Kaj je za vas debela ženska?

Za dušo in telo.
Odgovori
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

DiamondLollipop napisal/-a:Pri 173 še nisi debela če imaš XL :D
Tudi odvisno od konstitucije. In pa od tega, kaj smatraš za debelo. :P
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

metuljčica* napisal/-a:
DiamondLollipop napisal/-a:Pri 173 še nisi debela če imaš XL :D
Tudi odvisno od konstitucije. In pa od tega, kaj smatraš za debelo. :P

:eek:
173 cm in XL konfekcija ni debelo niti glede na konstitucijo, niti nič. To preprosto NI debelo.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
Bejbika23
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bejbika23 »

Gaby, če imaš 170 cm in se spraviš v XS (standradna XS, ne tista k je sfaljeno narjena) si zihr presuha.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

http://www.amali-doare.biz/slike1/zakaj_wellness5.jpg

od tukaj naprej se zame zacne debelost

in npr. beyonce ni debela, je le polna (kar je za moj okus najlepsa postava). Njen trebuh je raven, brez kakrsnih koli slaufov, rit ima cvrsto, skratka cela je ucvrscena. Debelost je zame takrat, ko telo ni vec cvrsto, se naredijo slaufi, in ko hodis, se vse trese
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

js sm probala eno majčko,ker mi je bila všeč, najmanjše velikosti, kar so je mel.. torej xs.. pa mi je bila prevelika, pa drugače nosim M, S.. vendar se mi zdi, da so že zarad zakompleksanosti žensk novi modeli kr večji al kaj.... Isto je s hlačami :eek: god.. da se one ok. počutjo. Upam, da obstaja tud xxs al kaj.. ker tok suha, da bi se mi že kosti vidle al kaj nism. Ne počutim se sexy v široki majci xs (oz. z gubami)
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

Bejbika23 napisal/-a:Gaby, če imaš 170 cm in se spraviš v XS (standradna XS, ne tista k je sfaljeno narjena) si zihr presuha.

ma daj no. :D ne vem, če je sfaljeno narejena ali prava, samo ne ti meni da sem presuha. ker vem koliko kil mam in vem kaj mi je rekel zdravnik na vseh pregledih.in doma me vidijo vsi in v šoli in nihče mi še nikoli ni rekel, da sem pa jaz presuha (ok, prababica parkrat, ampak saj vemo kako je starejšimi). če pa ti veš kaj več, pa plis let me know. :wink:

sicer pa ne vem, kaj se obremenjujete s konfekcijskimi številkami. pač enim je prav xs enim xl. spet je to čisto relativno, kako kaj kdo pojmuje.
Uporabniški avatar
Bejbika23
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bejbika23 »

Ne obremenjujem se z nikomer. Sam mal je treba zdravo pamet uporabit.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

no tole o cifrah konfekcije je na tem mestu res čist brezveze razpravlat... različne firme majo različne velikosti S, M, ipd... pa že znotraj iste firme lahko ista velikost kr dost variira... že če sam pr seb pogledam mam med svojimi cunami vse od XS do L razpona, s tem da mam recimo eno jaknco od zare L cifro (pa mi je še mal pretsna), krilo iste firme pa npr. S... pri HM pa zadnje čase opažam da so mi vglavnem XS majčke prov... tko da to je zelo relativno
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Meni je zanimivo tole - tako se poudarja, da je vedno več debelih, konfekcija se pa ne prilagaja temu, očitno.
Včasih je bila najmanjša ženska številka 36. Danes obstaja že 34 in 32. Največja številka v teh nizkocenovnih trendovskih trgovinah (H&M, Zara, Orsay) je pa 40, 42. (pri oznakah S, M, L je pa ponavadi Large tam okrog številke 40)
Sama sem daleč od tega, da bi bila debela (167, 58), pa se mi zgodi, da mi je največja številka premajhna (predvsem kak Stradivarius ali Zara - zgornji deli).
Kdo je zdaj tu čuden?

Lahko bi postavila tako definicijo: tista, ki najde cunje zase v zgoraj omenjenih trgovinah, prav gotovo ni debela :D
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Black Amber
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Black Amber »

Zame je debela vsaka ženska, ki je tehta več kot 70kg... tukaj je seveda mišljeno za vse tiste ženske, ki v višino ne merijo več kot 1.75.

Torej, če si nekje pod 1.75 in tehtaš 70 ali več kg je zame debelo!!!
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

kr.ena napisal/-a:Lahko bi postavila tako definicijo: tista, ki najde cunje zase v zgoraj omenjenih trgovinah, prav gotovo ni debela :D

glede na to, da imam večino oblačil iz H&Ma, potem nevem kaj naj rečem :D

stradivarius, berška in podobne, pa res lahko dam samo še na nos.slednje so pa res delane samo za suhe, medtem ko se mi H&M recimo zdi čist običajen glede cifer in se najde orgomno oblačil skoraj iz vsake vrste kolekcije, za koga okroglejšega.
je pa res, konfekcijske številke ne pomenijo čisto nič.razlikujejo se od kosa oblačila do kosa, od trgovine do trgovine, države proizvajalca itn...
tud če ma ena XS ni rečeno da je čist suha in če ma ena XL al pa XXL tud ne da je ogromna :wink:

black Amber...

oseba, ki ima 70 kil in 175 višine ima 22,9 ITMja, kar spada pod normalno hranjenost !In to je popolnoma normalna teža.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Black Amber napisal/-a:Zame je debela vsaka ženska, ki je tehta več kot 70kg... tukaj je seveda mišljeno za vse tiste ženske, ki v višino ne merijo več kot 1.75.

A se zajebavaš? :D Pa sej ne moreš gledat po kg... A si mogoče že slišal/a, da imajo lahko osebe močnejše kosti, mišično maso... in ne samo špeh? Ne? No...si pa zdaj prebral/a...
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Black Amber napisal/-a:Zame je debela vsaka ženska, ki je tehta več kot 70kg... tukaj je seveda mišljeno za vse tiste ženske, ki v višino ne merijo več kot 1.75.

Bolj butaste izjave pa že dolgo nisem slišala.
OrangeLady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a OrangeLady »

kakšna logika
kaj če je punca visoka 155 pa tehta 69 kh? kar je že precej buckaste postave :roll:
ded
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ded »

Kaj je za vas debela ženska?

A zdej pa ze tuki komplicirate?

Sicer pa tista, ki ni suha. Malo oblin sicer ne skodi. Vendar pazite, da ne bo teh oblin prevec. Pravzaprav pa obstajajo tudi moski, ki so jim bolj mocne zenske prav zelo vsec in suhic sploh ne marajo.

Enostavno morate najti svoj "match".

Ce ste v skrbeh zaradi zdravja (tema se tu nahaja?!), potem pa se ne sekirajte, ce imate 10kg prevec. To vase telo se prenese. Ce imate vec kot tok, pa lahko malo preberete temo v mojem podpisu.

lp
Zdravo hujsanje in oblikovanje postave: http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=7048
Odgovori