Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

Temida napisal/-a:Ma hudiča!! Ko že mislm, da sem ga pozabla, poglej ga zlomka, se prikrade v misli in pol ratam čist žalostna. :( Čeprov je bil ful nesramen ne morem pozabit. :cry:

ja sej o tem sem tud govorila, glih ko misliš da je vse ok. pa bum! pa ti nekaj reče:ne,ne nisi ga prebolela. torej zdaj veš na čem si. da je še vedno v tvojem srcu. kaj lahko narediš je, da razčistiš sama pri sebi kaj hočeš. hočeš jokat za njim, in živet v preteklosti ali hočeš naprej? vse je na tebi. kako se boš odločila. veš da ga nebo nazaj...greš naprej z življenjem,in začneš delati nekaj drugega. ne misli toliko na izgubljeno ljubezen, ampak izključno na sebe. naredi malo spremembne na sebi, idi k frizeru... posveti se šoli. no to bo sedaj bol težko ko je poletje, ampak do septembra preprosto uživaj dejstvo da si samska in božanska! :)

[quote="osamljena"]
ven sem šla žurat in zagledam bivšega in spet jokam doma cry rada bi prebolela ... vse skupaj že preveč boli sad tko boli da bi kar kričala[/quote="osamljena]

te pa kriči. daj ven iz sebe vsa čustva. od jeze, žalosti, sovraštva...vse. daj ven in se boš takoj bolše počutla!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Temida
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Dolenjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Temida »

študentka20 napisal/-a:
Temida napisal/-a:Ma hudiča!! Ko že mislm, da sem ga pozabla, poglej ga zlomka, se prikrade v misli in pol ratam čist žalostna. :( Čeprov je bil ful nesramen ne morem pozabit. :cry:

ja sej o tem sem tud govorila, glih ko misliš da je vse ok. pa bum! pa ti nekaj reče:ne,ne nisi ga prebolela. torej zdaj veš na čem si. da je še vedno v tvojem srcu. kaj lahko narediš je, da razčistiš sama pri sebi kaj hočeš. hočeš jokat za njim, in živet v preteklosti ali hočeš naprej? vse je na tebi. kako se boš odločila. veš da ga nebo nazaj...greš naprej z življenjem,in začneš delati nekaj drugega. ne misli toliko na izgubljeno ljubezen, ampak izključno na sebe. naredi malo spremembne na sebi, idi k frizeru... posveti se šoli. no to bo sedaj bol težko ko je poletje, ampak do septembra preprosto uživaj dejstvo da si samska in božanska! :)
Ooo, hvala. Ma sej to jaz vem, sej prime pa takoj spet mine, sam k zagrabi je kot krč. :? Vem, da ga ne bo nazaj in vse to, tko da...sej uživam, ker sem samska. :)
Oglasi se

Samo tisti, ki trpijo, rastejo v lepoto.
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

punce držte se! vedite da niste same v tem in da bo še vse vredu. pejte vn, spoznavite nove ljudi, delite kar vas veseli, pa bo pravi prišel takrat ko boste najmanj pričakovale.
pri meni je blo tko da sem bivšega popolnoma prebolela ko ga je nadomestil nov :) do takrat sem pa jokala doooolgo časa, se sekirala, upala... nima smisla. treba je it naprej! :)

trenutno sem srečno zaljubljena ampak me skos po malem skrbi da bom spet prizadeta. zveza je super, res se ujemava, lepo nama je, ampak mene je bivši tako prizadel da mam skos v ozadju nek strah da se bo ponovilo in da bom spet tok trpela. tega me je pa res najbolj strah... kakšen nasvet kako to odmislt al nvem? sicer to ne vpliva na zdajšno zvezo, ampak mene vseen mal skrbi
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

Nadine napisal/-a:
trenutno sem srečno zaljubljena ampak me skos po malem skrbi da bom spet prizadeta. zveza je super, res se ujemava, lepo nama je, ampak mene je bivši tako prizadel da mam skos v ozadju nek strah da se bo ponovilo in da bom spet tok trpela. tega me je pa res najbolj strah... kakšen nasvet kako to odmislt al nvem? sicer to ne vpliva na zdajšno zvezo, ampak mene vseen mal skrbi

verjamem da te skrbi,ker si bila že enkrat prizadeta. sam to ne sem vplivati na tvoje trenutno stanja. ker bolj ko boš razmišljala kako te je bivši prizadel,kako si trpela, in oh in ah...slabše bo. misel ki jo imamo,zelo vpliva na naše življenje, čeprav se marsikdo tega ne zaveda. ne misli na to, preteklost pusti za sabo,in misli pozitivno! če boš imela negativne misli,se ti bodo dogajale negativne stvari. ali pa še preprosti nisi vsega predelala kar se bivšega tiče?to veš samo ti! :)

sem tud sama dala marsikaj skozi,sploh v otroštvu, ampak me ni strah tega, da bi doživela to še enkrat. preprosto me ni,ker vem da si tega ne zaslužim in da bo vse vredu,če bom le pozitivno razmišljala! upam da si skapirala! :)
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

hvala. ma ne glede bivšega, zihr sm ga prebolela ker grem lahko mirno mimo njega, in tud vem da me zdajšni ne bo tako prizadel, ker je ful drugačen in bolši od bivšega. ampak še vseen mam včasih mal pomisleke, kaj pa če... :?
bom pa probala bol pozitivno razmišljat :)
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Dons me je spet mal prjel, ampak bom šla mal prej spat, pa sanjala o mavricah .. si ne zasluži, da sploh mislim nanj :)
*pikyca*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *pikyca* »

Kratko in jedernato "daj času čas"
In love with live!!!
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

sončk pohvalno !
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

Joj, kak je meni hudo. Čeprav sma končala, še ne zmorem po svoje stvari. Kako naj?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

Razlagalka napisal/-a:Joj, kak je meni hudo. Čeprav sma končala, še ne zmorem po svoje stvari. Kako naj?

kolk časa nazaj sta pa končala?
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DrFreud »

Razlagalka napisal/-a:Joj, kak je meni hudo. Čeprav sma končala, še ne zmorem po svoje stvari. Kako naj?

Svoje stvari pri njem pusti še nekaj časa. Če ti bo zatežil, pa jih pojdi iskat. Ampak gre za to, da se ne približuj njegovemu domu toliko časa, dokler ne boš sigurna, da tam več ne boš jokala ... ker spomini na sobo ipd. znajo biti kar kruti na trenutke, ko si v njih ...
Jaz imam vedno prav.Slika
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Pošlji koga ponje.
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

~NIA~ napisal/-a:

kolk časa nazaj sta pa končala?

A ti še vedno iščeš punco od unga psihota iz une teme? :P
Uporabniški avatar
Barbie_girl*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Barbie_girl* »

prepriči se, da se use zgodi z razlogom in da je usaka stvar za neki dobra ... čudn, ampak pravjo, da je res tko :idea:
It's the hardest thing I ever have to do, to walk away from you, when I wanna hold you...
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

Končala sma 14 dni nazaj, ampak sma se vmes še nekaj pregovarjala, če ja ali ne. IN zdaj je ne-dokončno. Glede teme prejšnja ali sedanje pa mislim, da ni bil moj, zdaj še bivši fant Čeprav je bila reakcija on tem ko sma končala iz moje strani burna-tk mi je pritisk nabilo, da sem misla, da mi bo glavo razneslo, čeprav sem pričakovala, ampak, čustav so čustav. Mi je rekel, naj realno pogledam na stvar in vem, da ima prav, da ne morema več biti skupaj. Samo ko pa je taaaaaak hudo. Fak, pa še fantje pa vse skupaj. Po stvari bom šla drugi teden, ko grejo naši na morje, pa tk da pri njih ne bo nikogar. Ker imam tam velikooo stvari, ampak po mojem bom tulila kot volk. Ampak žal, tak pač je. In, ja vem, prej ko se bom sprijaznila s situacijo, prej mi bo lažje. In upam, da bo ta prej čimprej.... :cry:
Zaklenjeno