26let starejši...bi ali nebi

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Tonja napisal/-a:Če se ti splača? Ja. Če češ bit črtica. Drugače po mojem pa ne.

Popolnoma se strinjam. Meni je pa žalostno, da se nekatere ne zavedajo, da so samo črtice. Verjamem, da je tej punci samo za seks, ampak nevem če punca ve, da je to njegov "hobi". Če bi to vedla, bi malo drugače gledala na to stvar.
piciyu
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: MS

Neprebrana objava Napisal/-a piciyu »

Jaz pa gledam na to drugače. Če se mi ne bi zgodilo to, kar se mi je, bi se strinjala z večino.
Pred mesecem sem spoznala profesorja, ki mi je že na prvi pogled vzel sapo. In še vedno je enako. Ko se vidiva, pozabiva na celo predavalnico, čeprav nenamerno. Nekontrolirano se gledava brez diha, kot dva zaljubljena golobčka. (saj me je sram zaradi tega). Razlika je, da imam fanta, on je pa že vdovec. Ja, star je malo čez 60 let :? ...vendar pregrešno privlačen, sploh ne kaže toliko let. Fant večinoma nima časa zame, vendar ga tako močno ljubim in obožujem, da ne pride v poštev nobeno varanje.

V glavnem želim povedati, da leta ne štejejo. Jaz sem se tut zgražala nad ljubeznijo z velikim razponom let. Je pa res, da se z vezanimi ne podajaj v igre, ker strašansko boli. Živeti s slabo vestjo je najhuje. Ne veš, kak je to, če nekoga strašansko ljubiš in pol zveš, da te je prevaral. In kaj si mislijo otroci. Zato ljudje ubijajo partnerje - zaradi nezvestobe, zapuščanja, nasilja ipd. Jaz bi se tudi, ne bi mogla živeti s takšnim bremenom. :(
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Noelia »

Mah, če jaz s kom spim me niti malo ne zanima ali je zanj hobi in ali sem črtica, ker bo tudi on zame črtica.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

A delaš posebne črtice, če je imel ta tip družino? :wink:
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mirella »

Hnja, bi vidla tebe ko bos 45 stara in porocena in bi zvedla da te moz vara z 20 letno mulo.. :)
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Noelia »

Sem že na začetku povedala, da ne spim z zasedenimi. Samo v tem primeru dvomim, da ima odločitev avtorice teme kakšen pomen. Če ne bo ona, bo katera druga, tako kot jih je bilo gotovo že kar nekaj.
Shannon
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Shannon »

mirella napisal/-a:Hnja, bi vidla tebe ko bos 45 stara in porocena in bi zvedla da te moz vara z 20 letno mulo.. :)

Mene to ne bi nič prizadelo, bi si že itak sama prej našla kakega mladega, postavnega ... mmm ...

Bejba, ti se kar podri z njim. Itak jih poriva še bogve koliko, tako da nič imet slabe vesti. Samo pazi, da se ne nalezeš kakega sifilisa ali česa podobnega.
Uporabniški avatar
FreakyGirl7
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: somewhere...

Neprebrana objava Napisal/-a FreakyGirl7 »

Hmmm...dilema je..ni kej!
To se pa moreš sama uprašat kaj si sploh želiš, kr to je ena velika odgovornost. Po eni strani bi se na tvojem mestu spustila v to, še posebno če ciljaš bol na užitke, tko da kakšna avvanturca nebi ti bla..po drugi strani pa nevem kam rineš glede na to da veš, da je poročen in ima otroke. Če nebosta pazljiva a veš kako te lahko stanejo te stvari..? hmm.. :wink:
Uporabniški avatar
DiamondLollipop
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DiamondLollipop »

Shannon napisal/-a:
mirella napisal/-a:Hnja, bi vidla tebe ko bos 45 stara in porocena in bi zvedla da te moz vara z 20 letno mulo.. :)

Mene to ne bi nič prizadelo, bi si že itak sama prej našla kakega mladega, postavnega ... mmm ...

Bejba, ti se kar podri z njim. Itak jih poriva še bogve koliko, tako da nič imet slabe vesti. Samo pazi, da se ne nalezeš kakega sifilisa ali česa podobnega.

če bi te ker 2o letni sploh hotel met če ne bi bla polna dnarja je pa druga zgodba :roll:
ti le sanjaj da te bo pr 45 letih 2o letnik pogledal :D razn če oš druga demi moore, kar pa močno dvomim...
sicer danes je pa itak možno že vse... svaštaaa :roll:
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

zanimivo, da toliko deklic pade na finto, kjer mož blati svojo ženo.
Verjetno se avtorica te teme niti ne zaveda, da gre za čisto enostaven trik, kjer tak moški govori vse mogoče, kot da ga žena ne razume ali pa da ni dovolj sexualna ... samo zato, da bi se potem naivna punčka počutila tako posebno, češ da se ob njej on počuti oh in sploh moški.
V resnici pa je hotel namočit v eno osebo več in mu sploh ni pomembna ta oseba. Dokler bo ta punca tako naivna, jo bo pač hranil s takimi izjavami, kjer se bo ona počutila kao posebno.

...
Shannon
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Shannon »

DiamondLollipop napisal/-a:
Shannon napisal/-a:

če bi te ker 2o letni sploh hotel met če ne bi bla polna dnarja je pa druga zgodba :roll:
ti le sanjaj da te bo pr 45 letih 2o letnik pogledal :D razn če oš druga demi moore, kar pa močno dvomim...
sicer danes je pa itak možno že vse... svaštaaa :roll:

Hehe, jaz bom pri 45 še zmer mlada zgledala, za razliko od drugih bab, ki bojo vse zgubane in postarane od sončenja, solarija, slabe hrane, cigaret in alkohola (ali pa kar vsega skup). A ti sploh veš, kako dobro lahko ženska zgleda pri 45ih (pa še kasneje), če nima teh škodljivih razvad? Očitno ne :D
***str@wberry***
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ***str@wberry*** »

MIslim da leta ne štejejo n vem kolk, važno da se dva razumeta. In se popolnoma strinjam da je ženska pri 45 lahk lepa in privlačna. Je pa tud važno da ma ta njen fant al karkoli že je interes da je z njo in ne še z drugimi, eni pač niso taki ne...
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Sicer se je avtorica teme odločila za "ne hvala, nebom", ampak moram pa sam še to napisat.
Izredno zanimivo mi je, ko vidim, kako lahko moški (sploh starejši, poročeni, z otroki) motajo in pihajo na možgane mlajšim pupam in jih celo zmotajo, da dobijo svojo črtico.
Uporabniški avatar
Ava87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ava87 »

Jaz imam občutek, da poleg tebe osvaja še marsikatero od svojih mladih voznic.

Če ne drugega po sistemu 'če rata rata...'.

In tudi, če gre samo za sex, bi ti bilo vseeno, če bi (z)vedela da poleg tebe sexa s še katero ali nekaj drugimi?
tanja_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranja

Neprebrana objava Napisal/-a tanja_ »

ojla, moja zgodba...
jest sem bla, K sm bla stara glih ene tolk kot ti s tipom, ki je 20 let starejši od mene. on takrat ni imel še familije, jest sm bla samska....po domače bli sva FF. Trajal je ene 2 mesca, ko pa jest nisem bla več brez čustev in ko me kakšen dan ali dva ni poklical, sm bla že čist preč, sem si rekla-zj pa konc tega in v istem momentu zaklučla zadevo. Če si tak karakter, kot sm bla takrt jest, pa če sta oba samska...poj pa dej. drugače pa rajš ne, ker itak 98% ta zveza ne more nikamor peljat.
lp
Odgovori