Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objava Napisal/-a °PeeKaBoo° »

^^ jst sm zdj 3 dni gledala ta film.. (pa ne ker je tok dolg, ampak ni blo časa, da bi use skp pogledala :P ) in je reees dobr.. dam 10/10! ..pa jst nasploh ne maram dram, niti takih 'starih' filmov, tko da je zgleda res dobr, da je mene prepriču :wink:

Sm si pa u zadnih dveh tednih pogledala še te filme:

°The Butterfly effect 2: 9/10 - zame boljši od 1, ampak slabši zaključk kot v enki

°Sex and the City: 10/10 - res mi je biu ušeč..use je blo, smeh, mau souzic, začudenje :) + modaaaa :P

°Into the Wild: 3/10 - vrjetn ni moj tip filma..sam vem, da sm skoz gledala kok je še do konca..se mi je tok vlekl, da joj..

°Three can play that game: 7/10 - je uredu komedija..sam nč posebnga.

°Perfect stranger: 8/10 - konc mi je biu najbolši! neb nikol prčakvala..sama usebina uredu..sam bi raj, da bi blo mau več razmišljanja zravn..

°The pursuit of happyness: 10/10 - ful lep film, začnes mau razmišljat zravn kko je teb lahko v primerjavi z nekaterimi...je tut kšna souzica padla umes..pa še Will Smith je notr + tamau je res cortkan ;)

°The other Boleyn girl: 10/10
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
kizzy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kizzy »

Hard Candy 8/10 huda zgodba, sam mal preveč se vleče pa še zmer mi določene stvari u filmu niso jasne

In the valley of Elah 6/10 čist preveč razvlečen film, nobenga dogajanja, preveč predvidljivosti

Crash 9/10 ful dobr film, sam je treba vztrajat od začetka, ker postane zanimiv šele ko se zgodba začne razvijat

Arlington road 7/10 dobr za dolgčas, kej več pa ne, nevem zgodba me ni prepričala
*kristyna*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *kristyna* »

Wanted - nič posebnega, povprečen film z kako zanimivo ''vrstico'' in nekaj dobrimi akcijami.
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

The other Boleyn girl...10/10...men res svetovno hud film

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull....4/10...zgodba mi je bla bedna...sm skor zaspala vmes... mi je blo pa dobr zaigran

One missed call...8/10...mi je biu hud film...tud dobra zgodba mi je bla kul...dobr odigrano...ene parkrat vmes sm bla čist presrana :D tko da kul grozljivka
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Včeraj sem gledala The Covenant oz. Pogodba s hudičem in je zanimiv film, z malce ZF (ki mi drugače sploh ni všeč, ampak tukaj je prišla do izraza), nikakor pa ni grozljivka - vsaj meni se ni zdel grozen film, mogoče na trenutke srhljiv (ko v internatu v kopalnici poči žarnica, pajki, ki povzročijo alergijo in pa tisti fant na začetku filma, ki ga najdejo zaklenjenega v avtu). Film sem gledala že drugič, prvič sem ga gledala že dolgo časa nazaj na TV, pa ga nisem pogledala celega. Sploh igralska zasedba ni slaba (Reid in Pogue :oops: :D). 9/10
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Sugar_baby napisal/-a:One missed call...8/10...mi je biu hud film...tud dobra zgodba mi je bla kul...dobr odigrano...ene parkrat vmes sm bla čist presrana :D tko da kul grozljivka

Se strinjam, mene je na trenutke tudi prestrašil, sploh ker sem ga gledala sama. :eek: :D Zdaj si downloadam The Faculty (Zbornica), pa me zanima, če je že kdo gledal ta film, da vem, če se mi ga splača pustit na listi filmov, ki se še vlečejo dol? Drugače pa me zanima, če še kdo ve za kakšen podoben film The Covenant, skratka takšne vrste najstniški "trilerji"?
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

Čeprav ne maram teh nadnaravnih in letečih junakov moram rečt da me je Hankok re navdušu.Meni je biu super film :gut: .
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Danes sem si ogledala romantično komedijo 27 Dresses in me je prijetno presenetil. Moram reči, da se že dolgo nisem ob filmu tako od srca nasmejala, sploh te novodobne "komedije", po možnosti s primesjo ponesrečene romance, niso nič posebnega, ampak tale je izjema. 9/10
Pogledala sem tudi The Butterfly Effect 2, ampak me ni navdušil. Drugi igralci in malce spremenjena zgodba, ozadje dogajanja in razplet pa je po istem kopitu kot v prvem delu. 6/10
*kristyna*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *kristyna* »

Spun navdušena nad igro Brittany Murphy. Je nisem pričakovala v takem filmu .Mi je bil kar všeč (sploh tisti fleshi med filmom :) )
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Crimson Rivers 2 - ni biu ne vem kak dobr film... 7/10
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objava Napisal/-a °PeeKaBoo° »

°We own the night: 6/10 - nism za take 'mafijske' filme..pa tut zgodba mi ni bla kej preveč zanimiva..ene parkrat se mi je zdel, k da so pozabl na povezavo med dogodki :?

°Death Sentence: 6/10 - na začetku sm misnla, da bo kej bolši film, kokr je pa biu..nč posebnga..sm že vnaprej prčakvala, kaj bo..še najbolj mi je biu ušeč Mustang Gt notr :D

°27 dresses: 8/10 - luškana romantična komedija :)

°Step up 2 (The streets): 9/10 - boljši k pa enka..ni blo tok poudarka na love story, ampak dejansko na plesu..šele na konc prideta zalublenca bolj v ospredje..ja zgleda plesn film ne more bit sam o plesu :P

°21: 9/10 - uu ušeč mi je biu..nism vedla kko se bo kej nadaljeval...pa rada mam take filme, k pametni prelisičjo koga & pol dejansko pokažejo način kako.. :P
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Jaz pa sedaj gledam serije Nadnaravno in so full dobre...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Riding The Bullet - ful brezvezn film! 3/10
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Melissa P. - zanimiv film (italijanski) in še en dokaz več, da so evropski filmi kvalitetni ter predvsem drugačni od ameriških, ki so vsi narejeni po istem kopitu. :roll: 9/10
Uporabniški avatar
_lady_bird_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a _lady_bird_ »

*kristyna* napisal/-a:Sleepover - lušn najstniški film :)

podpis ;)
Zaklenjeno