Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Nadine napisal/-a:pri meni je zdj ko sem na logest libido na nuli in tudi vlažna nism nič :evil: pa tud dost bol sem depresivna kot prej
a se je kateri to popravl ko je zamenjala tabletke(libido)? in s katerimi tabletkami?
čis opustit pa nočm ker nebi lih rada skos s kondomom
:(

Po yasminelle sem bila manj razpoloženjsko ranljiva, a še vedno preveč :D Želja po seksu, vlažnost in pristna dobra volja pa se kažejo šele sedaj, ko sem nehala s kt. In kondomi so zlata vredni v takem primeru.

Poskusi zamenjat kt pa boš videla kako in kaj.
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

ja sj to bom, če pa ne bo nič boljše bom pa nehala pa bom vidla kaj bo. :?
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

jst jemljem yasminelle in nimam nobenih težav z libidom pri seksu, samo pri masturbiranju. :)
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

a so yasminelle samoplačniške?
Gost

kajira napisal/-a:jst jemljem yasminelle in nimam nobenih težav z libidom pri seksu, samo pri masturbiranju. :)

Hmm kako pa to izgleda? Saj, če imaš željo po seksu in jo zadovoljiš, potem želje po samozadovoljevanju praktično ni oz. je občutno manjša, ali pač?
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

Nadine napisal/-a:a so yasminelle samoplačniške?

ne, so že več kot pol leta zastonj na recept.
Liena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Liena »

Meni tudi Yasminelle bol odgovarjajo, prej sem imela pa ravno tako Logest. Vsaj zaenkrat je tak, 3. škatlico končujem.
borboletta
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a borboletta »

MsN napisal/-a:
Nadine napisal/-a:pri meni je zdj ko sem na logest libido na nuli in tudi vlažna nism nič :evil: pa tud dost bol sem depresivna kot prej
a se je kateri to popravl ko je zamenjala tabletke(libido)? in s katerimi tabletkami?
čis opustit pa nočm ker nebi lih rada skos s kondomom
:(

Po yasminelle sem bila manj razpoloženjsko ranljiva, a še vedno preveč :D Želja po seksu, vlažnost in pristna dobra volja pa se kažejo šele sedaj, ko sem nehala s kt. In kondomi so zlata vredni v takem primeru.

Poskusi zamenjat kt pa boš videla kako in kaj.

Jst sm mela več kot leto Lindynette20...pol sm pa menjala na Yasminelle ker sm misnla d bo bolš (zaradi zastajanja vode). Pol leta po tem, se pravi zdej je moj libido na n.u.l.i., prav tako vlažnost!! Sm popizdla prejšnji tedn in se dokončno odločla d neham s temi strupi. Od jemanja tabletk sm se zredila 18kg (niso krive tabletke, tud moja prehrana in način življenja!). Zaščita gor al dol, kaj jih bom jemala, če potem niti sexat ne morem. :roll:
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Imam eno vprašanje.

Jemljem tabletke Lindynette20 in danes se mi je pojavilo malo rjave sluzi, čeprav še nimam pavze. Jem jih 1 leto in vedno je vse normalno. Saj nič ne paničarim, samo zanima me, če katera ve zakaj se to pojavi. Res pa je, da sem danes imela pregled pri ginekologinji in lahko, da me je kaj ranila. Sem prebrala navodila in nikjer ne omenja krvavitev.
Gost

LanaMaxim, čisto mogoče, da je krvavitev posledica pregleda, predvsem, če so ti vzeli tudi bris, takrat sem imela rjav izcedek tudi sama. Poleg tega si na pregledu nesproščena, nožnica ni dovolj vlažna in se lahko hitro kaj rani. Ne skrbi, počakaj kako bo v prihodnjih dneh in, če ne bo izginilo, pokliči h ginekologu.
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Ja, saj zato pa mislim, da je kriv pregled. Ker takrat si malo napet pa čist možno, da je to krivo. Pomoje je vse v redu. Samo čudno se mi pa zdi, da v navodilih ni nikjer omenjena kakršnakoli možna krvavitev. :)
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a _vampirk'ca »

mene pa zanima kaj nj nrdim...ker bi mogla začet v soboto jemat tabletke pa bi jih mogla it iskat ampak je bla ginekologinja na dopustu pa vse se je pobrkljal...in jih nimam in tut do sobote ne morem dobit tabletk! lahko bi jih dobila v sredo naslednji teden...ne vem kaj nj nrdim...a se jih da brez recepta kupit v lekarni? al pa kukrkol dobit? ne morm jih kr 4 dni kasnej začet jemat :/
Uporabniški avatar
Jess°
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Jess° »

_vampirk'ca napisal/-a:mene pa zanima kaj nj nrdim...ker bi mogla začet v soboto jemat tabletke pa bi jih mogla it iskat ampak je bla ginekologinja na dopustu pa vse se je pobrkljal...in jih nimam in tut do sobote ne morem dobit tabletk! lahko bi jih dobila v sredo naslednji teden...ne vem kaj nj nrdim...a se jih da brez recepta kupit v lekarni? al pa kukrkol dobit? ne morm jih kr 4 dni kasnej začet jemat :/

Če boš še imela menstruacijo jih boš lahko začela jemat, pri tem pa boš mogla bit pozorna in zraven še uporabljat kondom ..
Če ni druge rešitve... bo pa treba počakat na drug mesec ...
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

a ni bilo že govora o tem, da v takem primeru greš v lekarno, razložiš situacijo in ti dajo eno škatlico. jo plačaš, naslednjič, ko pa prineseš recept, ti denar vrnejo.

drugače pa osebni zdravnik!
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a _vampirk'ca »

Jess° napisal/-a:[quote=

Če boš še imela menstruacijo jih boš lahko začela jemat, pri tem pa boš mogla bit pozorna in zraven še uporabljat kondom ..
Če ni druge rešitve... bo pa treba počakat na drug mesec ...

ma u soboto bi mogla tabletko uzet pa jo loh dobim šele v sredo...tko d najbrž bom upoštevala nasvet rammsteingirl in bom šla težit v lekarno....upam d to res lahko uspe...drugač pa bom šla magar v kakšno drugo mesto k ginekologu pa bom prosila za recept...
Zaklenjeno