s fantom sva se po 7-ih letih pustila. najprej šok, solze, potem pa sem spoznala, da je bil za to že skrajni čas. najina zveza ni bila niti senca tega, kar si jaz predstavljam kot partnerstvo in dolgoročno ni peljala nikamor (škoda da sem zato rabila 7 let

njemu je čisto ok, če se nič ne slišiv, ne vidiva, nič ne poveva.....skratka nič, kje je potem to prijateljstvo?? res mi ni jasno, kako me je lahko čisto zbrisal iz življenja, če sva si ga pa 7 let delila - si vse zaupala, načrtovala prihodnost, otroke, službo........?? začel se je tudi že dobivati z novo punco, kar me res ne moti, mi je pa skrajno neprijetno da je popolnoma izključil mene! ima kdo kakšno razlago za te moške možgane?!?!

je res možno, da sem se o njem tako zelo motila? in 7 let preživela v oblakih???
no, še ena stvar: čeprav razumem, zakaj sva se pustila in sem s koncem zveze čisto zadovoljna, pa si ne morem pomagat, da ne bi stalno analizirala zadnje tedne, zadnje leto......kako naj ga nekam pošljem in pozabim na vse skupaj?!?!