Temida napisal/-a:Ma hudiča!! Ko že mislm, da sem ga pozabla, poglej ga zlomka, se prikrade v misli in pol ratam čist žalostna.Čeprov je bil ful nesramen ne morem pozabit.
ja sej o tem sem tud govorila, glih ko misliš da je vse ok. pa bum! pa ti nekaj reče:ne,ne nisi ga prebolela. torej zdaj veš na čem si. da je še vedno v tvojem srcu. kaj lahko narediš je, da razčistiš sama pri sebi kaj hočeš. hočeš jokat za njim, in živet v preteklosti ali hočeš naprej? vse je na tebi. kako se boš odločila. veš da ga nebo nazaj...greš naprej z življenjem,in začneš delati nekaj drugega. ne misli toliko na izgubljeno ljubezen, ampak izključno na sebe. naredi malo spremembne na sebi, idi k frizeru... posveti se šoli. no to bo sedaj bol težko ko je poletje, ampak do septembra preprosto uživaj dejstvo da si samska in božanska!

[quote="osamljena"]
ven sem šla žurat in zagledam bivšega in spet jokam doma cry rada bi prebolela ... vse skupaj že preveč boli sad tko boli da bi kar kričala[/quote="osamljena]
te pa kriči. daj ven iz sebe vsa čustva. od jeze, žalosti, sovraštva...vse. daj ven in se boš takoj bolše počutla!