaj sama
No, jest si pa ne predstavljam skor več, da bi šla sama samo s frendicami vn... sicer je tud tko ratalo, da ena dela čez vikende, druga ma tko bedn šiht da niti sama noče več vn hodit, tretja ma tipa... pri vsaki se nekaj najde, tko da sploh nismo več tolk skupej. Vedno hodim s tipom vn, in mogoče kdaj pa kdaj na kakšno kolegico kje naletim, večina pa hodva z njegovimi kolegi in kolegicami, sam itak smo pa skor vsi poparčkani... ne vem, brez tipa res grem malo krat vn. Niti si ne predstavljam da bi biv moj v družbi mojih kolegic, sploh ene, ki jo skoraj da vidit ne more
Največkrat greva ven z njegovo družbo, v kateri ni punc razen mene in punce enega od njegovih kolegov. Mi ustreza, ker sem jih spoznala že čisto na začetku zveze in smo od takrat vsak vikend skupaj. Z mojo babjo družbo se redkeje dobimo, večinoma bolj ob rojstnih dnevih, čeprav sem bila pred zvezo veliko z njimi. Pač sem sčasoma ugotovila, da mi bolj ustreza biti z njegovimi. Nasploh pa velja, da, neglede s kom sva zmenjena, greva ven vedno skupaj - ne spomnim se, kdaj je šel nazadnje on sam ven s svojo družbo, jaz pa s svojo.
Maudisa napisal/-a: Pri nama je isto.Sicer ne hodiva veliko ven (no,zdaj sem ga malo bolj spodbudila). Ko pa sva skupaj pa najbolj paše, če sva lahko samo midva,ker se itak ne vidima cel teden,včasih še več.
Uf, sm se prou oddahlna, ker sm mislna, da se to sam nama dogaja.
se podpisujem
kakšn kofetek čez dan s frendico al pa z njim, zvečer pa rajš da grem žurat sm v njegovem objemčku
Razn dans je izjema grema oba na rd od frendice, sam da pride on mal kasnej..