anoyel napisal/-a:višja kot je starost uporabnic na cosmo forumu boljša kakovost in pametnejša izbira nasvetov je. dober primer je nasvet uporabnice sarite, ki je tvojih let.
Posploševanje.

študentka20 napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a: Posploševanje.![]()
ne bi rekla, ker glih starost nam prinese izkušnje in potem lahko na podlagi tega damo tudi pametne nasvete.

ryu10kyu napisal/-a:
Skratka ta teza je smešna in nima nobenega smisla, da zrela leta prinesejejo s seboj modrost...

:
freaky napisal/-a:Foxy-lady napisal/-a:Kaj bodo pa ljudje drugo mislili, ce ju bodo skupaj videli.
Uf, ker to je pa blazno pomembno, kaj drugi pravijo. Ženska ima sama dovolj denarja, torej ni ena poceni k**** (grdo rečeno), ki se prodaj prvemu bogatemu človeku. Tuki je razlika, ona želi (predvidevam) samo to, da sta si s partnerjem po finančnem stanju dokaj enakovredna. In zarad tega je cheap? Zabita? Ah dej no dej.
- če bi bila skupaj z njim, bi ljudje stereotipno mislili o meni tisto, kar se pač misli o paru bogat siv gospod in lepa mlada punca... (
A mi še vseeno ni jasno, kako lahko rečeš ženski, da je zabita, če ima drugačne "zahteve" pri partnerju kot ti?
sarita napisal/-a:Svetujem ti, da poskusita s fantom rešiti situacijo, najti kompromise.

Sm že hotla napisat da me je najbolj zmotilo to da se odloča med 30 in 50 letnikom (jst pri 28ih, 50 letnika ne bi vzela niti pod razno v obzir
), ampak sm si rekla da bo izpadlo preveč plehko. Bit z enim in umes ga lomit še z drugim pa mislim da je po merilih cosmo uporabnič največji smrtni greh. Zato sem to tudi izpostavila