Večne bolečine pr seksu, je to res sam psiha?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

joj ne vem če je problem vlažnost, ker jo je dost.
problem je ker jz prov čutm k mi ga zabije gor v maternični vrat... au :(
Uporabniški avatar
Googi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Googi »

No jaz sem imela podoben občutek. kot, da bi mi nabijal tja v maternični vrat. Ni me peklo, skelelo ali pa kaj podobnega. Od takrat, ko so bolečine prenehale, se je spremenilo samo to, da sem se jaz bolj sprostila, moje vzburjenje se je povečalo in seks je postal boljši.
Ne pravim, da je to odgovor na tvoje probleme, samo povem kakšne so bile moje izkušnje. Brezveze biti prikrajšan pri seksu, če obstaja rešitev :)
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a shtrukeljchek »

Mene je tut ko sem začela sexat kako leto skos neki bolel nisem uživala ne nič. POtem pa mi je kr naenkrat začelo pasat.

Se mi je pa podobno dogajal par let nazaj- sm mela zamašeno cisto (komi našl, so me isto obtoževal da sm zihr full mehkužna, da mam jst to psiho u glavi da mene boli..) potem m e je FANT celo pretipal znotri in sva jo našla. Sm dubla ene tablete in je blo kul.

Al pa vednoko zamenjam partnerja imam nekaj časa grozna vnetja. Kot da bi se telo moralo navadit nanj, tudi moj vonj se zamenja. ??

Sem bila pa tudi pap pozitivna (papiloma virus) in takrat me je isto non stop neki pekl, bolel in potem sem mogla it na operacijo materničnega vratu in od takrat dalje je vse ok.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
ecstazy.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ecstazy. »

Jaz imam tudi podoben problem. Devica nisem že dobri dve leti. Res da nisem imela nikoli rednega spolnega partnerja, tako da nisem seksala kaj pogosto. Ampak nikoli nisem imela kakšnih bolečin ob seksu. Sedaj imam fanta in vedno ko seksava me boli, bolj kot pri katerem drugem fantu do sedaj, pa nima fant nevem kako dolgega ali debelega, da bi me sedaj moralo bolet. :?
Tudi nevem, če je problem z navlaženostjo ali pripravljenostjo ali karkoli podobnega, saj si vedno vzamema dosti časa za predigro in res uživam, ko pa hoče prodret vame pa me boli :(

A je možno, da je kaj z menoj narobe, ker nikoli prej nisem mela takšnih problemov, pa če tudi sem seksala na hitrco brez kakšne predigre...
sandra.n4
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sandra.n4 »

Eno vprašanje imam zate,če je seveda problem še vedno aktualen...Se kdaj samozadovoljuješ?
ecstazy.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ecstazy. »

sandra.n4 napisal/-a:Eno vprašanje imam zate,če je seveda problem še vedno aktualen...Se kdaj samozadovoljuješ?

zame??? :o

se samozadovoljujem, ampak res poredko :oops: zakaj???
sandra.n4
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sandra.n4 »

Zakaj? Zato,ker se s samozadovoljevanjem vse začne. To je kot nek dobr štart v dober sex.če nisi dobr zaštartala,bo spolni odnos hm hm..

Kakorkoli,samozadovoljevanje žensko naredi še bolj žensko,ko se znaš sama pripeljat do vrhunca in poznaš svoje telo,lahko uživaš tudi v sexu z nekom drugim. REs,to ti lahko veliko pomaga. Rekla si, da se redko samozadovoljuješ.Kako je to sploh mogoče? Ker če se res,potem se definitivno ne redko,ker ko enkrat to odkriješ to počneš kar pogosto. Če si pa rekla da redko, v resnici pa se sploh ne...ti res rečem,ni razloga da te bo sram ali kakorkoli...poznam punce,ki ne vedo kje majo ščegetavček...s tem ni nč narobe,sj prej kot slej ga vsaka najde:).Samo zvedava moraš bit!!!!

Mogoče sedanji partner ni tapravi in te boli ker tvoja psiha ne dela več v prid vajini zvezi,ampak če je vse drugo okej in samo v postelji škripa,potem ti res predlagam da začneš mal svoje telo spoznavat. Maš ful erotičnih knjig pa filmov...sploh ne tistih hardcore,so tud mal bolj okusni. Poglej si jih sama,ko boš čutla tko pa povabi zravn še fanta.

Upam,da sm ti vsaj malo pomagala,naj ti samo še povem,da razumem kar si napisala in da sem vse to tudi sama doživela pred leti ko se mi še sanjalo ni, kako pomembno je poznavanje svojega telesa.
tashykaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a tashykaa »

oy. jst mam tud tak oreng problem glede sexa ku me boli. midva sicr sploh še nisva sexala, pa sva že leto in pol skupi. zdj eno leto jemlem tabletke pa me zanima č je tud to krivo d me boli. v cosmotu sem prebrala d je baje tud to lahku vzrok.
aja pa še neki. 1x se je nama zgodl neki smešnga :roll: am ku ga je probu dat not, sm pol kot mau prdlna. baje je to normalno. kaj nej? :?:
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

In koliko si stara?

Nista še seksala pa veš, da te boli? Boli te ravno zato, ker si nedolžna in je lahko prvi spolni odnos prava boleča avantura. In dokler boli ti iz lastnih izkušenj povem, da očitno še ni pravi čas ... Se bo že zgodilo, malce bolelo, ampak ne bo hudega.

Tisto ni prdenje, ampak je v nožnici tu in tam zrak, lahko zaradi seksa ali kakšnih čudnih položajev (tudi če ne seksaš) in pač uhaja ven. Nič posebnega, zgolj moteče ...
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

tashykaa napisal/-a:oy. jst mam tud tak oreng problem glede sexa ku me boli. midva sicr sploh še nisva sexala, pa sva že leto in pol skupi. zdj eno leto jemlem tabletke pa me zanima č je tud to krivo d me boli. v cosmotu sem prebrala d je baje tud to lahku vzrok.
aja pa še neki. 1x se je nama zgodl neki smešnga :roll: am ku ga je probu dat not, sm pol kot mau prdlna. baje je to normalno. kaj nej? :?:

Sam za info. Zakaj jest neki kar ne rabi in ti zraven tega škoduje za brez veze ? ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lipgloss »

pomoje je to vs ev psihi..
tashykaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a tashykaa »

Sam za info. Zakaj jest neki kar ne rabi in ti zraven tega škoduje za brez veze ? ?[/quote]

em ja to me tud moj sprašuje. nameravam zarad tega nehat jemat, sam nekak ne zberem dost poguma. d pa pridm h ginekologinji rabm en oreng razlog za sestro. 1x me ni spustila naprej. aja, ku sm mela pregled za bris me je tud oreng bolel. pa je rekla d ko bom prpraulena, d nej pridm nazaj. tega je že pou leta pa se še ne upam it. vem pa d BOM MOGLA 1X IT č nočm kej fasat. :angry:

btw sm pa stara 20 let, tko d nekak 'frišna' v tem :oops: :oops: :oops: :oops:
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

tashykaa napisal/-a:Sam za info. Zakaj jest neki kar ne rabi in ti zraven tega škoduje za brez veze ? ?

em ja to me tud moj sprašuje. nameravam zarad tega nehat jemat, sam nekak ne zberem dost poguma. d pa pridm h ginekologinji rabm en oreng razlog za sestro. 1x me ni spustila naprej. aja, ku sm mela pregled za bris me je tud oreng bolel. pa je rekla d ko bom prpraulena, d nej pridm nazaj. tega je že pou leta pa se še ne upam it. vem pa d BOM MOGLA 1X IT č nočm kej fasat. :angry:

btw sm pa stara 20 let, tko d nekak 'frišna' v tem :oops: :oops: :oops: :oops:[/quote]

1. Zakaj rabiš pogum za prenehat jemat KT ( če sm prou zastopla )
2. Zakaj te medicinska sestra ni spustila naprej ? :eek:
3. tud če je biu kakršn koli razlog, da te ni spustila naprej ( jz ti predlagam, da se pritožiš, ker menim, da ni razloga, da te ne bi sprejela ), lahko greš komot h kakemu drugem ginekologu
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
DiamondLollipop
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DiamondLollipop »

tashykaa napisal/-a:Sam za info. Zakaj jest neki kar ne rabi in ti zraven tega škoduje za brez veze ? ?

tashykaa napisal/-a:em ja to me tud moj sprašuje. nameravam zarad tega nehat jemat, sam nekak ne zberem dost poguma. d pa pridm h ginekologinji rabm en oreng razlog za sestro. 1x me ni spustila naprej. aja, ku sm mela pregled za bris me je tud oreng bolel. pa je rekla d ko bom prpraulena, d nej pridm nazaj. tega je že pou leta pa se še ne upam it. vem pa d BOM MOGLA 1X IT č nočm kej fasat. :angry:

btw sm pa stara 20 let, tko d nekak 'frišna' v tem :oops: :oops: :oops: :oops:

tebe pa prau nič ne zastopim.. že prejšnjega posta sem samo pol kapirala, pa tega ne kapiram kaj dosti :roll: Dajte se vsaj malo potrudit da bo približno slovensko... ne razumemo vsi vaše govorice.. :roll:
.me zanima kako bi ti kaj razumela če bi kakšna prekmurka tu s svojim narečjem pisala :D
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Mene je tudki nekaj mesecev med seksom bolelo...
Razloge sem pa našla.ni mi bilo iskreno do seksa,krive so bile tabletke,ki so mi uničile spolno splo in vzele vso vlažnost...Odkar imam druge se je sla vrnila ,vlažnost pa v potokih...In tudi seks ne boli več.
Odgovori