Midva sva pa pod tušom oralno, potem pa vse brisače na tla zmetala in se na tleh posexala, nato pa spet pod tuš se stušerat
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
Tamala_mrha napisal/-a:Zato pa obstajajo mila oz. kakšne blage pene. (ampak ne mislim na to, da se je pametno s tem navlažiti, pač pa miljenje celotnega telesa in je vse skupaj bolj praktično )
Ja, saj to mi je jasno, ampak sem tako občutljiva, da mi niti slučajno ne sme priti zraven kakšno milo ali pena, pa čeprav je blago... mi uniči vso ravnovesje tam spodaj
Zoprno je, da so danes stanovanja večinoma tako majhna, da nimajo dovolj velikih kopalnic, v katere bi lahko dali še primerno ležišče za masiranje in druge igrice.
Midva pa zadne cajte dost v tušu. Nama je ful vredu, ko se stuširama, posexama pa spet stuširama. Da ni treba pol po sexu s sobe laufat se spt tuširat. Js sem v tušu, on pa zuni..me od zadi..mmm.. Ko v tušu, zmeri brez kondoma. Pol mu ga pač do konca zdrkam v tuš
Midva se velikokrat kopava skupaj v banji. Pride do kakšnega rajcanja več pa ne, ker seksava s kondomom pa v vodi kot sem slišala ni ravno najboljse. Drugace pa udobje postelje zmaga
Midva sva tud že to poskusla ampak mi ni preveč ušeč, skoz se bojim da mi bo spodrsnilo pa ni ravno udobno. Včasih za poprestritev mi je ušeč, drugače pa tega ne redno prakticirava
barbi napisal/-a:pod tušem gre stoje... mal se poigrajta in to te jo, drugo bo prišlo samo od sebe. sam uživaj, sprosti se, pa bo
ja se strinjam z Barbi!Najlaži je stoje od zadi...pa da še mal vpda teže po obeh Uživita
Sj nevem če je že kje vprašanje.Kok pa to izvedit nap v kadi poli vodi...da se recimo skupi namakata.Je mal na pot voda an?mislim...kompliciran..