Lopatka napisal/-a:@Aloha: po branju tvojih postov imam jaz občutek, kot da si neka zagrenjena oseba, ki nima nič drugega za početi, kot se ozirati za drugimi ljudmi in se za vsako malenkost razburjati. Lep primer je tisto glede čolna. Ja fak no... da ne bo princeska slučajno umrla, če bo par sekund dlje počakala, da se tudi drugi, ne tako "okretni", namestijo

Nikoli si ne bi želela biti v taki družbi kot si ti, ki se jim dvigne pritisk za vsako malenkost.
In še nekaj: to da nekdo rabi več časa da vstopi v čoln ni nujno posledica njegove debelosti, ampak prej njegove "štoravosti", takih pa najdeš tudi med (nami) suhimi. Tudi to, da jo morajo nekoga dva tipa vleči v čoln, ni posledica njene (predvidevam da gre za žensko) debelosti, ampak njenega "neznanja" in "neizkušenosti" glede vožnje s čolnom.
Poznam ogromno močnejših deklet, ki so precej okretne, medtem ko se neka suhica že po šopingu v trgovini zmatra.
Prav tako se ti ni potrebno nič delati pametnejše od *purple* ker sta na isti valovni v vseh temah o debelosti... v vsaki temi se obe delata kot da sta dr. znanosti, sploh pa ti Aloha o svojem "prefinjenem" znanju o zdravju in oh in sploh.
Kot je že Hanah napisala... raje se brigaj zase!
Očitno je treba zdej razlagat še nautične zakonitosti ... Glede na to, da čoun ni moj, ne diktiram tempa jst, ampak lastnik in vremenske razmere. In pridejo trenutki, ko ni cajta za obiranje, kr morje pač ni parking plac in je treba marsikdaj na hit zmanevrirat. Postau se za krmiu plovila pa pol ocenjuj.
Dala sm sam primer, lahko bi šlo tut za hojo po štengah. Nima veze. Dotično osebo njena debelost ovira, tega se zaveda tut sama in ne verjamem, da ji je prijetno samo gledat, kako se drugi zabavajo, medtem k se sama ne more.
Ne, ne gre za žensko (zakaj bi mogl jt?) in ja, u tem primeru je bla ovira predusm debelost, za to, da se potegneš iz vode, pa ne rabš izkušenj z vožnjo s čounom.
Prefinjeno znanje? Pišem na podlagi lastnih izkušenj in izkušenj ljudi okrog mene. In vedno na prvo mesto postaulam zdrauje in ne vizualne podobo. Če je moj fotko debeu, je men usen, da tko zgleda, rada ga mam še zmer, če pa to ogroža njegovo zdrauje, mi pa ni. Zato nehite srat s tem, da mene motjo (?) zašpehane postave drugih, ne vem, zakaj bi me, lahko pa napišem, da si s tem noben ne dela usluge. In zato sm žaljiva, nesramna, obsojam? Tema je o tem, usaka debata ma pa svoj za in svoj proti. Tut ta.
In tko kt sm že enkrat nekje napisala - peace, punce

, se ne bom več oglašala.
Grem na midnight snack

.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...