Zaljubljen v sestro?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
eagle_eye charry
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a eagle_eye charry »

stari nevem kaj bi jaz naredo cim vec bi vun hodo s kolegi na druge babe, nje nebi nikol poleg vzel, druge bi cimbol gledal pa smekal in to je to... ziher je dosti drugih takih ko so ti vsec ;)

drugac pa se sreca da nimam sekice, ne :)
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ana27 »

Noelia napisal/-a:Pri tej zgodbi se mi zdi čudno, da sta fant in punca, ki sta toliko stara skupaj v sobi. Nisem še nikoli videla kaj takega, vedno se reši na kakšen način tudi, če so v bloku se ponavadi pregradi dnevno sobo ali kaj podobnega.

To meni ni čudno, ker poznam dosti takšnih primerov in veliko je takšnih kjer je problem prostor.
Ampak ni mi pa jasno, kako da sestra ne bi nič čutila, če bi se jo on dotikal, jo poljubljal? To se mi zdi nemogoče :?: Jaz če samo muha prileti name, takoj čutim.

Pomoje se ta tip dela norca iz nas. Mi pa veselo pišmo, da se nam lahko on smeji.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

ana27 napisal/-a:
Noelia napisal/-a:Pomoje se ta tip dela norca iz nas. Mi pa veselo pišmo, da se nam lahko on smeji.

Kljub temu se mi zdi zanimiva problematika :) .
Uporabniški avatar
missT*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a missT* »

Noelia napisal/-a:
t@ssy napisal/-a:
in kak to nardiš če 4 članska družina živi v 2 oz 1,5-sobnem stanovanju??

Komot lahko to narediš :roll: :roll: Braz problema.
Uporabniški avatar
Laurica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Čez mavrico;)

Neprebrana objava Napisal/-a Laurica* »

Ljubi človek. Pozabit jo bo treba, pojdi v družbo, oddalji se od nje. Če ti ona res vse na svetu pomeni, pol se ji tud ti sam umakni, kr če ji boš kakorkoli zamoriu, ji boš škodu in uniču lajf. Simpl. Sicer bo mogoče celo zate težko se umaknt, sam je res bolano svojo sestro otipavat.. Tko da.. predn te razkrinka, raje pejt v svojo družbo, pa spoznej par fejst punc :wink:
Uporabniški avatar
t@ssy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a t@ssy »

.....
Zadnjič spremenil t@ssy, dne 25. Sep. 2010 19:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Laurica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Čez mavrico;)

Neprebrana objava Napisal/-a Laurica* »

t@ssy napisal/-a:
missT* napisal/-a:
Noelia napisal/-a:
t@ssy napisal/-a:

aja?!?! pol me lahko razsvetliš pa poveš kako nardiš v povprečnem 2-sobnem stanovanju, ki meri 45m2 tko d mata lahko vsak svojo sobo, d bo mel vsak prostor za postlo, omaro pa pisalno mizo zravn pa še tok svetlobe kukr jo normaln človek potrebuje,... res me zanima.

More bit res genij, da zna to nardit :)
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Postojna

Neprebrana objava Napisal/-a cvetkaaa »

Tale genijalnost bi tudi mene zanimala. :eek:
Uporabniški avatar
manculina*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a manculina* »

Pomoje bi si res mogu nekje pomoč poiskat :? ker tole res ni normaln ampak vrjamem pa da ti je zlo hudo.. pa vrjetn bi blo najbolš da bi bla čimbolj oddaljena en od druzga, ker zgleda ti je sam še huje če si v njeni bližini.. :? :roll:
Uporabniški avatar
dasha!
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dasha! »

uf to je pa resn problem :| psihiater vabi :wink:

takšne stvari mi dajo vedet, da jaz u bistvu sploh nimam problemov oz. so te res nepomembni :supercool:
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a stevens »

ti dam jaz mojo sestro za nažgat pa daj mir.. :lol:
Uporabniški avatar
BeXy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Over the Niji

Neprebrana objava Napisal/-a BeXy »

t@ssy napisal/-a:
missT* napisal/-a:
Noelia napisal/-a:
t@ssy napisal/-a:

aja?!?! pol me lahko razsvetliš pa poveš kako nardiš v povprečnem 2-sobnem stanovanju, ki meri 45m2 tko d mata lahko vsak svojo sobo, d bo mel vsak prostor za postlo, omaro pa pisalno mizo zravn pa še tok svetlobe kukr jo normaln človek potrebuje,... res me zanima.

No... Vse se da če se hoče. Moj stric z družino živi na 70 ali 80 kvadratih, pa ima vsak od štirih otrok svojo sobo z dovolj svetlobe, pisalno mizo, posteljo in omaro, glih tko mata tastaradva svojo mejhno spalnico, pol majo pa še velik terarij za legvana, en velik akvarij za ribe pa še njihovga mačka je dost po celi bajt... :D Da ne govorim, ko so neki let nazaj mel še vsak svoj inštrument zarad glasbene in pol je bil tm tist sintisajzer, pa violina, pa dva klarineta, pa saksofon, ipd...
Res nimajo nevemkolk velikih sob, ampak majo jih pa le. :) Se prav da se tut to da. :D

No, da ne bom čist OT - To, da tip neki čut do svoje sestre ni nč tok čudnga. Čudno se nam zdi, ker mamo do tega določene predsodke in ti so se pojavl šele kakšni 2 stoletji nazaj. No, dons vsi vemo, zakj ni dobr mešat družinske gene( - v Habsburški monarhiji so se zarad takšnega mešanja rojeval otroc z zajčjimi ustnicami, v nekterih drugih kraljevinah duševno prizadeti ljudje, dojenčki s trisomijami nekaterih kromosomov (npr. Downov sindrom - ki je še najblažji!), ipd... )Najbrž mamo homo sapiensi že tok razvite gene, da mešanje najbolj podobnih (znotraj familije) ni glih najbolj pametno. Delajo pa to mnoge živali, k majo dost manj razvito gensko zasnovo in posledice pr njih niso skor nikol takšne kot pr nas. Itak, današnja družba nas pa uči, da to ni primerno. Tut jst mislim, da je to tko. Ampak vedno so pa tle tut izjeme, in če nekdo ne sprejme nekega pravila družbe ker drugače čut, mu je treba pomagat in pri tem ne obsojat - dokler seveda svojo kritiko družbe ne "izživi" nad sočlovekom al pa pač katerimkol drugim živim bitjem.
Odgovori