Kaj je za vas debela ženska?

Za dušo in telo.
Odgovori
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

OrangeLady napisal/-a:drugač imaš pa zanimivo razmišlanje..zdi se ti da imaš POPOLNO postavo, ampak ali si mogoče pomislila da je marsikomu grdo to da povsod ene kosti vn mahajo? si? pa te ne zanima kaj drugi na to rečejo? ODLIČNO

Mene pa zanima zakaj ste nekateri mnenja, da obstajata le dva ekstrema - "ogabna debelost" in "grozljiva suhljatost"? Veste, da obstaja tudi ena lepa zmerna sredina?
Uporabniški avatar
Lopatka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Lopatka »

@Aloha: po branju tvojih postov imam jaz občutek, kot da si neka zagrenjena oseba, ki nima nič drugega za početi, kot se ozirati za drugimi ljudmi in se za vsako malenkost razburjati. Lep primer je tisto glede čolna. Ja fak no... da ne bo princeska slučajno umrla, če bo par sekund dlje počakala, da se tudi drugi, ne tako "okretni", namestijo :roll: Nikoli si ne bi želela biti v taki družbi kot si ti, ki se jim dvigne pritisk za vsako malenkost.

In še nekaj: to da nekdo rabi več časa da vstopi v čoln ni nujno posledica njegove debelosti, ampak prej njegove "štoravosti", takih pa najdeš tudi med (nami) suhimi. Tudi to, da jo morajo nekoga dva tipa vleči v čoln, ni posledica njene (predvidevam da gre za žensko) debelosti, ampak njenega "neznanja" in "neizkušenosti" glede vožnje s čolnom.

Poznam ogromno močnejših deklet, ki so precej okretne, medtem ko se neka suhica že po šopingu v trgovini zmatra.

Prav tako se ti ni potrebno nič delati pametnejše od *purple* ker sta na isti valovni v vseh temah o debelosti... v vsaki temi se obe delata kot da sta dr. znanosti, sploh pa ti Aloha o svojem "prefinjenem" znanju o zdravju in oh in sploh.

Kot je že Hanah napisala... raje se brigaj zase!
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Aloha napisal/-a:Purple, ne da se mi (več), res ne. Presedaš mi na velko, ne sam tle, pousod, zato se bom uzdržala useh naslednjih replik na tvoje veleumje.
In še zadnjič, lih tko kt js po tvoje nimam pravice komentirat ničesar in nikogar, lih tko pol ti zaveži, jasno?! Saj enkrat se sama drž tistga, kar drugim naprej mečeš.
Pa pridi na kofe, se bova u miru pomenle :wink: . Buci, buc.

lepo, da ti presedam, me veseli. :)
ne ti men naj zavežem, ker draga..ne bom :P
In mislm da sem že povedala, da nočem takih ljudi kot si ti niti poznat, niti mimo njih it, kaj šele kavo piti z njimi.take osebe me pa res ne zanimajo.Ampak vseeno, hvala za povabilo :)
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Frenkie »

Se strinjam z Lopatko :flehan:

Tudi jaz se strinjam, da obe (tako purple kot Aloha) utrujata s svojimi posti in "tekmovanju" katera je pametnejša. S tem, da mi ima purple v tej temi celo pametnejše odgovore, ker so bolj realni in nevzvišeni. Jaz osebno bi se na nekem dopustu veliko raje družila z nekom kot je purple, ker zna pokazati določeno mero tolerance in spoštovanja, kot pa z nekom, ki se bo pizdil že ob tem, če ne bom isto sekundo vstopila v čoln :roll:
cacao.
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a cacao. »

Punce, mogoče sem malo neumesna ampak vseeno...Kaj ni forum namenjen razpravljanju in deljenju različnih mnenj?
Brez pomena je, da bi se prepirale.
Vsake oči imajo svojega malarja in brezveze je nekomu vsiljevati svoje mnenje.
Meni je prav zanimivo, kako lahko vsaka od nas drugače razmišlja in rada preberem, kako kakšna punca na kakšno zadevo gleda s popolnoma druge perspektive.

Raje bodimo pozitivne in se pogovarjamo, kakor da si nasprotujemo, konec koncev gre le za debato ne pa za tekmovanje, katero mnenje prevlada :wink:
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mary-kate and ashley bigg »

eni debeli, drugi suhi. a je sploh važno? dokler je človek srečen, nima veze kakšno postavo ima. in ne nabijat, da je sreča odvisna od postave, ker to niti zdaleč ne drži.
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

A zdej se bomo pa šli kdo je na strani Alohe in kdo na strani purple???!!! Manj ko hodim na forum, bolj sem vesela. In to samo zaradi nekega tekmovanja kdo je pametnejši, kdo bo koga bolj zabil nazaj. :roll: Ajde vsem, js grem spat in sanjat nerealne stvari. :D
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

gaby_ napisal/-a:sem pa za to, da se ženska ukvarja s športom.ampak vse v mejah normale, pretiravanje nikoli ni dobro.

No sej to, kake hude mišice pri ženski itak ne zgledajo lepo, samo toliko, da ma punca mal napeto kožo, če je že suha.

mary-kate and ashley bigg napisal/-a: in ne nabijat, da je sreča odvisna od postave, ker to niti zdaleč ne drži.

Js sm bolj samozavestna glede videza tudi zaradi postave :wink: pomoje je važno, kakšno postavo imaš oz se tisti močnejši kdaj obremenjujejo s kilami.
Ena moja prijateljica npr. ma mal več kil, pa js tega sploh ne opazim, ker je zares simpatična pa prijetna oseba (se mi ne zdi ogabno.. da bi mogla shujšat in to.. mi ej prav lušna taka. Prav začudila sem se.. ko je začela enkrat jamrat: Js sm pa debela. Nekatere punce majo tud širša ramena in bi čudn zgledal, če bi ble suhe.

ps: Js npr. kilometre od purple lepo preskočim, pa si ne kompliciram lajfa z njenmi izjavami :D
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Lopatka napisal/-a:@Aloha: po branju tvojih postov imam jaz občutek, kot da si neka zagrenjena oseba, ki nima nič drugega za početi, kot se ozirati za drugimi ljudmi in se za vsako malenkost razburjati. Lep primer je tisto glede čolna. Ja fak no... da ne bo princeska slučajno umrla, če bo par sekund dlje počakala, da se tudi drugi, ne tako "okretni", namestijo :roll: Nikoli si ne bi želela biti v taki družbi kot si ti, ki se jim dvigne pritisk za vsako malenkost.

In še nekaj: to da nekdo rabi več časa da vstopi v čoln ni nujno posledica njegove debelosti, ampak prej njegove "štoravosti", takih pa najdeš tudi med (nami) suhimi. Tudi to, da jo morajo nekoga dva tipa vleči v čoln, ni posledica njene (predvidevam da gre za žensko) debelosti, ampak njenega "neznanja" in "neizkušenosti" glede vožnje s čolnom.

Poznam ogromno močnejših deklet, ki so precej okretne, medtem ko se neka suhica že po šopingu v trgovini zmatra.

Prav tako se ti ni potrebno nič delati pametnejše od *purple* ker sta na isti valovni v vseh temah o debelosti... v vsaki temi se obe delata kot da sta dr. znanosti, sploh pa ti Aloha o svojem "prefinjenem" znanju o zdravju in oh in sploh.

Kot je že Hanah napisala... raje se brigaj zase!

Očitno je treba zdej razlagat še nautične zakonitosti ... Glede na to, da čoun ni moj, ne diktiram tempa jst, ampak lastnik in vremenske razmere. In pridejo trenutki, ko ni cajta za obiranje, kr morje pač ni parking plac in je treba marsikdaj na hit zmanevrirat. Postau se za krmiu plovila pa pol ocenjuj.

Dala sm sam primer, lahko bi šlo tut za hojo po štengah. Nima veze. Dotično osebo njena debelost ovira, tega se zaveda tut sama in ne verjamem, da ji je prijetno samo gledat, kako se drugi zabavajo, medtem k se sama ne more.

Ne, ne gre za žensko (zakaj bi mogl jt?) in ja, u tem primeru je bla ovira predusm debelost, za to, da se potegneš iz vode, pa ne rabš izkušenj z vožnjo s čounom.

Prefinjeno znanje? Pišem na podlagi lastnih izkušenj in izkušenj ljudi okrog mene. In vedno na prvo mesto postaulam zdrauje in ne vizualne podobo. Če je moj fotko debeu, je men usen, da tko zgleda, rada ga mam še zmer, če pa to ogroža njegovo zdrauje, mi pa ni. Zato nehite srat s tem, da mene motjo (?) zašpehane postave drugih, ne vem, zakaj bi me, lahko pa napišem, da si s tem noben ne dela usluge. In zato sm žaljiva, nesramna, obsojam? Tema je o tem, usaka debata ma pa svoj za in svoj proti. Tut ta.

In tko kt sm že enkrat nekje napisala - peace, punce :wink: , se ne bom več oglašala.
Grem na midnight snack :P .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Letty
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a Letty »

Dej Aloha... :? :?

Ne mi rečt, da tebe skrbi za zdravje nekoga, ki ga prvič vidiš v življenju in s katerim preživiš nekaj minut na čolnu??? Po moje ti dol visi za njegovo zdravje... ampak se gre bolj za "hobi" kritiziranja, pametovanja, opravljanja... tukaj prikazuješ debele ljudi kot da bi šlo za neke "invalide" :roll:

Če ti je bistvo celega življenja kritizirat ljudi okoli sebe in za hrbtom opravljat kako kdo izgleda in koliko časa potrebuje preden se nekam namesti, si enostavno zrela za določeno terapijo!
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a bejbika »

A se morate v vsaki temi skregat? :roll:

Tudi za mano se obrne marsikateri moški, verjemi mi, pa še kaka ženska, pa se s tem ne bom hvalila po forumu. Pa imam tudi celulit, pa čeprav ga samo jaz vidim, pa še vedno bom pojedla celo veliko Milko in ne bom šla v temo Priznam, da pisat, da sem se pregrešila in moram sedaj za tri dni biti zaprta v fitnesu.
To so same neumnosti, predvsem pa maska nekoga, ki ni zadovoljen sam s seboj.
Je pa res, da sem obe2 že osebno spoznala, ampak o osebnih vtisih o vajinih postavah ne bom govorila, ker me prav malo briga, kako zgleda kdo. Važno je, kot bi Murat reku, kaj mu v glavi dogaja. Ostalo pa itak nima smisla.

V družini imam tudi pretežke ljudi, presuhe, ampak zaradi tega nobenega nimam manj rada.

Dokler je človek zdrav, je vseeno koliko kil ima.

Prosim, nadaljujte s temo in če komu ni kaj všeč, dejmo uporabljat zasebna sporočila ...
Uporabniški avatar
Afrodita
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Afrodita »

do zdaj sem samo prebirala poste in nič rekla. ampak zdaj je čas da tudi jaz spregovorim. matrvola pa čist v vsaki temi se najdejo dotične osebe, ki se skregajo. j*** ga enim pač ni lepo videt ženske s preveč kilogrami in to javno povedo. to je vredu. so tudi osebe ki zagovarjajo močnejše ljudi in pač tudi povedo svoje mnenje. tudi to je vredu. ampak zakaj za vraga potem iz enostavnih mnenj presedlamo na razna kreganja in na ne vem kaj še. matr folk spoštujte tuja mnenja in še vedno se mi zdi boljše da nekdo ki ne mara močnejših ljudi to pove na glas, kot pa da jih opravlja za njihovim hrbtom. kar se pa mene tiče:zame je tista oseba predebela, ki ni sposobna prehodit enih šteng in raje ubere pot z dvigalom in zame je predebela tista oseba, ki se nažira s čipsom in potem pravi da se redi in ne ve od česa in da je samo zdravo hrano. pa ne me narobe razumet. sama nimam idealne postave ampak se prehranjujem dokaj zdravo in tudi gibam se. in upam da v bodoče ne bo več kakšnih kreganj na forumi ker kljub vsemu to je forum in vsak ima pravico svobodno povedati svoje mnenje brez da bi ga drugi napadli.
Ferdox
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Ferdox »

^^ uuuuuu toplo vodo si odkrila! :roll:
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a ena pač »

...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 17:29, skupaj popravljeno 1 krat.
OrangeLady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a OrangeLady »

verjetno se boste VSI strinjal da ta ženska je res predebela..vsaj zame je to res pre pre debela

Slika
Odgovori