Dorotheia napisal/-a:fun, imava isti problem.
Ma ja, saj meni se tudi ne mudi v zvezo, z njim sploh ne, samo se pa bojim, da se bom preveč navezala (ker nisem človek, ki bi ostal pač hladen na tak način - itak sva tudi drugače res dobra prijatelja, pa sva si tudi tako blizu - zato je samo težje še). Težko mi je začeti debato glede tega, ker ne vem kaj bo prinesla, pa v najino prijateljstvo nočem vnesti kake napetosti, ker je bila ta pri nama že tako preveč prisotna pred časom. Zadnje čase pa se res super razumeva in nekako nočem uničiti vsega tega. Prav ne vem kaj naj naredim. Pa saj...drugače je, če imaš "sex frenda" nekoga, ki se dobivata samo za to, da se pač posexata. To potem vsekakor ni težko obdržati "odnos" na taki stopnji. Problem pa je res, če sexas s prijateljem, do katerega ti že po defaultu ni vseeno in ti je mar zanj. Ahhhh.....skoraj tako kot zveza je že tole. Drugi kolegi me že zezajo (ker itak vsi vejo za naju), da sva napol v zvezi, jaz si pa tega nočem priznati, ker to dejansko ni res.
Ja, ista zgodba pri meni... Vsi njegovi in seveda tut moji kolegi vejo za naju, ker greva povsot skupaj, če se pa slučajno ne dogovoriva pa vedno nekak nanese da se srečava. In vedno v družbi ma kakšne take, da npr naredi kako neumnost da "opozori" nase če se slučajno delam da ga ne vidm

In ful je ljubosumen kar se tiče mojih "oboževalcev" in ljudi ki se prepogosto pojavijo zdraven mene.

Po drugi strani se mi zdi da pa zanalašč počne take stvari, da bi bila tud jaz ljubosumna.
In ja, tudi najino obnašanje nikakor ni zveza, ker oba beživa pred tem kot hudič od križa... In nekak se mi zdi da mi ne zaupa še čist, ker je ful hladen pa daje občutek da ne potrebuje nikogar ob sebi, če prov se je zadnje čase popravu glede tega. Sama pa tut nisem take vrste človek da bi ga zasula z vprašanji, na katere sama zarad določenih razlogov ne bi mogla odgovorit, dokler mu nebi čist popolnoma zaupala.
Sicer sva že mela pogovore o tem, ampak nisva prišla do nobenga pametnega zaključka. In nočem nekega odgovora/dogovora zhtevat, ker se mava res super ko sva skup... In sploh ni več tisto da bi se samo dobila in seksala; fino je tut če greva sam na koslo, v shopping, al pa ob 6ih zjutrej skočit v čist ledeno reko.
Pa je mel mogoče tvoj pred tem kakšno resno zvezo pa je še ni prebolel ali je bolj "neresen" kar se tega tiče?