Končno konec!!! in zdaj?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Alexx
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Alexx »

Kje si zdaj? :wink:
Glej, po 7 letih bi blo zlo čudno, če bi se počutila drugače kot se. Ne vem, se mi zdi, da se po tolikšnem času res navadiš na njega in se ti vse spremeni, ko gresta narazen, tudi če veš, da je to bolje zate. Sem na podobnem, le da po nekoliko krajši zvezi. :wink:

To, da si je tip že našel drugo ne jemlji preresno. Verjetno je tudi njemu hudo, ampak se s tem spopoda na drugačen način, kot ti.. Tipi pač..

Ti pa nikakor ne razmišljaj preveč, ne premlevaj kaj je bilo, ker ne bo nič drugače. Se strinjam s puncami, počni čimveč stvari, druži se s prijateljicami, vse le da ne boš imela časa razmišljati. Bo že minilo..
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

Običajno si fantje kar kmalu poiščejo novo vezo. Vsaj z mojim bivšim je bilo tako. Imel me je baje zelo rad, a sem ga pustla, ker se je zataknilo in jaz nisem tako več mogla naprej. Takoj je poiskal novo punco s komentarjem, da me je le tako lahko pozabil. Zato se ne sekiraj. Rabi nadomestek za tebe.
Flower Power
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Flower Power »

no, najprej hvala vsem, za mnjenja, misli, napotke in nasvete!

da najprej odgovorim MsN: 6 let prebolevanja je res malo dolga, tri tedne se mi pa res zdi nekam kratko! in ja, res sem mislila, da bo ostalo neko prijateljstvo, ker je blo vse na tem zgrajeno in sm js bebec misnla, da mu to pomeni vsaj tolko q meni! no, očitno temu ni tako! stiki niso bli mišljeni v obliki poročanja, in pisanja dovolilnic! pač navaden čvek! ravno zato, ker sva šla oba naprej in ni srečanje nobenemu boleče, ne vidim smisla v tem, da zavrževa 7 let v koš!

miteq: ...zmedena q veverica! :lol: sej ravno to pravim, da ker nihče ne jokca za nikomer, da ni razloga za umikanje. vesela sem, da se je končala ta zveza, žal pa mi je za prijateljstvo. zamenljiva pa nisem, samo on ne rabi mene :wink:

rachka: kapiš! :) ful dobro napisano!! :)

punce, ful ste pomagale! hvala! bom še ene par krat prebrala :razz:

aja, stara sem pa 22.
sarita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarita »

Sem bila v podobni situaciji kot ti. Prijateljstvo naj ostane. Najino prijateljstvo je segalo le do tega, da sva po vsaki pijački (ko nisva bila več skupaj) šla seksat. Ko sem mu na eni takih pijačk začela razlagat o enem problemu, ki me je res moril in sem bila žalostna (pa ne o nama)... me je on začel kar ljubčkat. Brigali so ga moji problemi, on je bil potreben. :? Zdej se nisva vidla ne slišala že... kaki 2 leti... in je najbrž tko še najbolš.
Mogoče pri vama ne bo tko, ampak daj vama čas. Na začetku je mogoče boleče obujat spomine. Ko bi se svojemu bivšemu najraj stisnu v objem, pa veš, da ne smeš, ker sta konec.
Uporabniški avatar
*°mermaid°*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *°mermaid°* »

Tudi jaz sem bila že v takšni situaciji. Na začetku sva se z bivšim še slišala, sam moram priznat, da je blo meni zelo hudo, ko sem videla kako hitro me je zamenjal (že naslednji teden). Potem pa sem se odločila, da raje prekinem stike z njim in zaživim po svoje. V končni fazi je bivši z razlogom bivši. No saj kasneje sva se še sem pa tja slišala, šla na kakšno pijačko in to je bilo to. Sedaj sva stike skoraj da čisto prekinila. No če bi se srečala na cesti, bi se pozdravila, kakšno rekla in to je to. Pomoje je res malo bivših parov prijateljev. Nekaj jih poznam, vendar jih je res malo. Veš jaz se na tvojem mestu ne bi preveč spraševala kaj je narobe z njim. Predvidevam da je tip zelo zmeden, v končni fazi je 6 let zelo dolga doba in potreboval bo nekaj časa da se bo navadil. Možno je, da te bo kasneje kontaktiral, samo zdaj se mu verjetno preveč stvari dogaja in nima časa misliti nate. Meni se je tudi po končanju veze veliko dogajalo, saj sem hotela čim bolje zapolniti tisto praznino, ki je nastala. Priporočam ti, da tudi ti uživaš in ga pustiš pri miru. Če je bilo vajino prijateljstvo zgrajeno na pravih temeljih se bosta že našla, če pa ne, jah potem pa pač ne. Boš pa pač našla srečo pri drugem.
*urškica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *urškica* »

Ponavad je ta stavk:ostanva prijatla,dodan sam zard lepšga.Sam tisti,ki je bolj prozadet pričakuje,da bota res prijatla in da bo mogoč iz tega še kej ratalo.In to upanje pol sam uničuje.Tist,ki pa je manj prizadet,pa itak gre naprej in si pač misl,da se bota pozdravla ko se bota vidla,pa šla mogoč enkrat na ne vem kolk časa na pjačo.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

taki tipi, ki po dolgoletni vezi takoj prešaltajo v neko novo ... so meni vedno sumljivi ...

kar se tiče na splošno prijateljstva po vezi ... enim to dejansko funkcionira, drugim spet ne ... in vprašanje kako dobra prijatelja pa sta sploh bila v času veze, da bi lahko prijateljstvo negovala dalje?

...
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

miteq napisal/-a:Ti bi po sedmih letih rada bila prijateljica z njim. Zakaj že? A nisi srečna, da si se ga rešla?
On je tudi verjetno srečen, da se te je rešil, in si že išče boljšo žensko od tebe. Ti je hudo, ker te je takoj izbrisal iz življenja? Prav je tako. Kaj bi sploh rada - da jokca za tabo?

Sprijazni se, zamenljiva si.

malo sočutja ti ne bi škodilo

...
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

mah,jst sm bla tud srecna,ko sm se po dobrih dveh letih resla bivsega :D sam sva vseen (za nekatere tle nepojmljivo) ostala frenda in sva se (dokler se ni preselil) slisala al pa vidla vsak dan.z edino razliko, da ni bil prioriteta tako kot prej,kar je logicno,ampak ker mi je ze prej bil (poleg fanta in ljubimca) tud zelo dober prijatelj,se mi je zdelo neumno to zgubit sam zarad tega,ker nisva funkcijonirala kot par.

za razliko od tvoje situacije,pa sm bla jst tista,ki je po kmal po koncu spoznala nekoga,ki mi je bil vsec in se je ze pomikalo proti smeri "resna zveza"..ma se nism pocutla pripravljena se tko hitro vezat,in se je kmal koncalo..clovek pac rabi cas prit k sebi po resni zvezi,ceprav ne trpi.. :) si je treba dat duska,ko si po dolgem casu ledig und frei :) sm skor sigurna,da je za njega ta ta druga (razen ce res ni mel takeeeeeeeee srece,da je spoznal duso dvojcico) le zdravilo za ego-in verjetno tud zdravilo proti pomanjkanju sexa).ne vem on,ma meni je po 2h letih rednega sexa,bla kr kriza bit brez :P

se mi zdi tud normalno,da si malck ljubosumna nanj (jst priznam,da bi bla tud ce bi po 3tednih odkar sma nehala,ga vidla z drugo-ceprav sem bla in sm 1000% prepricana,da sm naredila prav,ko sm ga pustila)..
to je taka blaga vrsta egoizma ce mene prasas..itak,da samozavest trpi,ce si tvoj bivsi najde punco prej kot ti fanta. :P
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

možno je,da s tem ko te je "zamenjal" za drugo, samo išče tolažbo. zdaj prijateljstvo...jaz ga glih ne bi obdržala po 7 letni zvezi,ker preprosto ne verjamem v trdna prijateljstva med moškim in žensko. ker vedno vsaj eden trpi oz. se muči...

po moje bi bilo najbolše,da se ti začneš ukvarjati sama s sabo,ker te je ta konec verjetno zelo prizadel in si zelo na tleh. začni s postopkom prebolevanja, in ga pusti čisto na miru. sploh se ne oziraj, kaj on počne, s kom je, zakaj je....preprosto pusti ga da živi svoje življenje brez tebe. verjamem da se počutiš zdaj užaljeno,ker je takoj začel z drugo punco...sam to te naj ne zanima. :) pa vso srečo
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
((LoL!TA))
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: new york

Neprebrana objava Napisal/-a ((LoL!TA)) »

le zakaj bi si pa želela prijateljstvo z bivšim???tako ga pa res ne boš nikoli pozabila, le še v hujšo situacijo sama sebe spravljaš in na tak način ga res ne boš nikol pozabila samo še bolj boš hotela biti z njim in seveda da te bodo vse nove njegove punce motile, to je dejstvo...ampak move on, tako ti kot on. lepo je če se pozdravita pa kaj malega povesta ko se srečata to je pa tud vse kar bi morala naredit pa ne glede na to kako dolgo je zveza trajala-ne glej na to kot na merilo kaj bi morala narediti po koncu zveze!!!
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objava Napisal/-a uršy »

Jst ti lahko pa čist iz lastne izkušnje povem, da ke prijateljstvo po končani vezi možno in tut čist fajn, ampak more pa vmes minit neki časa, ker je prej pač čudno vse skup - jst sm lani nehala s tipom, s katerim sm preživela skor 11 let in sva že dve leti živela skupi pa tut prej sva bla ful velik skupi (en ceu zakon u glavnm :D ) ... itak, da je bil to ful hud šok (vsaj zame govorim), ker si pač ne glede na vse fuuul navezan en na druzga, js sm bla pa še sploh, bla sm čist u podnu in ene tri al pa clo štiri mesce tut jest nism mogla (zard tega sm mu še dons hvaležna, da je dal idejo za konec hehe, ampak pol pa sčasoma vidš, da s je to itak mogl zgodit in da sploh ni bil tok prfekt, kokr se ti je zdel takt, k sta bla skupi - jst še dons sveče kurm v zahvalo, da se je to zgodil in da nisva več skup, ker se mi je od takt tok stvari zgodil, živim praktično čist drug življenje k prej, u glavnm srečna sm ful in šele zdej vidm, da sploh nisva bla za skup (čeprou mi je blo razn zadnjih 14 dni list prfekt z njim) ... ves čas sva ostala v stikih, se slišala in vidla, ampak šele zdej po več kot enem letu se mi zdi, da sva res prjatla (js sm ga čist prebolela že neki cajta nazaj, on mene tut, čeprou ma sm pa ke še vedno kšne ideje o skupnm življenju, ampak tega ne jemljem več resno) šele zdej in vem, da me ma še zmeri rad in tut js njega, ampak na čist drugačn način ... vem pa da ga lahko vedno pokličm, če kej rabm 8razna hišniška opravila hehe al pa ko si je treba dnar sposodt pa tut kr tko, ko gremo vn, tut na morje pa tko .... enako sm pa tut jst njemu pripravljena pomagat, k ma kšno frko pa tko .... u glavnm morm potrkat (toktoktok) da se je ko vse skup odvilo, ker vseen 11 let ni kr tko sploh, lle je to blo od mojga 16 leta naprej in je bil tut neke vrste član naše familije ..... kul je tko, k je u glavnm :)
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Bom uprašala kr kle, da ne začenjam nove teme. Če pa se keri zdi primerno, da se jo odpre al pa da je že, nej pove.

Tiste punce, ki ste ostale v prijateljskih stikih z bivšimi: kako pa je tiskrt, ko ta bivši dobi novo punco-kako se tiskrt obnašate z nim ?
Ker jz sm precej alergična na bivše od Mojga- ne maram jih. Zato me zanima če je mela kera že kak primer, da vs tanova od bivšga ni marala.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

p!ka napisal/-a:Bom uprašala kr kle, da ne začenjam nove teme. Če pa se keri zdi primerno, da se jo odpre al pa da je že, nej pove.

Tiste punce, ki ste ostale v prijateljskih stikih z bivšimi: kako pa je tiskrt, ko ta bivši dobi novo punco-kako se tiskrt obnašate z nim ?
Ker jz sm precej alergična na bivše od Mojga- ne maram jih. Zato me zanima če je mela kera že kak primer, da vs tanova od bivšga ni marala.

moj po meni se ni mel punce..sam k jo bo mel,bom vesela zanj ;) si zasluzi vso sreco tega sveta.
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

*urškica* napisal/-a:Ponavad je ta stavk:ostanva prijatla,dodan sam zard lepšga.Sam tisti,ki je bolj prozadet pričakuje,da bota res prijatla in da bo mogoč iz tega še kej ratalo.In to upanje pol sam uničuje.Tist,ki pa je manj prizadet,pa itak gre naprej in si pač misl,da se bota pozdravla ko se bota vidla,pa šla mogoč enkrat na ne vem kolk časa na pjačo.

eee s tem se pa ne bi strinjala oziroma vsaj moje izkušnje so drugačne. v vseh mojih primerih je blo tak, da je tisti, ki je bil manj prizadet (torej tip) dajal cel čas pobude za neko prijateljstvo. jaz pa sem se tega branila z vsemi štirimi. in se še vedno. ker kot je že ena napisala, bivši je bivši z razlogom. občudujem pa tiste, ki uspete ostati prijatelji (jaz sem z vsemi skregana oziroma se ne pogovarjamo in se ne pozdravljamo :) )
Odgovori