Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Vsim se zdi najlajže prebolet bivšega al kogarkoli pač s tem da si dobi druzga.. In to se mi zdi tko sebično. OK, če ne gre drugači je že uredi, samo kej k s takim dejanjem očitno kažemo na to kko mislimo samo nase. Ku da "tanov" nima čustev in mu je kul da si z njim samo zto ker češ prebolet prejšnjega (če sploh ve za to).
1 leto nazaj sm bla v podobni situaciji, on je biu zaljubljen v mene js pa nism tela met neč resnega (to sm mu tudi non-stop ponavljala) z njim ker se mi ni zdelo fer, ker mu nism upala rečt da ga mam rada in se nbi obnašala do njega kot si zasluži. Pač ni razumu (k je biu očitno tko zaljubljen v mene) in šele pole k mu je upallo da nbo nikoli neč resnega se je užalu (da ne govorim kake je govoru od mene in ku s eje obnašu do mene) in od takrat naprej sm si rekla da niti tikala nbom takih tipou. Prvo bom prebolela prejšnjega, pa če mi bo vzelo 10 let in šele potem bom bla z drugim. Tudi meni nbi blo fajn bit s tipm k še ni preboleu bivše.. Niti nbi upala bit s takim (pa čeprou tega sploh nbi kazu).
Na začetku mi je blo res malo težko k sm bla navajena bit z vsakim k mi je biu ušeč (samo zto da bi ga pozabla), samo pol sm se navadla in zdej mir es neč ne manka in kaj se je zgodilo?? Sm prebolela dolgoletno ljubezn in to brez da bi bla z vsakim drugim al hodila s kom. Dovolj je blo da sva mela en resn pogovor in mi je ukloplo da pač s tega zaenkrat nbo neč in tudi čakat ne mislim več na njega.
Večina skače iz ene zveze v drugo tudi zto ker ne znajo bit več sami. Pač so se navadli da majo vedno koga zravn, da majo pozornost od določene osebe in jim je težko bit potem brez vsega tega. Taki ne vem če bojo pršli daleč.. prej al slej bo šla vsaka taka zveza ("na hitro zrgajena" al kko bi temu lahko rekla) u k****..
Nvem.. včasih pogovr res bolj pomaga kot pa dejanja (reicmo met tkoj drugega) :wink:
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

ŽuŽa napisal/-a:
*hox* napisal/-a:
Mayflower* napisal/-a:Mah to je pol lahko z vsakim brezveze, ker jz na drug način ne znam prebolet kokr tkole.

Verjamem, ampak ne zdi se mi fer do tanouga, ker mu ne zaupaš. Kaj pa on pravi na to?

Mayflower jst sm isto delala enmu tipu pred 3 leti. On je bil zalublen vame, po rokah me je nosu..jst sm bla pa z njim samo zato ker sem hotla bivšga prebolet, in mi ni ratal tko da sem ga po neki časa pustila. On mi pa še zmer kdaj očita. Sam jbg tko je blo.

Da najprej odgovorim *hox*. Če mene vprašaš sva ful hitro začela in obadva ne čutiva tistega, kar bi po mojih pričakovanjih mogla in mam občutek kokr da sva pač dva frenda skupej, mava se ful za pogovarjat in tko. Mam ga ubistvu bolj rada kokr frenda kokr pa fanta. Kaj on pravi na to? Ne znam dešifrirat njegovih čustev. Uglavnem, mava se lepo, zdej grem itak za 14dni na morje, tko da bomo pol vidl kako bo. Na splošno se pa on men ne zdi prikrajšan za nič, pomoje kar uživa :)
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Jst ravn iz tega razloga ne grem v novo zvezo, ker še nism bivšega prebolela. Ker je totalno ne fer do potencialnega novega partnerja, da si z njim zato, da lajže preboliš stare zveze ... vsaj pr men ne gre to tko. Rajš sm sama pet let in normalno prebolim, kokr pa da sm z nekom in ga vlečem za nos. Brezveze.
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Jz tega ne jemljem kot da nekoga vlečeš za nos. Ker moj "partner" v tem primeru ni za nič prikrajšan, skupej se mava lepo in vse. Kolk je takih zvez, ko se po parih letih sprašujejo, če sta za skupej ... jz se pa to pač na začetku sprašujem ...
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Daleč...

Neprebrana objava Napisal/-a my_self »

Ja in pol zakaj si z njim če ga jemlješ kot frenda? Zto da se lahko zravn jebeš z njim? Mislim grow up :rolleyes:
Na svetu so bolj pomembne reči ku utikavanje jezika tipu v usta al pa še kaj drugega. To je samo dokaz da nisi sposobna bit sama!
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Lohk bi se jebala z njim če bi mi tko pasalo in to se tebe nič ne tiče. Jezik lahko rinem v usta komur bi želela, pa mi to ne paše. Ampak ker je dečko fukabilen in se mam lepo z njim, ne vidim ovire, da ne bi bla z njim :) pač, ne znam bit sama in po dveh letih zveze se navadiš, da te nekdo carta itd.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Moralno se tudi meni ne zdi prou, da si z nekom, ker prebolevaš bišega. Ampak, da bi bla v taki situaciji pa ne bom 2x rekla, da ne bi tud jz tega nardila in bla z nekom "kr tko".
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DrFreud »

p!ka napisal/-a:Moralno se tudi meni ne zdi prou, da si z nekom, ker prebolevaš bišega. Ampak, da bi bla v taki situaciji pa ne bom 2x rekla, da ne bi tud jz tega nardila in bla z nekom "kr tko".

Poštena punca. To cenim :D
Jaz imam vedno prav.Slika
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Hm..meni se ne zdi nič narobe, če gresta s fantom po dolgem času narazen in si z nekom zaradi tolažbe. Ampak pod pogojem, da ta novi ve, da ni nič resnega.
Samo vseeno pa zato ne bi kar seksala z nekom, ker bivšega ne moreš prebolet...ampak tko kakšen objem, pa poljubček pa to..pa ni nič narobe..če oba vesta pri čem sta..ne pa da nekdo nekoga izkorišča.
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

^^Točno tkoje pri meni. Sedanji ve, da ne začenjam z nevemkakšnimi plani, bova vidla, kar bo bo. Z njim tudi ne seksam, ampak se samo lupčkam, tko da ...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Problem je v tem, da to ni prebolevanje. S tem se samo zamotiš, da ne razmišljaš o bivšem.
Ampak tako ne boš daleč prišla, ker se je s čustvi treba prej ali slej soočit. Sej si že sama priznala, da ti ob srečanju z bivšim ni bilo lahko, čeprav si že en teden po koncu zveze razlagala, da si ok in da končno veš, kakšen kreten je.
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

^^ Ironija je ravno v tem, da sem še rpeden sva končala vedela kakšen kreten je, pa nisem mogla zaključit z njim. In ravno tko se dones zavedam kakšen kreten je, pa ne morm bit hladna. To da zamotim svoja čustva, mi pa sploh paše.
Uporabniški avatar
DiamondLollipop
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DiamondLollipop »

Mayflower* napisal/-a:^^ Ironija je ravno v tem, da sem še rpeden sva končala vedela kakšen kreten je, pa nisem mogla zaključit z njim. In ravno tko se dones zavedam kakšen kreten je, pa ne morm bit hladna. To da zamotim svoja čustva, mi pa sploh paše.

mah te čist razumem, sem tudi jas dolgo bla čist nora na tipa, čeprav sem vedela da nima vseh čistih v glavi...
Jas sem prebolela :D upam da boš ti tudi

(se opravičujem zaj, če sem kaj zbiksala, nisem šla čist vsega brat, samo mislim da sem bistvo zadela)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Mayflower* napisal/-a:^^ Ironija je ravno v tem, da sem še rpeden sva končala vedela kakšen kreten je, pa nisem mogla zaključit z njim. In ravno tko se dones zavedam kakšen kreten je, pa ne morm bit hladna. To da zamotim svoja čustva, mi pa sploh paše.

Verjamem, da ti paše, sej se tudi držiš bolje kot tiste, ki se v sobo zaprejo in jokajo celo poletje. Hočem samo povedat, da čustva tako ne bodo izginila in da boš morala prej ali slej dat skozi fazo, ko ti bo hudo.
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Sej se tega zavedam, samo ... ne bom si uničila poletja s prejokanimi dnevi, če pa lahko uživam vsak dan nekje zunaj in se obnašam, kot da nič ni bilo. Še vedno upam, da se noro zaljubim in mi ne bo potrebno prebolevati.
Zaklenjeno