Kontracepcijske tabletke
¤MajC¤ napisal/-a:ja ene so presvoh zato ker so hormoni ne in ce mas naprimer wec kil rabis wec hormnov kot ona ko ma majn kil.Zato so ene mocnejse ene pa bol blage. To je eni soslki rekla zdravica zj pa ne wem ce e to res.
a kdo ve kakšne so posledice, če jemleš sposojene tabletke od tiste k ma več kil kot ti?
lolika11 napisal/-a:¤MajC¤ napisal/-a:ja ene so presvoh zato ker so hormoni ne in ce mas naprimer wec kil rabis wec hormnov kot ona ko ma majn kil.Zato so ene mocnejse ene pa bol blage. To je eni soslki rekla zdravica zj pa ne wem ce e to res.
a kdo ve kakšne so posledice, če jemleš sposojene tabletke od tiste k ma več kil kot ti?
OMG! Kaj ti to resno sprašuješ ? ?

Tabletk ne smeš jemat od druge razen, če so iste znamke. Sam ti si napisala, da bi uzela od punce, ki očitno jemlje močnejše oz. druge ko ti.. . NE !
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
lolika11 napisal/-a:¤MajC¤ napisal/-a:ja ene so presvoh zato ker so hormoni ne in ce mas naprimer wec kil rabis wec hormnov kot ona ko ma majn kil.Zato so ene mocnejse ene pa bol blage. To je eni soslki rekla zdravica zj pa ne wem ce e to res.
Pejd ginekologinjo uprašat. Joj no ne se hecat z zdravjem no

Tisti mesec, ko sem vzela prvo tabletko, sem mela skos vmesne krvavitve. Kolikor se spomnem so se krvavitve nadaljevale še v naslednji mesec. Sicer niso bile močne, a tudi prijetne niso bile. 

How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
freaky napisal/-a:Tisti mesec, ko sem vzela prvo tabletko, sem mela skos vmesne krvavitve. Kolikor se spomnem so se krvavitve nadaljevale še v naslednji mesec. Sicer niso bile močne, a tudi prijetne niso bile.
Pol bi blo bol da če v tistem mesecu nočem met predouge men. je bol, da tisti mesec sploh ne začnem z KT... po tej logiki

- small_star
- Kofetarica
- Kraj: made & heaven
Pač tvoja odločitev kako se boš zaščitila... Ali KT ali kaj drugega. Tudi moja menstruacija, ki sem jo imela po prvi tabletki je bila ubistvu normalna, komaj opazna krvavitev pa se je vlekla celi mesec. Nekje na sredini ciklusa je bila toliko "močna", da sem morala uporabit vložek (najšibkejši, druge dni je zadostoval dnevni vložek). Prva redna menstruacija po prvi celi tablici pa je bila bolj šibka, krčev nisem imela, trajala pa je enako dolgo. Tako je še vedno: šibkejša kot pred jemanjem KT, krčev nimam in traja enako dolgo.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
small_star napisal/-a:Pač tvoja odločitev kako se boš zaščitila... Ali KT ali kaj drugega. Tudi moja menstruacija, ki sem jo imela po prvi tabletki je bila ubistvu normalna, komaj opazna krvavitev pa se je vlekla celi mesec. Nekje na sredini ciklusa je bila toliko "močna", da sem morala uporabit vložek (najšibkejši, druge dni je zadostoval dnevni vložek). Prva redna menstruacija po prvi celi tablici pa je bila bolj šibka, krčev nisem imela, trajala pa je enako dolgo. Tako je še vedno: šibkejša kot pred jemanjem KT, krčev nimam in traja enako dolgo.
rada bi samo, da ne bi bila prehuda... da bi se lahko kopala. Tko da zdej ne vem kaj bom..

- small_star
- Kofetarica
- Kraj: made & heaven
Pa uporabi tampon za kopanje. Predno se greš kopat in ko prideš iz morja oz. bazena ga menjaj. Menjaj še po potrebi. Jaz na morju uporabljam izključno tampone za kopanje. Pa ponavadi se prvi in drugi dan menstruacije ne kopam. Mi ravno ne paše. Vstavim si ga tik predno se grem kopat, menjam po potrebi (na začetku bolj pogosto), zvečer in ponoči pa strogo uporabljam vložke. Da si telo odpočije. Niti še nisem razmišljala, da bi si s KT prestavila menstruacijo. Pač sem se navadila tamponov za tisti čas. Drugače jih ne uporabljam, izključno na morju za kopanje.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Lahko poješ celo škatlo, lahko pa samo toliko tabletk, da je ne boš imela na morju. V tem slednjem primeru si ostanek škatlice prišparaj za naslednjič, ko boš hotela prestavljat, v naslednjem ciklusu pa porabi celo novo škatlico.
Moram te samo opozorit, da tole ni čisto ziher, ker poznam par primerov neuspelega prestavljanja, ko so punce jedle dodatke tabletke, pa je M vseeno prišla takrat, ko ne bi smela.
Moram te samo opozorit, da tole ni čisto ziher, ker poznam par primerov neuspelega prestavljanja, ko so punce jedle dodatke tabletke, pa je M vseeno prišla takrat, ko ne bi smela.