Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

onegirl111
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a onegirl111 »

stevens....verjetno nisem tvoja bivša....vsaj upam da ne...:)če pa si moj bivši, pol se me pa pazi...
:)
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a stevens »

ki pa je klepetalnica :lol:
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

stevens napisal/-a:lakeesha mislim da bi ti bla zlo primerna za naš klub,ker vidim,da te muči nekaj stvari :D

kukr kaj???
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
zvezdica17
Sramežljivka
Sramežljivka

jaz tudi

Neprebrana objava Napisal/-a zvezdica17 »

Joj prav lažje mi je ker vidim da nisem edina zmešana punca.

Moja zgodba je brezvezna vbistvu, z nekom nisv aimela redne zveze, dobivala sva se kadar je njemu pasalo (skoraj res), imel me je samo za ... in clo dela na isti firmi kt jaz-sicer se ne srečava velik ampak se. No in kdaj pa kdaj mi še napiše sms al sm ga clo jset, pa ni noben reku da je konc al kej, ampak itak nč kej ni blo, ker sva se vidla parkrat na mesec (očitno takrat ko je rabu kej). Zdej gre na Pag, men je tko na trenutke bed, pa ni moj fant, ni vezan name, še manj jst na njega, ampak me boli da sem se pustila tako izrabiti. Ne vrjamem kako da ga ne sovražim, ker je grdo delau z mano (psihično). Pa sej mi gre, pozabim na trenutke, pol pa sm slišim Pag, pa mi vse skupaj pride nazaj.

Res sem čudna ne vem zakaj se sekiram, ker on se zagotovo ne. Mislim da je pa tud vmes meu kakšno.

No saj, sm povedat sm mogla, ker vem da me boste razumele-i.

Hvala. :D

Upam, da bom enkrat spet taka kot sem bila, vesela nasmejana in polna volje do vsega (saj sem tudi zdaj ampak samo na vzven, notri se mi zdi, kot da sem polomljena). Čeprav res ne vem zakaj.

Upam da je nekje nekdo, k nam bo pokazal, da smo vredni da nas ima nekdo rad zaradi nas samih. :roll:

se pa pridružujem kakšnemu srečanju, ker mi ta forum vliva upanje, tako da ste zagotovo :gut:
evonja
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: moravče

Neprebrana objava Napisal/-a evonja »

Tudi jaz sem med temi nesrečnicami,ampak,če tko more bit...Sej ne rečem,da sm v redu,samo sm se že took prejokala,da se bl pomoje sploh ne morm.Sploh ga pa ne razumem,on me skensla,po mi pa zanč,k mi je prnesu stvari pošle pol sms,da sori k mi teži,da me je bilo lepo vidt,pa da upa,da se bova še kdaj razumela. :lol: Js nej pa kr veselo skakam k njemu,pa že tok sm pretrpela... :roll:
Saj bi bila zelo rada z njemu,ker ga res zelo,zelo pogrešam,pa vse domače,pa se navadiš,ko si skos tm,samo sm pa vsaj mčkn močnejša,ker mu tudi na sms nism odpisala.Konec koncev,če me ma tok rad kokr je govoru 14 dni predn me je kr skenslu,se bo mogu zlo zlo potrudt,ampak vem,da se ne bo,ker je preprosto neumn :D .
Najbolj mi pa pomaga,da hodim z družbo vn,in delam.To je res še najbolš..Ko sm pa sama doma,pa sam jok :cry:
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

evonja napisal/-a:Konec koncev,če me ma tok rad kokr je govoru 14 dni predn me je kr skenslu,se bo mogu zlo zlo potrudt,ampak vem,da se ne bo,ker je preprosto neumn :D .

ej te so pa men tok bedne :roll: tud men moj še v nedeljo k je biu pri meni, da če vem kok rad me ima in podobne. 3 dni kasneje sva pa nehala :roll: k mi ni bilo niti mal jasn pa ubistvu mi ni še zdej :( ampak mi je očitno že bolje brez njega!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Js tega nism nikoli štekala.. K pač od človeka se postopoma oddaljiš, ne pa da neki govoriš kko maš nekoga rad in pol te kr čez noč mine :eek:
Meni je tudi en tko nrdu.. še 4 dni prej mi je govoru, da se bo bolj trudu zame in da bo nrdu vse samo da se bom zaljubla v njega in pozabla enga drugega, da me ma res rad in 4 dni po tem pa me je odjebu (in to na dokaj grd način).. Vse kar sm nrdila je blo da sm ga vprašala če mu kaj fali v glavi.. Kr takim pomoje res neki fali (al pa so tko grozno otročji).. :roll:
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Haha evo že četrta tuki, meni isto :D
Govoril mi je kako me ma rad in me še dooolgo ne bo mogel pozabiti, ker nisem bla le ena izmed ostalih, sem bla posebna, me ma tok rd, da ga jst NAJBL poznam od vseh, da če sm res prepričana da želim to, da se mu ne zdi prov.... A še isti mesec se vrne k bivši, reče da je le njo resnično ljubil, se do mene obnaša, kot da je Boga za jajca prjeu, me dobesedno jeb* v glavo s sarkazmom (to mi res živc potegne!!!) in mi govori da jst "pol kurca ne vem o njem". :roll:

Ubistvu se že dva dni zalotim pri tem, da dejansko ne premišljujem o njemu vsak trenutek. Ko pa začnem, pa mejčkn premislim, ga v mislih skurcam in misli kr same odtavajo stran.... Zvečer je blo najhujše včer, sm kr solzne učke dobila, pa nism pustila, da jokam. Sm si nabila Shakiro - Don't bother, pa sm jo ponavlala, dokler nism zaspala. Majka res :cool:
Se pa probam čimveč zamott, pa posvetila se bom učenju pa pripravam na morje pa tko. :) Jokala pa ne bom več za njim nikoli. Ko sm misla, da dejansko on zdej mene preboleva in se je življene obrnilo prot nama, sm jokala, odkar pa vem kva je naredu... ma ni šans no :roll: Raj se spomnem na umirajoče otroke v afriki pa jokam za njimi, bo bl realno!
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

Sončk, prav imaš. Misim, da so naši bivši nam govorili kako nas imajo radi le zato, da bi omilili občutek krivde. Vsaj jaz vem, da vedno ko sem mu rekla, zdaj, ko sma bila že narazen, da ga pogrešam, ipd, je zmeraj rekel naj mu ne davam občutka krivde. Ampak jaz pa imam občutek ,, da bom počasi prišla na zeleno vejo, ker ne jokam več toliko, ne mislim več toliko nanj, pravzaprav sem jezna, ker se je zgodilo toliko grdih stvari. Ampak preteklosti nima smisla pogrevat ker je tak ne morem spremenit. Zatorej, bodimo srečne, da smo zdrave in lepe :D , jokajmo pa raje zaradi lačnih v Afriki. Punce, zdržimo , saj čas zaceli vse rane. :hallo:
Uporabniški avatar
T|gr|cA
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a T|gr|cA »

jaooo jezna sm nase, na njega, na cel svet. razlog? dns sva bla spet skupi...in tok o tem d ga poskušam pozabt...to men res ne gre...en klic, eno povabilo, en objem, en ukraden poljub in že sem med oblaki :( zdej bo pa spet neki cajta težko...pa tok delč sm že bla...zakaj jst??? kakš recept kok gre to najlažje mim? to morm sama pr seb razčistt a ne? ma ja sej vem sam kaj k je tok težko...danes je čas za sanje, jutri je nov dan
T|gr|cE smo v osnovi prijazne živalce...
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka

Tigrica, čimprej boš razčistila sama pri sebi, prej ti bo lažje in prej boš prebolela. Vem, da je hudo. Kaj pa če se skušaš zmenit, da bi pa bil spet skupaj?
Drži se.
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

Jaz sem bila stara 15 let. Zares sem ljubila fanta, ki me je totalno prevzel.
Hodila sva komaj 2 meseca, ampak. Sej vem, 15 let, otrok boste rekli, samo ni tako.. Sama sem odraslejša za svoja leta.. Že takrat..
No, zelo težko sem ga prebolela... Kake pol leta.. Še sedaj ko ga vidim me stisne v srcu.. Pač, vsak ti vzame en delček srčka, pusti spomine. Še sploh ker je nedostopen, mislim karakterno zelo zadržan.
Vgl. sem kar dosti rabila da sem ga pozabila. Jokala, jokala in jokala, upala na rešitev, sploh ker iz strani takratnih prijateljic nisem imela podpore in pomoči. Še dobro da se ne družimo več.
:lol:
Vgl. sedaj sem že dalj časa v resni zvezi in mislim, da bi se težko pobrala, če bi je bilo konec. No, nikoli ne veš. Mislim pa, da nebi nikoli delala neumnosti kot pri drugem, ko je bilo konec. :roll:
S tem mislim jokala in ne šla ven iz hiše.
Uporabniški avatar
T|gr|cA
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a T|gr|cA »

d bi bla spet skupi? ne vem...in niti ne vem če bi rada zvedla...razlagalka če bi vedla vsaj prbližn kakšn je on bi rekla fak ženska kaj si sploh delala z njim...in jst se zavedam d sm nrdila napako...oz več napak...1. sploh d sm bla z njim in 2. d še kr dopuščam to...ampak sej od kdaj pa lahko srčku ukazujemo koga naj ma rad in koga ne..čas celi rane sam ne smeš jih neprestano odpirat
T|gr|cE smo v osnovi prijazne živalce...
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka

Res, srcu se ne da ukazovati, žal, pa bi bilo včasih neprimerljivo lažje. Drži se in ne pusti se zajebavati. LP
Uporabniški avatar
PuNcHKaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a PuNcHKaa »

Tema je umrla? :) Ničesar več ne napišete
Zaklenjeno