Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
PuNcHKaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a PuNcHKaa »

Mahagonij napisal/-a:
Ja itak no! Nima kaj klicat! Najbolj mi gre na živce, k se tipi delajo, k da ni nč blo!! :aerger:
No no. Ti imas cist vse moznosti, da te klice zavrnes, in nasplosno, da prekines stike z njim, tko da se nehaj delat zrtev. Ce se pa ne mores upret temu, da se pogovarjas z njim, ker upas da pride nazaj, je pa to tvoj problem. Ni on odgovoren za tvoje custvene reakcije. Mogoce bi pomagal ce bi nehale bit pasivni igralec v lastnem zivljenju.[/quote]

Se strinjam s tem, vendar v tistem trenutku, želiš izvedet kaj ti želi povedat. Čeprav se jaz zadnje čase ne oglašam na njegove klice in ne odpisujem na njegove sms-e. Preprosto vse ksupaj spregledam oz. ignoriram. ;)
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

Ubistvu se nisva zmenila da se bova klicala ali ostala v kakršnih koli stikih. Edino to da če se kdaj srečava, da se normalno pozdraviva. On je sicer hotel da ohraniva stike in sva na nek način kolega, vendar sem mu to že takoj povedala, da ne, ker pač tega trenutno ne morem, ker bi mi blo še bolj bad. presenetil me je pa njegov klic ravno zato, ker sm izvedela, da je bil ravno prejšnji dan že z drugo (torej naj raje kliče njo ne pa mene), in pa če bi hotel, bi lahko poklical že prej!! Sm pa skoraj sigurna da je klical zato, da vidi če že vem da je biu z drugo in kakšna je moja reakcija!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
PuNcHKaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Sugar_baby napisal/-a:Ubistvu se nisva zmenila da se bova klicala ali ostala v kakršnih koli stikih. Edino to da če se kdaj srečava, da se normalno pozdraviva. On je sicer hotel da ohraniva stike in sva na nek način kolega, vendar sem mu to že takoj povedala, da ne, ker pač tega trenutno ne morem, ker bi mi blo še bolj bad. presenetil me je pa njegov klic ravno zato, ker sm izvedela, da je bil ravno prejšnji dan že z drugo (torej naj raje kliče njo ne pa mene), in pa če bi hotel, bi lahko poklical že prej!! Sm pa skoraj sigurna da je klical zato, da vidi če že vem da je biu z drugo in kakšna je moja reakcija!

Ne sekiraj se. Naj si misli kar si hoče. Naj si misli, da te ne gane. :D Ah no, vidva se nista zmenla da bosta ostala kolega. Meni je moj bivši predlagal, da greva na kavo oziroma v kino, kot kolega seveda. :? Da bi ga najraje po zdravju vprašala. :x
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

PuNcHKaa napisal/-a: Meni je moj bivši predlagal, da greva na kavo oziroma v kino, kot kolega seveda. :? Da bi ga najraje po zdravju vprašala. :x

:eek: :eek: a res al kaj? In se mu to ni zdelo nič čudno???
jst sm mojmu rekla da mam že dost kolegov. In je rekel da je ubistvu pričakoval tak odgovor. :roll: ja kaj pol sprašujš?! Sej ubistvu mava delno skupno družbo tko da ga bom sigurno srečavala vsak teden ker se pa zdej ne mislim izolirat! In ga bom čist normalno pozdravila, bomo zih tud spil kako pijačo skup in to, drugače pa nimam potrebe da se družim z njim! Že tko mi je bad ko vidim da je na msnju al pa ko glumim da sem popolnoma ok!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DrFreud »

red*cherry napisal/-a:Ja itak no! Nima kaj klicat! Najbolj mi gre na živce, k se tipi delajo, k da ni nč blo!! :aerger:

Madona!! Pejd pogledat temo "Zakaj ste pustile tipa?", kjer imaš 9 strani postov o tem in onem ... od parazitov, do retardev in nevem česa še ... Tudi ti tipi so trpeli!! In nikoli ne veš kdaj boš ti v koži, ko boš začela čutiti manj in boš predlagala konec, obenem pa to, da se še kaj pokličeta. Morda ga boš poklicala le zato, da vidiš, če mu je že kaj bolje ... Heh, ko si v "drugačni koži" tudi drugače razmišljaš ... ne pozabi tega. In PROSIM - nikoli ne reci nikoli!

In tipi se ne delajo kakor da nič ni bilo. To tako dojemate punce, ki še vedno čutite. Verjemi - tudi punce se obnašajo/te kot da nič ni bilo ... ampak to same ne dojemate tako, ker ne čutite več. Heh, težko razložim ... Ampak na kratko: Tisti ki čuti več, vedno misli, da je tisti drugi "hladen", da se dela, kot da nič ni .... ipd. Pa ne glede na to, ali je tip ali bejba!
Jaz imam vedno prav.Slika
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

Včasih se vprašam, če so ti naši bivši fantje čisto ok ali so neki sado-mazo friki, ko nas tk mučijo? Punce moje, kako naj z nekom, ki si ga ljubil delil najbolj intimne trenutke, imel željo preživeti življenje z njim, greš na pijačo in se čisto normalno pogovarjaš? Jaz tega nisem sposobna. In verjetno tudi nikoli ne bom.Zakaj se morajo dogajati take stvari? :cry: :cry: :cry:
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Sugar_baby napisal/-a:Ubistvu se nisva zmenila da se bova klicala ali ostala v kakršnih koli stikih.

A se je treba menit? Človek pač do tebe nič ne čuti. Pika. In zato te je poklical kako in kaj. Če ti karkoli ne paše, ga ignoriraj. Še bolje: povej mu, da je debil in da ga nočeš več slišat. Če pa mu ne moreš rečt, da je debil, pa ta del izpusti (ta del je zato, da mu malo na prste stopiš).

Kroji svoje življenje in ne pusti si biti lutka ...
Uporabniški avatar
PuNcHKaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Sugar_baby napisal/-a:
PuNcHKaa napisal/-a: Meni je moj bivši predlagal, da greva na kavo oziroma v kino, kot kolega seveda. :? Da bi ga najraje po zdravju vprašala. :x

:eek: :eek: a res al kaj? In se mu to ni zdelo nič čudno???
jst sm mojmu rekla da mam že dost kolegov. In je rekel da je ubistvu pričakoval tak odgovor. :roll: ja kaj pol sprašujš?! Sej ubistvu mava delno skupno družbo tko da ga bom sigurno srečavala vsak teden ker se pa zdej ne mislim izolirat! In ga bom čist normalno pozdravila, bomo zih tud spil kako pijačo skup in to, drugače pa nimam potrebe da se družim z njim! Že tko mi je bad ko vidim da je na msnju al pa ko glumim da sem popolnoma ok!!

Očitno ne. Pač je čudn. Kaj naj rečem drugega. :D Tolažim se s tem, da mislim na tisto kaj je blo slabo v najini zvezi in kaj je slabega nardil. Pa mi je lažje. :) Čas bo prinesel svoje.
bina_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bina_ »

..gledam nekaj po netu..in v galeriji od bivšega vidim sliko punce s kero se objema,in še eno sliko ko je pri njem slikana... to me tak boli,čist sem postala žalostna in jočem... zakaj ga ne morem preboleti,kaj je z mano??? :cry:
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

bina_ napisal/-a:..gledam nekaj po netu..in v galeriji od bivšega vidim sliko punce s kero se objema,in še eno sliko ko je pri njem slikana... to me tak boli,čist sem postala žalostna in jočem... zakaj ga ne morem preboleti,kaj je z mano??? :cry:

Heh, to se ti lahko zgodi tudi po štirih, petih letih po tem ko sta narazen in - paradoksalno - tudi takrat, ko imaš že drugega tipa in si (resnično) srečna ... To je recimo še en dokaz kako se čustva in razum ne ujameta najbolje ... :roll:
Uporabniški avatar
Barbie_girl*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Barbie_girl* »

nč ni narobe s tabo. popolnoma normalna reakcija punce, k ma nekoga še vedno rada. na žalost:(
It's the hardest thing I ever have to do, to walk away from you, when I wanna hold you...
Uporabniški avatar
T|gr|cA
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a T|gr|cA »

zakaj smo ženske tok občutljive pa zakaj nas vse tok hitr prizadane? mene tut bivši tip vabi na pijače...mi je clo reku d bolš d nehava d bova vsaj prjatla k če bova nadaljevalča še to ne bova...kreten...in mu jst rečm d je tut za to mal prepozn in sploh ne dojame...enivej po eni strani ga ne prenesm...vsaka njegova beseda mi gre na živce...po drugi strani pa ne morm brez njega...skos mislm nanj...preverjam nove slikce na netlogu in tko naprej...in pol me itq vse ražalosti...sama sebe mučm in to vede :( sam baje čas celi rane...mogoče bo tut mojo
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

T|gr|cA napisal/-a:zakaj smo ženske tok občutljive pa zakaj nas vse tok hitr prizadane? mene tut bivši tip vabi na pijače...mi je clo reku d bolš d nehava d bova vsaj prjatla k če bova nadaljevalča še to ne bova...kreten...in mu jst rečm d je tut za to mal prepozn in sploh ne dojame...enivej po eni strani ga ne prenesm...vsaka njegova beseda mi gre na živce...po drugi strani pa ne morm brez njega...skos mislm nanj...preverjam nove slikce na netlogu in tko naprej...in pol me itq vse ražalosti...sama sebe mučm in to vede :( sam baje čas celi rane...mogoče bo tut mojo

Ob malo več samokontrole bi se dalo "gore premikat", ti rečem ... Samo želeti je treba ...
bina_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bina_ »

ne vem kak me lahko neka slika vrže tak iz tira... po tolkem času... :?
pa ko že mislim da sem ga prebolela,vidim pol dokaz da ne.. :(
Uporabniški avatar
.paPiii_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: maRiboR

Neprebrana objava Napisal/-a .paPiii_ »

konec zveze ne predstavlja konec sveta ampak nov začetek.psihično sami sebi včasih podzavestno škodimo.tako da kar pogumno naprej..pridejo težki dnevi verjamem da, ampak nikoli ni tako težko da nebi moglo biti bolše :wink: če verjameš vase in se zavedaš da si pomembna in se ceniš dost potem verjemi da ti bo vse lažje in boš manj pesimistično gledala na svet..verjamem vate!verjemi da ti bo uspelo :)
lp
********moTiti se ]e ĆlovešKo, odPušĆaTi božaNsko********
Zaklenjeno