CoreySteel napisal/-a:Najraje vidim, če mi pride po njenem obrazu, njenih laseh, v njena usta (seveda jo pripravim do tega, da pogoltne) in se s tem počutim totalno dominantnega in s tem potešim vse svoje frustracije, ki jih doživljam na tem svetu.
Včasih mi spusti v usta in takrat valda pogoltnem(v bistvu sploh nima slabega okusa ) Pa to men rajca da mi spusti v usta al pa da mu malo mimo špricne(kamorkoli po meni). Drugač pa bi mi blo čudno, da bi mi v usta pa bi ven pljunila. V tem primeru bi mu raje že prej povedala, da mi to ne paše in mi sploh ne bi v usta.
No, mogoče je res pomembno kaj je in pije, pa če kadi ampak najbol pomembna pa je higiena. resno. imela sem enga fanta ki je drugače imel redno higieno ampak vseeno je bil čuden okus. nagravžen. pri drugem, pa je čisto..odlično. ker ima zelo zelo dobro higieno. je pa res da ananas spermo osladi. in men osebno je res zakon.
Daj vsakemu dnevu priložnost, da postane tvoj najlepši dan v življenju.
bucka_* napisal/-a:še nism probala.. pa me ne zanima niti.. tud fant mi še ni omenu tega.. tk da mogoče kdaj bom.. kaj veš.. ne zdi se mi neki ugabnega sm neki dobrega za papcat pa tud ne..
midva tega še nikol nisva sprobala, pa kaj js vem..nism čutla nobene želje po tem. Zdej pa že neki časa razmišlam, da bi probala, pa bom vidla, če se bom upogumla..ker mam filing, d zna bit ql
Js sperme še probala nisem, ker mi že tak smrdi. Verjetno je tudi ne bom. Nima od naju noben takih fantazij.
Me res zanima, če bi kakšen tip pojedu ženski beli tok? Sam to ni isto, če ti jo liže, kr takrat ne teče beli tok ven. Tak pač, čez dan, ko mormo met nekatere dnevni vložek not zarad tega..
^^ če si že sama napisala, da sperma in beli tok ni isto, zakaj pol to enačiš? drugače pa dvomim, da tvoja spodnja prijateljica ne izloča ničesar ob vzburjenju, torej tudi ko ti jo liže. ali pa te tvoj liže tam spodaj samo ko si suha kot sahara?
jaz zdaj ne pravim, da moraš ti spermo požret ali kaj koli podobnega (da me ne boš narobe razumela), sam primerjava mi je čudna
^^ točno. zato mi ni jasno zakaj enačiš beli tok in spermo. sperma je posledica moškega vzburjenja, prav tako "ženski sokovi". res ne razumem kaj ma tu zraven beli tok....eh mogoče sem pa samo jaz preveč blond
sam ženska izloča neko mejhno količino tega ženskega soka. ko pa fantu pride je pa tega dosti več. eno je mal, drugo je pa polna usta sperme. zame to tud ni.
Čas je vrednota, ne mineva, temveč ga uporabljamo.