Bulma napisal/-a:Jaz se tudi bojim smrti. Včasih ko npr.kaj premišljujem pa misli nanesejo na temo kako je ko si mrtev. MIslim...ni te več! Nič ne čutiš itd. Hjao,tega me je grozno strah
isto pri meni

prav posebno sicer ne razmišljam o tem, ampak bojim se je ne.Frenkie napisal/-a:Torej ali se bojite smrti?
Razmišljate kdaj o tem? Vas je recimo strah tega občutka, da bi se vam vsak čas lahko nekaj zgodilo in bi bilo vsega konec?
Punchee napisal/-a:*erciika* napisal/-a:Bulma napisal/-a:Jaz se tudi bojim smrti. Včasih ko npr.kaj premišljujem pa misli nanesejo na temo kako je ko si mrtev. MIslim...ni te več! Nič ne čutiš itd. Hjao,tega me je grozno strah
isto pri meni
in meni
mariah napisal/-a: da je smrt konec, da ko umreš, ne čutiš, ne sanjaš, ne ničS tem se ne morem sprijaznit. Dostikrat ponoči ne morem zaspat in me napadejo take misli. Groza! In ne morem se sprijaznit z dejstvom, da me nekega dne ne bo več, da bo tako kakor da me sploh nikoli ni bilo. Sčasoma te ljudje pozabijo, čez par generacij nihče niti ne ve, da si živel, kaj vse si dosegel, koga si ljubil..
fak. In v temu življenju se trudimo, da bi dosegli naše cilje- zakaj že?? Ju3 te mogoče več ne bo
In ko umreš, kaj ti pomeni vse za kar si si prizadeval?