Pa tega zdaj nisem mislila zlobno ali pa kaj,pravim samo da bi bilo pravično.

Sicer pa sama to tudi slišim, že me ušesa bolijo....
shanell napisal/-a:Zadnje čase poslušam še samo kako priti do denarja, kdo koga vara, kaj so pripravljeni ljudje storiti za denar...
Skoraj sem se sprijaznila da ljubezni ni več... in da bom ostala sama
![]()
Občudujem pare, ki so skupaj že leta in leta, brez varanja, brez laži in se resnično ljubijo!
DrFreud napisal/-a:jolandabuh napisal/-a:Pi 21ih se bojiš, da boš ostala sama? Počakaj še 10 let, preden te vzamemo resno.
Ali pa 15
DrFreud napisal/-a:Nannya-1 napisal/-a:In bo pri 31-ih še vedno samska, pri tipih se bodo pojavila sumničenja, zakaj neki je ženska pri teh letih samska, in smo spet na začetku. Seveda velja enako tudi obratno (tip samski pri 30-ih.)
Jaz pa mislim, da ni isto. Tipi ne razmišljajo toliko o svojih puncah/partnericah, kakor ženske ... Je pa res, da je mogoče tudi to, ja ... Vendar so tipi, ki se sprašujejo kaj je narobe z žensko,ki je pri 31-ih še vedno samska, v manjšini. Če jim je všeč - je kul.
Smreka napisal/-a:Tonja napisal/-a:
Pa en kolega je reko nekaj časa nazaj, ko smo se lih menli okol samskega stana, da "z žensko, ki pri cca 30ih nima ne deda pa ne froca je nekaj narobe".
.
Pol sm jst dejansko čist čudna. Freak of a natureoz. je z mano neki hudo narobe.
shanell napisal/-a:Zadnje čase poslušam še samo kako priti do denarja, kdo koga vara, kaj so pripravljeni ljudje storiti za denar...
![]()
Občudujem pare, ki so skupaj že leta in leta, brez varanja, brez laži in se resnično ljubijo!
ana27 napisal/-a:Smreka napisal/-a:Tonja napisal/-a:
Pa en kolega je reko nekaj časa nazaj, ko smo se lih menli okol samskega stana, da "z žensko, ki pri cca 30ih nima ne deda pa ne froca je nekaj narobe".
.
Pol sm jst dejansko čist čudna. Freak of a natureoz. je z mano neki hudo narobe.
Tudi z mano, ki sem trenutno pri 28 samska. Ni problema tipa dobit, ampak jaz ga ne bom imela zaradi pritiska družbe, da bo srečna. Amapk uživam samsko življenje in tako se dobro počutim in mi paše in ne vem zakaj bi rabila fanta.
LanaMaxim napisal/-a:Meni so šla na živce vprašanja, ko sem bila samska. V stilu: "Ja, kako pa, da je tok fejst punca še sama?", "Kaj, a ni nobenega fajn poba kje okoli?"
Enako. Tud jaz sem FUL razočarana nad ljudmi, ko gledam, poslušam vse okrog sebe, nad svetom, prav bolana ratam na trenutke. Sicer poskušam se ne obremenjevat s tem, ampak pridejo situacije, ko enostavno ne moreš mimo. Kap.shanell napisal/-a:Zadnje čase poslušam še samo kako priti do denarja, kdo koga vara, kaj so pripravljeni ljudje storiti za denar...
![]()