Zodiac- Dost zapleten film, iskanje morilca traja in traja... Mi je všeč, ker je po resnični zgodbi, igralci so tut dobri (sploh Jake)! Tudi srhljiv je ravno prav! Mislm, da si zaluži 9/10!
Zdle sm pršla iz kina... gledala sva What Happens in Vegas... in morm rečt, da sm se pošteno nasmejala Dobra komedija.. čista desetka Čist sm navdušena...
Ja, rastline nej bi se zavarovale pred ljudmi..Ker jih mi uničujemo.In so spuščale nek plin v zrak, ki prebudi človekovo željo po samouničenju.Baje ma vsak človek to željo, sam mamo pol neko blokado v sebi, da tega ne nardimo.Rastline so pa kao prebudle ta nagon..Pač men je že sam začetek bil kul..Na koncu pa pol, se je pač v Francijo to preselilo ane, tud tam so začele rastline ubijat.Pa ubijajo sam ljudi ko so v večjih skupinah ker so kao večja grožnja..Zastopla nism edino tega, ko je pol una bica se ubila, tisti trije preživeli pa ne.Nevem kk je njim uspelo?Drgač pa uredo film
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
What happens in Vegas....moram povedati da me je film pozitivno presenetil. Moram povedati da je bil zakon! Jaz sem pričakovala nekšo žajfanco totalno, ampak ne. hihi. Zabavno do konca
p!ka napisal/-a:Kaj je kera gledala Druga sestra Boleyn ? Kak film je ?
Res vreden ogleda. Priporočam.
Jaz sem že parkrat pisala o tem filmu da je zakon. In res je! Obvezno poglej...
Kako je pa v angleščini naslov?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...