Dnevnik

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori

Ali pišete osebni dnevnik?

da
69
30%
ne
32
14%
nič več
109
47%
ga nisem nikoli
21
9%

Skupaj glasov: 231

Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

jst sm ga pisala ko sm bla stara 8 let :D in pol sm nehala .. ker se mi ni dalo .. in mi je blo enostavno brezveze, nism mela kaj napisat ..

in pol mi je mama novembra lani kupla nov lep dnevnik :D in sm ga začela pisat .. najprej zelo redko, pol en cajt vsak dan ful, zdej pa napišem kadar se kej posebnega zgodi oz. kadar mam čas ..

mi je pa zanimivo brat za nazaj ... že zdej za pol leta nazaj ... kaj bo šele čez 5 let ko bom brala kaj se mi je dogajalo in kako sm razmišljala :rofl:
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
T|gr|cA
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a T|gr|cA »

jst sm ga tut pisala...v osnovni pa v sredni šoli...k se mi je kej zanimivga zgodilo...ponavad dobre stvari...slabe sm zlo mal pisala kr je tut bolš d se jih zdej ne spomnm več pa d mi ni hudo. drgač pa zdej pišm zgodbe k so tut neke vrste dnevnik...sam d so na lisitih hehe...pač stvari k se mi zdej dogajajo pa d so mal bl v rimah napisane...pa zdej so bl žalostne stvari...nesrečna ljubezen...kr srečnih trenutkou ne zapisujm...jih raj 100% izkoristm...uglavnm pisanje je ful dobr...res olajša dušo
T|gr|cE smo v osnovi prijazne živalce...
Uporabniški avatar
manculina*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a manculina* »

hehe..jaz sem ga pisala v osnovni šoli.. po večini same traparije,ker žalostne stvari sem zmeri u seb prihranla (how stuppied :? )
zdej se mi ga pa že doug časa ne da več pist :)
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

sem ga pisala, sam sn nekak odnehala, zdaj pa mi ni več...škoda po eni strani, saj je blo ful dobro nekam zapisat občutke, mogoč pa še ga bom kdaj....
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

Jaz pa kr še pišem. Pa potem mal neham in čez čas spet začnem. V bistvu pišem takrat ko mam po tem potrebo. :)
mijau.
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj.

Neprebrana objava Napisal/-a mijau. »

pišem če me prime.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Ah, seveda sm jih pisala, usako pomembnejše obdobje ma svoje zapiske, k se jih na usake kvatre u poznih nočnih urah, ko nikakor ne morem zaspat, lotm malček prelistavat ... in si probam zamislt deklco izpred 17ih, ..., 10ih let. Heh, baje da sm bla to jst, če gre verjet zgodovini zapisou :P .

Prvi dneunik je biu mali, debeli, zeleni, s klučavnco (!), začetek osnoune šole, s pisarijami o novih igračkah, obisku babice, analizami treningou, igranju pred blokom, opisi kosila, ...
Slediu mu je drugi, brez varnostnega sistema :D , u "zrelejših" letih, s skriunostmi o velki ljubezni do čupauca iz familije Kelly (hihi, sm bla prepričana, da ga nam nikol "prebolela"), ...
Najbl berljiva, načičkana in zanimiva pa je zbirka 4ih poletnih dneunikou, z živahnimi dogodiuščinami iz našga kempa, srce parajočimi izpovedmi o neuslišani ljubezni do blond skejtarčka (ki se je bajdvej vlekla praktično skoz usa gimnazijska leta), nazornimi opisi useh descou, k so takrat stopil (šli mim) u moj lajf, pričevanja prjatlc, s kerimi smo delile poletne dni, ...

Jp, lepo jih je blo pisat, lepo met in lepo brat.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Jaz pišem dnevnik že od kar znam pisat... Mam že veliko zvezkov.

Mam občasne prekinitve; ampak potem se vedno izpišem, napišem za nazaj itd... Notri pišem tud pesmi, občasno rišem, lepim,.. (drugače mam za tako kramo eno škatlo, sam spešl stvari gredo v dnevnik)... :wink:

In ja, kak je lepo brat, kako sem razmišljala nazaj... Najbolj smešno mi je, ko sem pri 15ih dobesedno misla da vem vse, da sem oh in sploh pametna itd.. :D Ene stvari so napisane v jezi, nekatere so pocukrani izbruhi sreče :P pa pač, pišem kar mi pride na pamet; kaj se je dogajalo, kaj čutim, opisujem ljudi kaj želim itd... mene dnevnik razbremeni in bogati na nek način. Pa zanimivo mi je, ker vedno točno vem, kdaj, kdo, zakaj, kje:P

Vem pa da nebi prenesla da kdo to bere... Najboljši prijateljici sem dala nekajkrat za prebrat kakšen dogodek; ker se mi ni dalo govort; pa pač sem hotla da ve, kaksm se počutla. :D Pa je rekla da ni še nobene tako zanimive knjige brala. :)
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Jst sm tud pisala dnevnik od svojga dvanajstga, pa tam nek do devetnajstga leta...kr zajeten kupček jih je, ja :) Prvega mi je kupla polsestra za rojstn dan (tak mejčken, rdeč, z enimi kitajskimi motivi) in notr sm pisala pač o šoli, simpatijah, pa razne otročarije, pol se je pa že začel, prvi (kao) fant, prvi poljub (k sm bla čist iz sebe :D )...te svoje "začetke" mi je ful smešn brat. Pol uni kasnejši so bli pa že mal bol resna zadeva, ljubezni, solze, začetki, konci, tud kšn do potankosti opisan seks je notr :oops:... Zdj jih že dolg nism brala, sm pa zdj čist nostalgična ratala, tko da jih bom vrjetn v kratkem prvlekla na plano :wink:
Uporabniški avatar
Tyrianna
Sramežljivka
Sramežljivka

...

Neprebrana objava Napisal/-a Tyrianna »

Dnevnik sem pisala vsa svoja najstniška leta imam doma kar nekaj zvezkov. Danes ga ne pišem več.
Če bi se pa spustila v branje preteklosti pa bi se verjetno kar do solz nasmejala, čeprav se mi je takrat to zdelo najhujše kar se mi je dogaja.
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Logatec
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Pink Panterka »

Tud jst sm pisala dnevnik, jih mela ene 6. Ampak enkrat sm bla v elementu in sm vse nesla v kontejner za papir in bog ve, kje so... Mi je mal žal...
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Jaz pišem edino potovalni dnevnik. Pač, ko grem na kak izlet ali potovanje. Notri zapišem vse smešne prigode, ki so se mi pripetile. Recimo od pokvarjenega wc v Tuniziji, do tega, da sem v Londonu pozabila kartico od vrat sobe v sobi in kako je vpila učiteljica za nemščino, ko smo se peljali po toboganu v rudniku soli pri Salzburgu. Pišem ga vsak dan sproti, da zapišem vsa imena krajev, ki smo jih obiskali tisti dan. Zelo je zanimo, posebej, ko potem berem za nazaj in se spominjam vseh smešnih prigod :). Priporočam pisanje potovalnega dnevnika :D.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
hruška :)
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a hruška :) »

heh, tut js sm pisala dnevnik :) haha, in k zdej berem za nazaj sploh ne morm verjet kaj vse se mi je v različnih obdobjih v življenju podil po glavi...mislm da je to odličn spomin na mladost k te vsake tok časa spomne kako brezskrbni smo bli, zaljubljeni,...

no, na žalost sm ga nehala pisat ko ga je za mojim hrbtom prebral moj bivši fant, ki je bil neverjetno ljubosumen na simpatije iz osnovne šole katerih imen sploh ne vem več, in ki jih je šele on priklical nazaj v spomin ko mi je citiral odlomke iz mojga dnevnika...zelo nasilen vdor v zasebnost bi rekla, ampak to je že 4-5let nazaj..

hmmm, mogoče bi ga pa spet začela pisat :)
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

uff..mam blog pa še en blog.. pa dnevnik kdaj v word.. sm včasih vč pisala.. zdj se mi ne da tolk.. sm ko je res kriza :D

Doma mam pa 3 debele dnevniške zveske, sm jih mislim zažgat :D ponavad sm dnevnik pisala, ko me je kdo kaj res razočaralo.. tko da zame ni kakšno veselje pol tisto brat..
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:P
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 20:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori