Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Tanja__
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tanja__ »

bubyka napisal/-a:ja lansko leto je bilo 37 za pozitivno, pa so vsi rekl da je bila dost lahka...tko da je cit mozno da bodo tud letos!! :D

Lanskega sem reševala doma (nam ga je dal prfoks), pa sem ga rešla za 4. em... torej je bil smešno lahek proti letošnjemu, ko pričakujem 2.

Torej bodo na kolk spustili? :D

Sicer pa se šibam učit zgodovino. Ju3!!!

Em... vseh 10 tem v 1 dnevu.. je že kdo izkusil?
Uporabniški avatar
pupa*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pupa* »

garfild lady napisal/-a:Kaj vas še čaka?Jst mam v ČET geogarfijo, v SOB pa sociologijo!!!

Me too!! :D
Guess who
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Guess who »

Js mam v petek biologijo in soboto psihologijo.

Drgač mi je biu pa os. nivo pri matiematiki še kar lahk. Pri odvodu sta ble funkciji pravokotni tko da sta bla k-ja 2 in -0.5 (al sta bla pa znaka lih obrnjena, ne vem čist točn). Jah vektorji so bli pr ns tut težava, rešitve pa so: skal. prod. -10 in kot 135°. Viši nivo je bil pa tko-tko. Glih vektorji so bli not, k jih ne maram preveč.

Ostale rešitve: verjetnost: 86%; elipsa: x2(kvadrat)/4+y2=1; Gobe so 40; pri logaritmih (uredi) 0,5; Pr prvi nalogi je k -2, n pa 2(presečišče z y osjo); pri kompleksnih št. je Rez 0,5 Imz pa 3,5, z absolutno pa pod korenom 50/4 pol pa to urediš; kotne funkcije si pa tko pršou da se ti je use skrajšal, pol pa odvisno po kateri poti se šel (js sm dobila 2cosxcosx/2cosxcosx). Če vs še kera naloga zanima pa uprašite, pa se bom mogoče spomnila, ker za zdej je to use, kar mi pride na pamet)
jancy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jancy »

Tanja__ napisal/-a:
bubyka napisal/-a:ja lansko leto je bilo 37 za pozitivno, pa so vsi rekl da je bila dost lahka...tko da je cit mozno da bodo tud letos!! :D

Lanskega sem reševala doma (nam ga je dal prfoks), pa sem ga rešla za 4. em... torej je bil smešno lahek proti letošnjemu, ko pričakujem 2.

ja jaz ravnokar delam na tem, da se jih naučim,trenutno sem se eno in grem zaj na drugo. danes bo še dolga noč!
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
*Anna*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *Anna* »

jancy napisal/-a:
Tanja__ napisal/-a:

ja jaz ravnokar delam na tem, da se jih naučim,trenutno sem se eno in grem zaj na drugo. danes bo še dolga noč!

tud jst se morm vseh deset tem dons naučit, sam pomojm bom kšno spustila :roll:
me pa veseli, da nism edina, k se bo celo zgo. zadnji dan naučila
jancy
Debatorica
Debatorica

*Anna* napisal/-a:
jancy napisal/-a:
Tanja__ napisal/-a:

tud jst se morm vseh deset tem dons naučit, sam pomojm bom kšno spustila :roll:
me pa veseli, da nism edina, k se bo celo zgo. zadnji dan naučila

saj bo že nekak... :roll: in kje si trenutno?
I don''t have to worry.
Loesje
*Anna*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *Anna* »

ha, pri mirovnih organizacijah, al neki taga, zdj kmal bom začela slo. v prvem desetletju po drugi svetovni- same bedne teme
jancy
Debatorica
Debatorica

*Anna* napisal/-a:ha, pri mirovnih organizacijah, al neki taga, zdj kmal bom začela slo. v prvem desetletju po drugi svetovni- same bedne teme

vem ja... nič grem se jaz rajši učit. :roll:
I don''t have to worry.
Loesje
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Ela* »

vso srečo vsem ki se boste dans zgodovino učile vso noč :D :zustimm:
as if.
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a princesss »

Tiste k mate sociologijo - a se učite iz ene debele črne knjige?
Uporabniški avatar
bubyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bubyka »

princesss napisal/-a:Tiste k mate sociologijo - a se učite iz ene debele črne knjige?

tudi ja :D zakaj?
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a princesss »

Kr tko.. :D Da vidm če mamo iste vire iz katerih črpamo znanje. :) Kaj kej predvidevate da bo (teme)?
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

bubyka napisal/-a:
princesss napisal/-a:Tiste k mate sociologijo - a se učite iz ene debele črne knjige?

tudi ja :D zakaj?

uffff zakaj??? jst tega še odprla nism ... :D Da se dobit ena mala knjigica, res mini, mini ... k so teme res hudo notr obdelane, izdana je pa vsako leto posebi za sociologijo na maturi ... hudo narjena res ... men je blo slabo ob uni črni bukvi ... jst je nism sploh mela, sm jo sam v šoli vidla in se odločla da ni šans da se iz tega učim ... :wink: :D
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
bubyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bubyka »

Ma men je kr ok ta knjiga! Kul mi je, ker je se tko na dolg razlozen da si ze sam od tega ko pol ure beres eno temo dost zapomnes! :wink:

Jag odklonskost bo 100%, za ostale pa nevem.
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

bubyka napisal/-a:Ma men je kr ok ta knjiga! Kul mi je, ker je se tko na dolg razlozen da si ze sam od tega ko pol ure beres eno temo dost zapomnes! :wink:

Jag odklonskost bo 100%, za ostale pa nevem.

No pol pa če ti je kul pol pa super ... :wink: :D Sam da si kej zapomneš pa je ok ... sicer pa punce sociologija na maturi ... žurka ... vsaj men je bla ... ena in edina svtar k sm jo odpisala in sm si rekla ... to mi deli :cool: :D ...
Mi smo mel za gravno temo slojevitost ... pol zravn pa še ... same tok hude teme ... jst sm se res prou nasmejala k sm jih vidla ... mi je čist odlegl ... :wink:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Zaklenjeno