Drgač mi je biu pa os. nivo pri matiematiki še kar lahk. Pri odvodu sta ble funkciji pravokotni tko da sta bla k-ja 2 in -0.5 (al sta bla pa znaka lih obrnjena, ne vem čist točn). Jah vektorji so bli pr ns tut težava, rešitve pa so: skal. prod. -10 in kot 135°. Viši nivo je bil pa tko-tko. Glih vektorji so bli not, k jih ne maram preveč.
Ostale rešitve: verjetnost: 86%; elipsa: x2(kvadrat)/4+y2=1; Gobe so 40; pri logaritmih (uredi) 0,5; Pr prvi nalogi je k -2, n pa 2(presečišče z y osjo); pri kompleksnih št. je Rez 0,5 Imz pa 3,5, z absolutno pa pod korenom 50/4 pol pa to urediš; kotne funkcije si pa tko pršou da se ti je use skrajšal, pol pa odvisno po kateri poti se šel (js sm dobila 2cosxcosx/2cosxcosx). Če vs še kera naloga zanima pa uprašite, pa se bom mogoče spomnila, ker za zdej je to use, kar mi pride na pamet)
princesss napisal/-a:Tiste k mate sociologijo - a se učite iz ene debele črne knjige?
tudi ja zakaj?
uffff zakaj??? jst tega še odprla nism ... Da se dobit ena mala knjigica, res mini, mini ... k so teme res hudo notr obdelane, izdana je pa vsako leto posebi za sociologijo na maturi ... hudo narjena res ... men je blo slabo ob uni črni bukvi ... jst je nism sploh mela, sm jo sam v šoli vidla in se odločla da ni šans da se iz tega učim ...
Nosso amor é como o vento. Năo posso vę-lo ... ... mas, posso senti-lo.
bubyka napisal/-a:Ma men je kr ok ta knjiga! Kul mi je, ker je se tko na dolg razlozen da si ze sam od tega ko pol ure beres eno temo dost zapomnes!
Jag odklonskost bo 100%, za ostale pa nevem.
No pol pa če ti je kul pol pa super ... Sam da si kej zapomneš pa je ok ... sicer pa punce sociologija na maturi ... žurka ... vsaj men je bla ... ena in edina svtar k sm jo odpisala in sm si rekla ... to mi deli ...
Mi smo mel za gravno temo slojevitost ... pol zravn pa še ... same tok hude teme ... jst sm se res prou nasmejala k sm jih vidla ... mi je čist odlegl ...
Nosso amor é como o vento. Năo posso vę-lo ... ... mas, posso senti-lo.