sandra.n4 napisal/-a:Rekla si, da se redko samozadovoljuješ.Kako je to sploh mogoče? Ker če se res,potem se definitivno ne redko,ker ko enkrat to odkriješ to počneš kar pogosto.
kako je to sploh mogoče? jaz se tudi ne samozadovoljujem. ne vem zakaj. sem se, ampak zdaj bo že dve leti, da se nisem. pa se prej tudi nisem pogosto. pa bi se rada. sam nekak se ne morem zraven spravt. kaj šele da bi se pred fantom.
pa dogaja se mi, da se mi vhod v nožnico natrga in pol peče in me včasih tako peče, da pol sploh ne vem več, kaj me kje boli al peče. Kot vreznina izgleda in včasih moram dnevni vložek notr dat, k mi mal kri teče. Sem si mazala vhod pol z bepanthenom, pa se je prenehalo, zdaj po pol leta pa se spet očitno začenja.
mogoče pa usen nisi dovolj vlažna, probita z lubrikantom da bo lepo drsel
mene tud vedno še kšn dan po tem boli ker ma fant dost velzga, sam krvi al pa da bi mela kej natrgan pa na srečo še ni blo.
drugač pa mene tud boli če dam noge na ramena, ker gre tko najbrž še globje.
Meni se tud dogaja da mam občutek kot da mam prekratko in da zadeva v maternični vrat. Sam pol mene boli v spodnjem delu ttrebuha še kakšen dan preden mine. Pa to se dogaja samo v določenih položajih. Drugače pa nimam problemov z bolečinami
saj jaz tudi nimam problemov z bolečinami "od znotraj" (če moram napisat od kje naj bi prihajale ), razen v tem položaju. meni se isto dozdeva, da mi do materničnega vratu pride. drugače me pa "od zunaj" boli in peče samo to, ko se mi kožica al presredek al nekje tam natrga.
drugače me pa "od zunaj" boli in peče samo to, ko se mi kožica al presredek al nekje tam natrga.
To tud mene kdaj zaboli, sam to takoj začutim k tko zapeče, pol pa še par dni čutim da tam neki ni vredu To se mi pa zgodi kadar sm na njemu, pa se kko čudno dam in gre pod "napačnim kotom" (kolk se to neumno sliši ) notr pa po možnosti tud preveč globoko
drugače me pa "od zunaj" boli in peče samo to, ko se mi kožica al presredek al nekje tam natrga.
To tud mene kdaj zaboli, sam to takoj začutim k tko zapeče, pol pa še par dni čutim da tam neki ni vredu To se mi pa zgodi kadar sm na njemu, pa se kko čudno dam in gre pod "napačnim kotom" (kolk se to neumno sliši ) notr pa po možnosti tud preveč globoko
Pri tem ni problem globoko prodiranje, ampak napačen 'kot' prodiranja, ja. Recimo, če je fant zgoraj in prodira tako, da vse tišči navzdol (ne znam prav opisati - če ni z obrazom dovolj ob mojem), potem tudi mene peče pri presredku, ker malce natrga, rani ... Zato je dobro, če uporabljata lubrikant, vsaj na začetku, dokler še ni tako vlažno ali pa namažeta samo na težavnih predelih, ker zadeva ni prijetna, poleg tega je lahko naslednji seks ponovno boleč ... Jaz vedno namažem še z multigyn gelom in se prej zaceli.
Najprej odstranita vse moteče elemente iz okolja - prepričajta se, da imata mir, prostor in čas zase, da sta zaščitena in to je to. Ostalo prihaja iz notranjosti in ne se bat bolečine, ne je pričakovat, ne bit obsedena s preverjanjem, ali te boli ali ne. Prepusti se
Zadnje čase me po seksu vedno spodaj peče, zelo peče ..S partnerjem imava spolne odnose že kar nekaj časa, jemljem KT in do sedaj ni bilo nobenih problemov. Imam občutek da se manj vlažim spodaj nevem zakaj Po seksu pa me vedno peče, ko grem na uriniranje pa še bolj. Kdo ve kaj je to?