No no. Ti imas cist vse moznosti, da te klice zavrnes, in nasplosno, da prekines stike z njim, tko da se nehaj delat zrtev. Ce se pa ne mores upret temu, da se pogovarjas z njim, ker upas da pride nazaj, je pa to tvoj problem. Ni on odgovoren za tvoje custvene reakcije. Mogoce bi pomagal ce bi nehale bit pasivni igralec v lastnem zivljenju.[/quote]Mahagonij napisal/-a:
Ja itak no! Nima kaj klicat! Najbolj mi gre na živce, k se tipi delajo, k da ni nč blo!!
Se strinjam s tem, vendar v tistem trenutku, želiš izvedet kaj ti želi povedat. Čeprav se jaz zadnje čase ne oglašam na njegove klice in ne odpisujem na njegove sms-e. Preprosto vse ksupaj spregledam oz. ignoriram.

Ah no, vidva se nista zmenla da bosta ostala kolega. Meni je moj bivši predlagal, da greva na kavo oziroma v kino, kot kolega seveda.
ja kaj pol sprašujš?! Sej ubistvu mava delno skupno družbo tko da ga bom sigurno srečavala vsak teden ker se pa zdej ne mislim izolirat! In ga bom čist normalno pozdravila, bomo zih tud spil kako pijačo skup in to, drugače pa nimam potrebe da se družim z njim! Že tko mi je bad ko vidim da je na msnju al pa ko glumim da sem popolnoma ok!!

Čas bo prinesel svoje.
sam baje čas celi rane...mogoče bo tut mojo