Prva ljubezen
S prvim fantom sva začela, ko sem bila stara 13 let. Skupaj sva bila skoraj tri leta, potem sva se pa razšla zaradi večih razlogov. Zdaj lahko rečem ,da sva bila takrat še nekoliko premlada, nisva bila še polno oblikovani osebi.
Zadnjič sem ga srečala in on je po šestih letih, odkar sva končala, še vedno zagret zame ... Z moje strani na žalost ni tako.
Zadnjič sem ga srečala in on je po šestih letih, odkar sva končala, še vedno zagret zame ... Z moje strani na žalost ni tako.
-
- Komunikatorka
prva ljubezen ...najlepša in najbolj grozna izkušnja v istem trenutku
4 leta, ko nekoga gledaš, pa vse bi naredu za njega, pa use druge zavrneš k čakaš da boš dubu tisto šanso , pa k te pečejo souze v očeh k ga vidiš z drugo, v istem trenutku pa maš v trebuhu povno metulčkov k si sreečen da ga sploh lahko vidiš .
in pol ti po 4 letih reče, da nikoli ne bo s tabo, in da si največja budala če si sploh upala tolko časa.
in še bolj neverjetno je to ...da vmes 2 rečeš ne, k čakaš na enga k mu nič ne pomeniš ...zdei mi je pa eden od unih 2 tooook hud- da se zjokam samo zato k vem da bi lohka biu moj,pa nism hotla ..zdei je pa še za njega prepoznoo

4 leta, ko nekoga gledaš, pa vse bi naredu za njega, pa use druge zavrneš k čakaš da boš dubu tisto šanso , pa k te pečejo souze v očeh k ga vidiš z drugo, v istem trenutku pa maš v trebuhu povno metulčkov k si sreečen da ga sploh lahko vidiš .
in pol ti po 4 letih reče, da nikoli ne bo s tabo, in da si največja budala če si sploh upala tolko časa.
in še bolj neverjetno je to ...da vmes 2 rečeš ne, k čakaš na enga k mu nič ne pomeniš ...zdei mi je pa eden od unih 2 tooook hud- da se zjokam samo zato k vem da bi lohka biu moj,pa nism hotla ..zdei je pa še za njega prepoznoo

heh...
začel se je pri 9 letih, pred 3. razredom, končalo pa 6 let pozneje, glih pred SŠ. Dve noči nism nč spala, sam jokala sm, in pol sm se sprijaznla s tem, da ne bova nkol skupi.
Ful bi rada 1x dobila šanso, da bi lohka bil obraten scenarij... Da bi bla jst tista k bi rekla da je on prestar, preveč jebač (on je mel mene skos za "premlado")... Ne ker bi se rada maščevala, ampak da bo sam pridobiu tut to izkušnjo da ga nekdo zavrne... ker vem da ni bil še nkol zavrnjen.

začel se je pri 9 letih, pred 3. razredom, končalo pa 6 let pozneje, glih pred SŠ. Dve noči nism nč spala, sam jokala sm, in pol sm se sprijaznla s tem, da ne bova nkol skupi.
Ful bi rada 1x dobila šanso, da bi lohka bil obraten scenarij... Da bi bla jst tista k bi rekla da je on prestar, preveč jebač (on je mel mene skos za "premlado")... Ne ker bi se rada maščevala, ampak da bo sam pridobiu tut to izkušnjo da ga nekdo zavrne... ker vem da ni bil še nkol zavrnjen.

-
- Komunikatorka
- Kraj: Štajerski konec
- manculina*
- Komunikatorka
- miss_kitty
- Komunikatorka
- Kraj: hollywood
Prva ljubezen,....tista prava, ki mi je vse postavila na glavo....pri 14-ih. Ful sva bila zaljubljena, bila sva skupaj, pol neki časa ne. Vedno so bile neke čudne okoliščine, enkrat eden preveč ponosen, drugič drugi. Naučila sem se, kaj pomeni spoštovati nekoga, ga ceniti takega kot je, itd. Je najbolj popolna oseba, kar jo poznam. Vse skupaj je trajalo 4 leta. Še zmeraj ga mam rada, tko kot on mene. Vem, da nama je obema hudo, ker se je tako končalo. Pa čeprav se nikoli ni "zares" končalo. Ful odkrito se pogovarjava o vsem, rada se slišiva, ko pa se vidiva, pa je še zmeraj tok enih čustev da je joj,...
Ampak on je vedno govoril, da nekoč pa nama bo ratalo, morda ima pa prav.
Ampak on je vedno govoril, da nekoč pa nama bo ratalo, morda ima pa prav.
Just dance!
čist prva prva je bla v prvem razredu osnovne šole, s tistim fantom sva skupej sedela, skupej hodila domov, ves čas visela skupej... in seveda so naju vsi zafrkaval pa sva se zarad tega pol nehala družt. taka prava ljubezen, kt je trajala nekje 3 leta pa pr 16ih. in tema fantoma je blo isto ime
zanimivo naključje