Obupala nad tem svetom

Pomoč iz čustvenih stisk.
s.j.parker
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a s.j.parker »

pa ne froca..... :? no to pa me je malo šokiralo. Nevem če mu je kdo že povedu ampak nekatere ženske na žalost ne morejo imeti otrok.Na kaj takšnega pa ni pomislo. Glavno da je z njo nekaj narobe hmmm..... v takšnem primeru bi se mi pravično zdelo,da se njemu zgodi enako, da bo vedo in predvsem občuto kak je to. In potem naj daje neke izjave pa s prstom kaže.
Pa tega zdaj nisem mislila zlobno ali pa kaj,pravim samo da bi bilo pravično. :wink:

Sicer pa sama to tudi slišim, že me ušesa bolijo....
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Re: obupala nad tem svetom

Neprebrana objava Napisal/-a ana27 »

shanell napisal/-a:Zadnje čase poslušam še samo kako priti do denarja, kdo koga vara, kaj so pripravljeni ljudje storiti za denar...
Skoraj sem se sprijaznila da ljubezni ni več... in da bom ostala sama
:(
Občudujem pare, ki so skupaj že leta in leta, brez varanja, brez laži in se resnično ljubijo!

Ja, če pa pri 21 še nisi poročena in nimaš 3 otrok, boš pa 100% ostala sama.
ana27
Kofetarica
Kofetarica

DrFreud napisal/-a:
jolandabuh napisal/-a:Pi 21ih se bojiš, da boš ostala sama? Počakaj še 10 let, preden te vzamemo resno.

Ali pa 15 :wink:

No tole sem mislila. Tudi pri 40 ali 50 se najdejo ljubezni. Nikoli ne veš kdaj pride, zato ne obupat pri 21. Ker če kaj ne prenesen, potem ne tega, da nekdo pri teh letih jamra, če je sam.
ana27
Kofetarica
Kofetarica

DrFreud napisal/-a:
Nannya-1 napisal/-a:In bo pri 31-ih še vedno samska, pri tipih se bodo pojavila sumničenja, zakaj neki je ženska pri teh letih samska, in smo spet na začetku. Seveda velja enako tudi obratno (tip samski pri 30-ih.)

Jaz pa mislim, da ni isto. Tipi ne razmišljajo toliko o svojih puncah/partnericah, kakor ženske ... Je pa res, da je mogoče tudi to, ja ... Vendar so tipi, ki se sprašujejo kaj je narobe z žensko,ki je pri 31-ih še vedno samska, v manjšini. Če jim je všeč - je kul.

Točno. In vse več je ljudi, ki so pri teh letih samski. In to je zame povsem normalno. Bolje biti samski in srečen, kot v vezi in nesreči (po možnosti še celo samo zaradi pritiska javnosti). Uživajte samsko življenje in izkoristite ga.
ana27
Kofetarica
Kofetarica

Smreka napisal/-a:
Tonja napisal/-a:
Pa en kolega je reko nekaj časa nazaj, ko smo se lih menli okol samskega stana, da "z žensko, ki pri cca 30ih nima ne deda pa ne froca je nekaj narobe".
.

Pol sm jst dejansko čist čudna. Freak of a nature :) oz. je z mano neki hudo narobe.

Tudi z mano, ki sem trenutno pri 28 samska. Ni problema tipa dobit, ampak jaz ga ne bom imela zaradi pritiska družbe, da bo srečna. Amapk uživam samsko življenje in tako se dobro počutim in mi paše in ne vem zakaj bi rabila fanta.
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Meni so šla na živce vprašanja, ko sem bila samska. V stilu: "Ja, kako pa, da je tok fejst punca še sama?", "Kaj, a ni nobenega fajn poba kje okoli?" Pa pomiljevalni pogledi v smislu "sej ga boš našla". :roll:

Jaz osebno se nisem kaj preveč sekirala, vedela sem, da je še veliko pred mano. Sem bila pa malo žalostna, saj sem takrat v srednji šoli spoznavala same bedake. In seveda si potem malo misliš, kaj a res ni nobenga normalnega fanta.

Bolj mi je šlo na živce to vsiljevanje nekih idealov in tega mišljenja, da če si samski si pa nula. In najbolj pa ne maram, da bi se delala nekaj srečno in da bi obupno iskala fanta. Sem imela veliko kolegic, ki so nonstop imele neke težave s fanti in niso znale biti samske. in sem se "učila" iz njihovih izkušenj. Recimo. Oh kok sem pametna, sem ves znanje s tega sveta posrkala. :D
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a linkica »

shanell napisal/-a:Zadnje čase poslušam še samo kako priti do denarja, kdo koga vara, kaj so pripravljeni ljudje storiti za denar...
Občudujem pare, ki so skupaj že leta in leta, brez varanja, brez laži in se resnično ljubijo!

vidimo in slisimo, kar zelimo videti in slisati..

ce se osredotocimo na lepe stvari, bomo lepe videli.... poglej na svet z drugacnimi ocimi in razmisljanjem...

vem pa, da je veliko pokvarjenih ljudi na svetu in moras paziti kaj komu poves in kdaj. tudi zaupati ne smes prevec vsakemu. :)
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

ana27 napisal/-a:
Smreka napisal/-a:
Tonja napisal/-a:
Pa en kolega je reko nekaj časa nazaj, ko smo se lih menli okol samskega stana, da "z žensko, ki pri cca 30ih nima ne deda pa ne froca je nekaj narobe".
.

Pol sm jst dejansko čist čudna. Freak of a nature :) oz. je z mano neki hudo narobe.

Tudi z mano, ki sem trenutno pri 28 samska. Ni problema tipa dobit, ampak jaz ga ne bom imela zaradi pritiska družbe, da bo srečna. Amapk uživam samsko življenje in tako se dobro počutim in mi paše in ne vem zakaj bi rabila fanta.

CCcc...jst bi se na tvojem mestu zamislila... Zdej si godna že skor za vnuke, ti pa še tipa nimaš.. kam gre ta svet ... mal se hecam :)
Skratka..veš v čem je po moje tud problem - recimo - vse moje prjatlce, kolegice, majo že otroke al so pa poročene al pa vsaj zaročene. In priznam, da včasih mi je res bedno, ker kao ne grem v korak s časom. Vsakič ko kam pridem (še do moje sestre, ki je pri 22ih drugič noseča), polno enih frocev, enih stvari, o katerih nimam pojma. In nehote začnem razmišljat o tem, kaj za vraga jaz čakam in kaj je narobe z mano.
Sej drugač mi je fajn, nimam nobenih problemov,ampak se resnično pojavijo, ko grem do kolegic. Ne morem jih pa zdej zato čist zapustit...kajne...
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Ja očitno nas je več takih :D
Jst pa priznam, da me vsi tile froci čist ne ganejo (še); En konkreten primer: prejšnjo soboto smo bli na pikniku pa je bla tut sestrična s ta malo (4 mesce je stara), pa sm jo valjda po rokah nosila in pestvala pa buci bucu pa use - pa vam povem da me niti za delček sekunde ni prešinilo da bi jst kej tazga mela...pač moj materinski čut še ni na tej točki da bi se mogla razmnožit in met otroka (-e). Pa se ne počutim čisto nič čudno in se ne sprašujem a sm čudna ker mi še ne sede met otrok...Ne vem no...ta pressure družbe, familije...me enostavno ne gane. Pa mam dedca že 5,5 let in mam prej k se razmnožim še par zadeu za pošlihtat...Tako da - vse ob svojem času bi jst temu rekla.

Pač tempo lajfa gre dandanes u tako smer, da se mladi kasneje odločajo (-mo) za familijo...sej je lepo govort o otrocih in use...ampak mene trenutno že sama misel na use tiste extra kile in bolečine od porodu - odvrne od vsakršne misli na lastne otroke :? Sej kšne kolegice me res čudn gledajo: češ, halo?! kdaj boš pa mela otroke če ne zdej? Pa jim samo podarim en tak čudovit hladokrven pogled, da mi dajo usaj za par dni mir! Še enkrat: use ob svojem času...bo že pršu tut moj cajt ko bom nekega dne fletna mamica z najlepšim otročkom na svetu :D
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

Ne, najlepši bo moj :)
Ne drgač pa tko kot si rekla princeska... Mene tudi ne gane ma nič. Sam čudno se počutim ker jst nism ista, me pa niti enkrat še ni prešinlo, da bi mela sama otroka. Pa je moja nečakinja tak cukr da glava peče.
Pro 30ih nimam najmanjše želje da bi bla mamica... Pojma nimam kaj je to.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Am Smreka...sej ti pravim...en dan se boš zjutri zbudila in boš vedla...da hočeš met otroke :D Do takrat pa čim manj obremenjevanja, pa bo, a ne :D (no, usaj jst računam na to) :D
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

LanaMaxim napisal/-a:Meni so šla na živce vprašanja, ko sem bila samska. V stilu: "Ja, kako pa, da je tok fejst punca še sama?", "Kaj, a ni nobenega fajn poba kje okoli?"

Meni isto. Kot, da sem ga jaz sploh hotla imet. Še bolj mi je pa šlo na živce, ko je to težila kakšna takšna ženska za katero bi bilo bolje, da bi bila sama, ker ji je zakon prinesel polno trpljenja. Sem se včasih že spraševala, če zavida samskim, da ima toliko za opravit s samskimi.
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukr8 »

Smreka napisal/-a: Pro 30ih nimam najmanjše želje da bi bla mamica... Pojma nimam kaj je to.

Nič, kaj pa naj bi bilo :D ?
Jaz sicer še nisem toliko stara, ampak vem, da mladiča nikakor ne bi hotela imeti, pa če bi dočakala 200 let :lach: ... Tudi če se svet na glavo postavi :cool: ...

:heul:
Temida
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Dolenjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Temida »

Enako. Tud jaz sem FUL razočarana nad ljudmi, ko gledam, poslušam vse okrog sebe, nad svetom, prav bolana ratam na trenutke. Sicer poskušam se ne obremenjevat s tem, ampak pridejo situacije, ko enostavno ne moreš mimo. Kap.
Oglasi se

Samo tisti, ki trpijo, rastejo v lepoto.
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

Jaz ne vem, ali sem samo jaz tako naivna, da kljub vsemu, kar vidim in slišim, še vedno verjamem, da zna biti svet tudi lep in pravičen...

Po mojem mnenju je veliko v tebi. Če se boš ti osredotočala samo na slabe stvari, se ti bo svet zdel grd in nepravičen, ljudje zamorjeni, hinavski,... Če pa boš med vsemi novicami, ki jih izveš in slišiš, poskusila poiskati tiste, ki so dobre, spodbudne, vesele,... se ti tudi svet ne bo zdel več tako grd.
Ne verjamem, da nikoli ne slišiš nobene dobre novice, ampak verjetno te hitro pozabiš, zapomniš pa si slabe.

Pa še nekaj; pomaga tudi to, da poskušaš v vsaki še tako slabi stvari videti nekaj dobrega. Meni to pomaga.
Odgovori