.Kaj je katera že seksala pod tušem?Mene zelo zanima kako naj izvedeva.Prosim pomagajte mi.Sem iskala podobno temo samo jo nisem našla,tak da če je že podobna tema naj se zaklene.Sex pod tušem
-
onasladka3
- Sramežljivka

Sex pod tušem
Midva s fantom misliva seksat pod tušem.Nikoli še nisva probala seksat pod tušem.Sploh ne vem kako naj izvedeva
.Kaj je katera že seksala pod tušem?Mene zelo zanima kako naj izvedeva.Prosim pomagajte mi.Sem iskala podobno temo samo jo nisem našla,tak da če je že podobna tema naj se zaklene.
.Kaj je katera že seksala pod tušem?Mene zelo zanima kako naj izvedeva.Prosim pomagajte mi.Sem iskala podobno temo samo jo nisem našla,tak da če je že podobna tema naj se zaklene.Priporočam gumijaste ribice po tleh, da se nau kermu kej nardil, kr pol odpade seks do nadaljnega
.
Drgač pa u tuš kabini je čist luštn (bana mi ni praktična sploh), sam men nekak zraka zmanka tm not
, sopara, voda, žajfe pa to. Je pa usen ušečno, bubbly, dišeče, gladko
.
Edit : Ja, se men tut zdej zdi, da sm to že enkrat pisala.
.
Drgač pa u tuš kabini je čist luštn (bana mi ni praktična sploh), sam men nekak zraka zmanka tm not
, sopara, voda, žajfe pa to. Je pa usen ušečno, bubbly, dišeče, gladko
.
Edit : Ja, se men tut zdej zdi, da sm to že enkrat pisala.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- metuljčica*
- Cosmofrik

- dreamhorse
- Sramežljivka

- Kraj: Bistrica
- Pontifex Maximus
- Kofetarica

- dreamhorse
- Sramežljivka

- Kraj: Bistrica
*purple* napisal/-a:Hehe, a vi še vedno temu nasedate?
Povejte mi kter normaln človk, ma taka vprašanja kot jih ima tale "gospodična" že cel čas.
o je pomojem en dedi, ki je ves vesel ko bere vaše intimne žgečkljive poste![]()
Vem, da je tole offtopic, ampak že odkar obstaja tale "uporabnica" imam tak filing
sem se tudi jaz malo uprašala kako in kaj. Punca je uradno stara 15 let, zato verjetno takšna vprašanja. Ne vem pa, če je kdo bral poste o njenih zadevah izpred 2 let, ko jih je imela 13, posilstvo in starejši moški, antidepresivi... mislim, da je to enainista oseba...
Vsaka ovira v življenju je podobna zapreki na konjski tekmi. Najprej spravi čeznjo svoje srce in konj mu bo sledil.