Kontracepcijske tabletke
KristinĆk napisal/-a:am mene pa zanima kako je blo vaše počutje v tem času k ste podaljšale cikel..oz t.i. prestavle menstro..men se zdi k da sm vsa čudna, k sm si jo premaknla za 2 tedna..k da mam pms k traja že 2 tedna..
Ne mores sprasevati take stvari na forumu, ker je razlicno od osebe do osebe. Meni se namrec zdi, da KT sploh ne vplivajo na moje pocutje, a drugim puncam pa se to namrec opazi. Tak da ce opazis spremembo, ja valda da vplivajo.
You want me to be something I can never ever be.
lolika11 napisal/-a:mah sploh ne vem kaj se mi zdej bol splača... da vzamem KT na 1.dan men. ali pa sploh ne... Kr tko jo mam 5dni... če pa KT vzamem jo mal pa lohk ceu mesc, pa bi blo sam še huj... Hm? Kaj se bol splača?(:
Ful je odvisn od ženske..jst ko sem začela jemat KT nisem mela čist nč vmesnih krvavitev ampak sem lepo menstro dubla med pavzo.
ŽuŽa napisal/-a:lolika11 napisal/-a:mah sploh ne vem kaj se mi zdej bol splača... da vzamem KT na 1.dan men. ali pa sploh ne... Kr tko jo mam 5dni... če pa KT vzamem jo mal pa lohk ceu mesc, pa bi blo sam še huj... Hm? Kaj se bol splača?(:
Ful je odvisn od ženske..jst ko sem začela jemat KT nisem mela čist nč vmesnih krvavitev ampak sem lepo menstro dubla med pavzo.
Js bi začela KT jemat na morju.... tko da menstro bi useen mela par dni tut na morju. Sam strah me je, da se mi ne bo zarad KT zavlekla...
- razmazena_maca
- Debatorica
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
jz dobim čez 2 dni menstro ampak sm zdj že ene par dni čist depresivna. ma res grozn je no
a se še kateri to dogaja?
jemljem pa logest in bom v najkrajšem možnem času menjala? ampak to se morm prov naročit na pregled da mi jih zamenja? ker je res bedno ker se ponavad čaka cca 2 mesca al pa še več... ah bom že zdržala

jemljem pa logest in bom v najkrajšem možnem času menjala? ampak to se morm prov naročit na pregled da mi jih zamenja? ker je res bedno ker se ponavad čaka cca 2 mesca al pa še več... ah bom že zdržala

- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
mah ne, jih jemljem že več kot eno leto, pa sem bla vedno na vsake tok časa po mal depresivna, ampak sem to pripisovala prebolevanju fanta... zdj ko pa bi mogl bit vse super pa mam še vedno ta obdobja in mi nebi blo prov nč čudn če je to od tabletk.
možno je tud da je to ravno zdj pred menstruacijo?? upam da bo kmal bolš
možno je tud da je to ravno zdj pred menstruacijo?? upam da bo kmal bolš

- rammsteingirl
- Cosmopolitanka