Kaj je za vas debela ženska?
Ja sej če ima ženska nekaj kilogramov prevec še ne pomeni, da ne more izgledat lepo. Resda se ne more oblečt v nekatera oblačila (čeprav nekatere še vseeno pretiravajo), ampak če se oblečeš v postavi primerna oblačila oz. konfekcijsko številko je lahko malce težja ženska zelo privlačna. Mene moti samo to, da se nekatere ti. suhice res vtaknejo v vsak vsak vsak kilogramčk, ki je odvečn. V našem razredu nas je nekaj ki imamo mogoče 5 kg preveč (ampak se temu primerno tudi oblačimo) in nimamo perfektne postave, imamo pa sosolko, ki na dan poje dobesedno pet listkov solatke, ki je nekoč rekla, da raje nič ne je kot da je tako debela kot me :O Mislim kaj?!?!?
Mislim, da nas 5kg preveč pa ne bo pokopalo no. In da zaradi 5kg več nismo lih nesposobne pridt po štengah. Nekatere so celo v boljši kondiciji kot ona (logično glede na pojedeno količino hrane
). In to me pa res zmoti. Da slišm potem od prijateljev, da bi me moglo bit sram ker imam konfekcijsko M ali L in ne XS :O. Ojoj. In kako naj potem sploh še hodimo po svetu.
Mislim, da nas 5kg preveč pa ne bo pokopalo no. In da zaradi 5kg več nismo lih nesposobne pridt po štengah. Nekatere so celo v boljši kondiciji kot ona (logično glede na pojedeno količino hrane

Smreka napisal/-a:Fusion napisal/-a: Da slišm potem od prijateljev, da bi me moglo bit sram ker imam konfekcijsko M ali L in ne XS :O. Ojoj. In kako naj potem sploh še hodimo po svetu.
To so tvoji prijatelji?? brez besed sem res...
Ne ne ne narobe sm pisala. Slišim od prijateljev, da je ta dotična sošolka to rekla

bejbika napisal/-a:Tudi za mano se obrne marsikateri moški, verjemi mi, pa še kaka ženska, pa se s tem ne bom hvalila po forumu...
si glihker se

drgač pa, če povzamem po relativno znanih ženskih primerkih je zame predebela varianta npr. šerbi, desa muck, roseanne, kristy alley ipd.
normalno oz. meni čist všečno postavo (ker sem pač tud sama neki tazga

tok o mojih kriterijih...
The secret of success is consistency of purpose.
Pol bi jst sebe mogla smatrat za pujso, ker nosim št. M pri majčak in L, včasih XL pri hlačah?? Itak so te številke tko zbrkljane, da kr ni res in so mi včasih hlače M popolnoma ulite, včasih pa L premajhne. Vsak normalen človek pa ve, da če si velik 173 cm, ne morš nost št. XS, ker so številke različne z enim namenom. Sicer pa jebat ga, lahko rečem, da imam tako polno postavo kot Beyonce pa mi moj partner še vedno skoraj vsak dan reče, da imam božansko rit. Torej??
-
- Cosmopolitanka
ah.. meni je to kreganje, kaj je za vas debela ženska čisto out.
Vsak ma svoje mišljenje in svoje kriterije.. ( kot se npr. suhica pri 16-letih, ko ima 50 kg spravi hujšat in se zgraža nad vsemi ki imajo več kot 55-kg.. ali pa ženske, ki res nedajo nase nič in se preseravajo ko imajo že npr. 110 kg, pa si govorijo, ah sej nism še tolk debela, so tud debelejše od mene... )
Sama sem sama zase malo debela (160/70), ampak se trudim da grejo kile dol, se tudi aktivno ukvarjam 4× tednsko s športom, ampak stres in šola naredita svoje.. Nikoli nebom zastopla žensk, ki jih svoja teža in posledično zdravje ne skrbita..
Sama rajši vidim, da ima dekle malo več kg, kot pa premalo.. In kot se nekatera dekleta sekirajo zarad tipov, in oh in sploh... Morda vas bojo tipi res gledali bolj, če bote lepe suhe in nevem še kaj, ampak si res želite samo to, da ste objekt poželenja, za kaj več bi bilo pa za tipe preveč? ..
Tudi punce z malo več kg lahko najdemo tipe, in celo včasih jih pritegnemo bolj, kot tiste suhice...
Vsak ma svoje mišljenje in svoje kriterije.. ( kot se npr. suhica pri 16-letih, ko ima 50 kg spravi hujšat in se zgraža nad vsemi ki imajo več kot 55-kg.. ali pa ženske, ki res nedajo nase nič in se preseravajo ko imajo že npr. 110 kg, pa si govorijo, ah sej nism še tolk debela, so tud debelejše od mene... )
Sama sem sama zase malo debela (160/70), ampak se trudim da grejo kile dol, se tudi aktivno ukvarjam 4× tednsko s športom, ampak stres in šola naredita svoje.. Nikoli nebom zastopla žensk, ki jih svoja teža in posledično zdravje ne skrbita..
Sama rajši vidim, da ima dekle malo več kg, kot pa premalo.. In kot se nekatera dekleta sekirajo zarad tipov, in oh in sploh... Morda vas bojo tipi res gledali bolj, če bote lepe suhe in nevem še kaj, ampak si res želite samo to, da ste objekt poželenja, za kaj več bi bilo pa za tipe preveč? ..
Tudi punce z malo več kg lahko najdemo tipe, in celo včasih jih pritegnemo bolj, kot tiste suhice...
Bejbika23 napisal/-a:Narobe me razumete- ne kregam se z nikomer ampk a vam je to normalno, da se v XS stlačiš pri 173 cm?? Mislm zakaj sploh mamo še kšne večje št. pol.
sicer imam 3cm manj(170) , pa še vedno nosim xs kavbojke in majčke. in ne razumem, kaj je tu 'nenormalnega'?? še vedno imam normalno telesno težo, definitivno nisem presuha. večje številke pa imamo za tiste, ki xs ne morejo nositi. od kdaj pa je xs samo za trinajstletnice?

- Upgrade_me
- Komunikatorka
- Kraj: Maribor
MEN SE ZDI DA ČE JE ŽENSKA MALO MOČNEJŠA IN SE TAK DOBRO POČUTI OK... IN ME NE MOTI ČE VIDIM KAKO TAKŠNO.. RAZN ČE JE RES ONO ŽE ORNK DEBELA...
JAZ RECIMO SEM ZAČELA DOBIVAT NA KG, KER SEM SE NEHALA TAK FEIST GIBAT ... TK DA SEM ŽE ZAČELA OBISKOVAT FITNES DA ODVEČNE KG SPRAVIM DOL...
KR VČASIH SM TUD LAHK ZLO DOST POJEDLA PA SE ME NE PRIME VEČ, ZAI? HMM... ZAI PA SE ME KR VSTRAJNO PRIJEMA :s MEDTEM KO JE MOJ FANT REES PRESUH (175, 55) PA POJE 3X VEČ OD MENE PA SE NE ZREDI NITI ZA GRAM :s
JAZ RECIMO SEM ZAČELA DOBIVAT NA KG, KER SEM SE NEHALA TAK FEIST GIBAT ... TK DA SEM ŽE ZAČELA OBISKOVAT FITNES DA ODVEČNE KG SPRAVIM DOL...
KR VČASIH SM TUD LAHK ZLO DOST POJEDLA PA SE ME NE PRIME VEČ, ZAI? HMM... ZAI PA SE ME KR VSTRAJNO PRIJEMA :s MEDTEM KO JE MOJ FANT REES PRESUH (175, 55) PA POJE 3X VEČ OD MENE PA SE NE ZREDI NITI ZA GRAM :s
- DiamondLollipop
- Komunikatorka
Bejbika23 napisal/-a:Narobe me razumete- ne kregam se z nikomer ampk a vam je to normalno, da se v XS stlačiš pri 173 cm?? Mislm zakaj sploh mamo še kšne večje št. pol.
se komot stlačiš... ampak sem pa rajši pr svojih 73 cm v XL ko pa v XS ker bolj grozno zgleda če kosti na vse strani štrlijo pa te je sama kost pa koža ko pa če maš malo preveč špehaaa. Pri 173 še nisi debela če imaš XL

in Bejbika23 se čist strinjam s tabo

gaby_ nevem kak si ti, ampak da bi jas spravla na sebe XS bi zgledala grozno...
Ker sem suha (no mogoče mam kak cm ki preveč) in mam M.
DiamondLollipop napisal/-a:Bejbika23 napisal/-a:Narobe me razumete- ne kregam se z nikomer ampk a vam je to normalno, da se v XS stlačiš pri 173 cm?? Mislm zakaj sploh mamo še kšne večje št. pol.
se komot stlačiš... ampak sem pa rajši pr svojih 73 cm v XL ko pa v XS ker bolj grozno zgleda če kosti na vse strani štrlijo pa te je sama kost pa koža ko pa če maš malo preveč špehaaa. Pri 173 še nisi debela če imaš XL
in Bejbika23 se čist strinjam s tabo
gaby_ nevem kak si ti, ampak da bi jas spravla na sebe XS bi zgledala grozno...
Ker sem suha (no mogoče mam kak cm ki preveč) in mam M.
očitno odvisno od modelov, ker imam včasih tudi S ali celo M. ampak definitivno me ni sama kost in koža.
in da če ženska lahko nosi xs zakaj mora nujno pomeniti, da ji kosti nekam štrlijo?